Vintage V6M ReIssued Ηλεκτρική Κιθάρα 6 Χορδών με Ταστιέρα Maple και Σχήμα ST Style Sunburst
Ηλεκτρικές Κιθάρες

Vintage V6M ReIssued Ηλεκτρική Κιθάρα 6 Χορδών με Ταστιέρα Maple και Σχήμα ST Style Sunburst Κωδικός: 10491504

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Υλικό σώματος: Alder
  • Υλικό λαιμού: Maple | Σφένδαμος
  • Υλικό ταστιέρας: Maple | Σφένδαμος
  • Pickups: 3x single coils
Δες όλη την περιγραφή

  1. Όχι

    από 465,00 €
465,00
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+50,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 3 τεμάχια

Αγόρασε μαζί

από 465,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    465,00 €

  2. 465,00 €

Περιγραφή

Η σειρά Vintage ReIssued Series V6MSSB συνδυάζει την αισθητική που έχει διατηρηθεί στο χρόνο και την σύγχρονη σχεδιαστική εφευρετικότητα.

Ένα τρίο από pickups Wilkinson WVS Alnico V δίνουν στην κιθάρα την τέλεια ισορροπία στις υψηλές, μεσαίες και μαλακές συχνότητες, και είναι ακριβώς αυτό που θα περιμένατε από αυτή την κιθάρα. 

Η γέφυρα Wilkinson vibrato διαθέτει ένα καινοτόμο μπλοκ με βαθμιδωτή διάτρηση, το οποίο βελτιώνει ριζικά τον τονισμό της κιθάρας, διατηρώντας παράλληλα την απίστευτη ακρίβεια επαναφοράς του τόνου.

Είτε ψάχνετε για την πρώτη σας κιθάρα είτε για την τελευταία σας, κάθε κιθάρα της σειράς Vintage ReIssued Series είναι αυτό που ψάχνετε.

Κλασικό σχήμα σώματος ST

Το σχήμα σώματος ST που διαθέτει ακολουθεί τις γραμμές μιας από τις πιο διαδεδομένες ηλεκτρικές κιθάρες, όπως τις Stratocaster. Ο σχεδιασμός της έχει σώμα με διπλό κόψιμο για πρόσβαση στα υψηλότερα frets και ένα εκτεταμένο "κέρατο" στην πάνω πλευρά που προσφέρει άψογο ζύγισμα κατά το όρθιο παίξιμο.

Με ένα ευρύ φάσμα υποστηρικτών, συμπεριλαμβανομένων των Jimi Hendrix, Buddy Holly, David Gilmour και Jeff Beck, είναι σαφές ότι το σχήμα ST Style μπορεί να χειριστεί πρακτικά οποιοδήποτε μουσικό στυλ.

Pickups SSS (3x singlecoils​)

Τα pickups Wilkinson WVS Alnico V προσφέρουν αυθεντικό vintage ήχο και σύγχρονη ισχύ. Το κεντρικό pickup με αντίστροφη περιέλιξη και πολικότητα, παρέχει ακύρωση του βουητού στη θέση 2 και 4, ενώ το pickup διπλού πηνίου Wilkinson στη θέση της γέφυρας παρέχει υψηλή απόδοση.

Vibrato

Η γέφυρα Vibrato Wilkinson WVC που διαθέτει η Vintage V6 είναι ένα αριστούργημα λεπτομέρειας. Ο σχεδιασμός με 6 βίδες παρέχει ακρίβεια επιστροφής στο τονικό ύψος και οι υψηλής ποιότητας χαλύβδινες σέλες ενισχύουν την τονικότητα και το "χτύπημα". 

Το χυτό μπλοκ με διάτρηση Stagger ενισχύει σημαντικά την επιστροφή στην ακρίβεια του pitch και τον κλασικό vintage ήχο. Ο βραχίονας "push-in" με delrin-bushed και μεταβλητή τάση παρέχει την αίσθηση του βραχίονα που ταιριάζει στο στυλ σας.

Σώμα από ανθεκτικό ξύλο Alder & λαιμός από Maple

Το σώμα από Alder προσφέρει ένα ζεστό και γεμάτο ήχο, ενώ ο σφένδαμος (Maple) στον λαιμό προσθέτει ένα μοντέρνο στοιχείο στον συνολικό ήχο της κιθάρας. Είναι ένας δοκιμασμένος στο χρόνο συνδυασμός ξύλων για εξαιρετική ηχητική ευελιξία.

Machine Heads

Πατενταρισμένες κεφαλές Wilkinson WJ55 E-Z-Lok.

Απλή, αποτελεσματική δράση κλειδώματος για αυξημένη σταθερότητα του κουρδίσματος. Η δυνατότητα κλιμακωτής ρύθμισης ύψους των χορδών παρέχουν σωστή γωνία κλίσης για ομαλή δράση βιμπράτο και σωστή ένταση παιξίματος.

Σχετικά με την Vintage

Η εταιρία Vintage είναι μια βρετανική εταιρία μουσικών οργάνων που ιδρύθηκε το 1985. Η εταιρία ειδικεύεται στην κατασκευή vintage-style ηλεκτρικών κιθάρων, μπάσων και ακουστικών κιθαρών, με σχεδιασμό που εμπνέεται από κλασικά μοντέλα της Fender και της Gibson.

Κατασκευαστής

Vintage

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
V6MSSB

Χαρακτηριστικά

Σχήμα
ST Style
Body
Alder
Neck
Maple
Fretboard
Maple
Αριθμός Χορδών
6
Tremolo
Ναι
Θήκη
Όχι
Σετ
Όχι
Χρώμα
Burst

Μαγνήτες

Διάταξη Μαγνητών
SSS
Λειτουργία Μαγνητών
Passive

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Την αγόρασα ύστερα από προτροπή του μάστορα μου. Την έχω 6 χρόνια τώρα και είμαι φουλ ευχαριστημένος.
    Παρατηρήσεις:
    Σώμα alderοειδες. ΔΕΝ είναι alder αυτό αλλά είναι μια χαρά ξύλο. Βαμμένο (πολυουρεθάνη) και γυμνό το είχα ζυγίσει στα 2,3kg
    Εύκολο μανίκι (κλασικό 70'ς strat σκεφτείτε) hard rock maple μονοκόμματο. Βέργα δεν έχει χρειαστεί να αγγίξω σχεδόν ποτέ.
    radius 9.5 και λίγο πιο πλατιά ταστιερα από 12ο ταστο και κάτω, πράγμα που με βολεύει προσωπικα. Προσοχή όμως γιατί το neck joint είναι και αυτό λίγο πιο πλατύ και δεν επιτρέπει έτσι τις αλλαγές σε μανίκι γνωστών κατασκευαστών. Τα ίδια τα τάστα χρειάστηκε να βάλω να τα τρίψουν απο κατω μιας κι είμαι καλομαθημένος. (κοστος 70€)
    Μαγνήτες σούπερ. Έκανα στην αρχή την απόπειρα να τους αλλάξω σε Seymour Duncan ssl1/ssl1/ssl5 αλλά η ανεπαίσθητη διάφορα στον ήχο δεν δικαιολόγησε την δαπάνη. Ο ήχος, στα μηχανήματα μου, μου κάνει για γενικός 60s χωρίς υπερβολές σε μπάσα και πρίμα. τα μεσαία είναι κορυφή.
    Ηλεκτρικα είναι οκ. Δηλαδή καλό θα κάνει αν μπουν πιο ποιοτικά καλώδια και ποντεσιομετρα αλλά αν δεν παρουσιαστεί η ανάγκη δεν υπάρχει λόγος να αλλαχθούν. Θόρυβο πάντως δεν προσθέτουν τα μαμά.
    Γέφυρα και κλειδιά ειναι το σημείο όπου λάμπει αυτή η κιθάρα. Το έχω floating το tremolo και δεν χάνει κούρδισμα. Αν κι υπέρμαχος του vintage look σε αυτα ειλικρινά δεν έχω κάτι αρνητικό να πω.

    Σε γενικές γραμμές την προτείνω ανεπιφύλακτα.

    • Δεν τρίζουν τα τάστα
    • Απόδοση μαγνητών
    • Ποιότητα ηλεκτρονικών μερών
    • Αίσθηση ταστιέρας
    • Πλούσιος ήχος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Βάρος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 4
    0 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η Μι μπάσο δεν έχει καλή τονικότητα.

    • Δεν τρίζουν τα τάστα
    • Απόδοση μαγνητών
    • Ποιότητα ηλεκτρονικών μερών
    • Αίσθηση ταστιέρας
    • Πλούσιος ήχος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Βάρος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες