Final Fantasy XV Steelbook Edition Xbox One Game
XBOX One Games

Final Fantasy XV Steelbook Edition Xbox One GameΚωδικός: 10515596

Το παιχνίδι εισάγει ένα νέο σύστημα με το οποίο ο παίκτης αλληλεπιδρά με το περιβάλλον και πώς αντιμετωπίζει τις πολλές μάχες που μπορεί να έρθουν.

Δες όλη την περιγραφή
29,99
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 29,99 €

Περιγραφή

Τα περιβάλλοντα του παιχνιδιού επιτρέπουν μεγάλη ελευθερία και αλληλεπίδραση όπου μπορείτε να καταστρέψετε αντικείμενα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν διαφορετικά μονοπάτια για να φτάσετε στον προορισμό.

Ο παγκόσμιος χάρτης είναι ένα ανοιχτό πεδίο που ο παίκτης μπορεί να εξερευνήσει με τα πόδια ή με όχημα, ένα αερόπλοιο ή τα γνωστά chocobos. Ένα σύστημα ημέρας-νύχτας επηρεάζει την εμφάνιση ορισμένων συναντήσεων στον παγκόσμιο χάρτη. Το Final Fantasy XV θα περιλαμβάνει διαδραστικές σκηνές με τη μορφή γεγονότων σε πραγματικό χρόνο.

Ο παίκτης διατηρεί τον έλεγχο κατά τη διάρκεια αυτών των σκηνών, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα φυσικές προόδους και αφήγηση ιστορίας, που δίνει στον παίκτη μια εξαιρετική αίσθηση ροής - Το παιχνίδι διαθέτει επίσης προ-απόδοση βίντεο πλήρους κίνησης για σκηνές, όπως και τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Role Playing, Fantasy
Έτος Κυκλοφορίας
2016
Ημερομήνια Κυκλοφορίας
29/11/2016
Όριο Ηλικίας (PEGI)
16
Νέα Κυκλοφορία
Όχι
XBOX One X Enhanced
Ναι
XBOX One X Enhancements
4K, Dolby Atmos, HDR
Smart Delivery
Όχι
Edition
Steelbook
Software Format
Physical

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

5 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη