Μαντέμι: Πορώδες υλικό, ιδανικό για αργό μαγείρεμα σε σταθερή θερμοκρασία.
Κεραμικό: Ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες. Διαχέει πιο αργά την θερμοκρασία και απαιτεί περισσότερο χρόνο στο μαγείρεμα.
Χυτό Αλουμίνιο : Έχει υποστεί ειδική επεξεργασία, ώστε να αποκτήσει σκληρό εξωτερικό στρώμα. Δεν βαθουλώνει και αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες.
Ανοξείδωτο Ατσάλι: Ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες. Μπορείτε να μαγειρέψετε τα πάντα, απαραίτητη προϋπόθεση όμως είναι να προσθέσετε αρκετό λάδι, γιατί δεν είναι αντικολλητικό.
Πορσελάνη: Ανθεκτικό υλικό σε υψηλές θερμοκρασίες.