Primo Oval LG 300 All-In-One Κεραμική Στρογγυλή Ψησταριά Κάρβουνου με Καπάκι, Ρόδες και Βοηθητική Επιφάνεια 38εκ.
Ψησταριές Κάρβουνου

Primo Oval LG 300 All-In-One Κεραμική Στρογγυλή Ψησταριά Κάρβουνου με Καπάκι, Ρόδες και Βοηθητική Επιφάνεια 38εκ.Κωδικός: 10682540

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Επιφάνεια ψησίματος: 56 x 38 εκ.
  • Επισμαλτωμένες σχάρες πορσελάνης
  • Μαντεμένιο καπάκι καμινάδας
  • Με θερμόμετρο
  • Κάτω θύρα εξαερισμού
  • Με πλαϊνά πτυσσόμενα
Δες όλη την περιγραφή
1.899,00
ΠαράδοσηΠαρ, 20 Σεπ - Πέμ, 26 Σεπ
+50,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 1.899,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 1.899,00 €

Περιγραφή

Πολλές Επιλογές Ψησίματος

Αν θέλεις μια ψησταριά με την οποία να μπορείς να πραγματοποιείς έντονα searing, να μαγειρεύεις, αλλά και να καπνίζεις το φαγητό σου το ίδιο αποτελεσματικά, η Oval 300 All-In-One της Primo είναι η κατάλληλη. Χάρη στην εσωτερική της ευελιξία και την τεράστια γκάμα των αξεσουάρ της, δεν θα χρειαστείς άλλη συσκευή υπαίθριου μαγειρέματος, καθώς μπορείς να ετοιμάζεις από λαχταριστά, ζουμερά φιλέτα, μέχρι ολόκληρες γαλοπούλες για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι ή σιγομαγειρεμένο pulled pork και burger για την παρέα σου.

Με Οβάλ Σχεδιασμό

Ο σχεδιασμός της, επιτρέπει την απρόσκοπτη κυκλοφορία αέρα στο εσωτερικό της ψησταριάς και την άριστη διατήρηση και κατανομή της θερμότητας για να πραγματοποιείς έμμεσα ή πολύωρα ψησίματα όπως ποτέ πριν. Έτσι, μπορείς να καπνίζεις για ώρες, το brisket όλης της παρέας, ή να μαγειρέψεις το πιο νόστιμο κατσικάκι στη γάστρα για το οικογενειακό κυριακάτικο τραπέζι. Αλλά και όταν ψήνεις τις λαχταριστές μπριζόλες σου, αυτή η ψησταριά θα σε αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο, καθώς η ισόποση κατανομή της θερμότητας που πετυχαίνει με το οβάλ σχήμα της, θα ψήσει ομοιόμορφα όλα τα κομμάτια κρέατος ασχέτως με το αν βρίσκονται στο κέντρο ή στις άκρες της σχάρας

Ποιότητα Κατασκευής

Χάρη στο υλικό κατασκευής της, ανάβει πανεύκολα, και είναι έτοιμη να ψήσεις μέσα σε 20 μόνο λεπτά, όσο δηλαδή χρειάζεσαι για να προετοιμάσεις το γεύμα όλης της οικογένειας. Επιπλέον, το κεραμικό σε κάδο και καπάκι σου εγγυάται πολύ υψηλές θερμοκρασίες έως και 454°C, αλλά και εξαιρετικό έλεγχο για να μπορείς να απολαμβάνεις το ψητό σου όπως ακριβώς το θες. Και στα έμμεσα ψησίματα όμως, η κεραμική Primo Oval 300 All-In-One, είναι πρωταθλήτρια με θερμοκρασίες που ξεκινούν από 66°C. Η στιβαρή και βαριά κατασκευή της δεν επιτρέπει την παραμικρή απώλεια θερμότητας ή υγρασίας για να μπορείς να ψήνεις πεντανόστιμα spare ribs για εσένα και τους φίλους σου.

Τροχήλατη βάση και Σύστημα Καθαρισμού

Στον εξοπλισμό της συμπεριλαμβάνεται και σιδερένια τροχήλατη βάση, που διαθέτει 4 τροχούς εκ των οποίων οι 2 με φρένο. Έτσι μπορείς να μεταφέρεις τη μαγειρική σου στο σημείο που θέλεις, χωρίς να χρειάζεσαι βοήθεια ή να κουράζεσαι. Επιπλέον ο ανοξείδωτος αεραγωγός με συρόμενο ρυθμιστή ροής στη βάση της, χρησιμεύει για να αδειάζεις τη στάχτη εύκολα και γρήγορα, με το ειδικό εργαλείο στάχτης που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Με μια Ματιά..

  • Επιφάνεια ψησίματος: 56x38 εκ.
  • Σχάρες ψησίματος Επισμαλτωμένες, απο πορσελάνη
  • Εύρος θερμοκρασίας: 66-454 °C
  • Μαντεμένιο καπάκι καμινάδας εξαερισμού
  • Μεγάλο & ευανάγνωστο θερμόμετρο
  • Κάτω θύρα εξαερισμού απο ανοξείδωτο χάλυβα
  • Σιδερένια τροχήλατη βάση
  • Πτυσσόμενα πλαϊνά από ανθεκτική ρητίνη
  • Με λαβή μετακίνησης

Κατασκευαστής

Primo

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Τύπος
με Καπάκι
Υλικό
Κεραμική
Χρώμα
Μαύρο

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Ρόδες
Ναι
Φορητή
Όχι
Στρογγυλή
Ναι
Αρνιού
Όχι
Πλευρική Επιφάνεια
Ναι
με Σούβλα
Όχι
Καπνιστήρι
Ναι

Επιφάνεια Ψησίματος

Μήκος
38 εκ.
Πλάτος
56 εκ.

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη