Wabafun Παιχνίδι Κατασκευών με Άμμο Mad Mattr Teal
Παιχνίδια Κατασκευών

Wabafun Παιχνίδι Κατασκευών με Άμμο Mad Mattr TealΚωδικός: 10898738

Η κατασκευή με άμμο από την εταιρία Wabafun θα χαρίσει στο παιδί ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού και διάδρασης αλληλεπιδρώντας μαζί του. Τα παιχνίδια με άμμο αποτελούν μια από τις πιο διαχρονικές και αγαπημένες ασχολίες των παιδιών. Τα παιχνίδια αυτού του τύπου έχουν αποδειχτεί ότι συμβάλλουν στην ανάπτυξη των λεπτών κινητικών δεξιοτήτων, της φαντασίας και της...
Δες όλη την περιγραφή

11,04
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 3 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 11,04 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 11,04 €

Περιγραφή

Η κατασκευή με άμμο από την εταιρία Wabafun θα χαρίσει στο παιδί ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού και διάδρασης αλληλεπιδρώντας μαζί του. Τα παιχνίδια με άμμο αποτελούν μια από τις πιο διαχρονικές και αγαπημένες ασχολίες των παιδιών. Τα παιχνίδια αυτού του τύπου έχουν αποδειχτεί ότι συμβάλλουν στην ανάπτυξη των λεπτών κινητικών δεξιοτήτων, της φαντασίας και της υπομονής. Επιπλέον ξεκινά να αναπτύσσει την προσοχή και συγκέντρωση του καθώς εστιάζει στο τελικό του στόχο, την ολοκλήρωση της κατασκευής/δημιουργίας του. Παράλληλα ενισχύονται δεξιότητες όπως ο συντονισμός των κινήσεων με την οπτική διάκριση και η παρατηρητικότητα. Μέσω αυτών ενισχύεται η αυτοπεποίθηση του παιδιού και ταυτόχρονα καλλιεργεί την κριτική σκέψη του.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
C02G0650025
Είδος
Κατασκευές με Άμμο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5
  2. 2
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • sokolatapapaki27

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα κατασκευαστή: Pink

    καταπληκτικο! πολυ καλυτερο απο κοινη πλαστελινη. Οι μικρές παιζουν με τις ώρες. Ξεφορμαρεται πανευκολα και παιρνει πολυ πιο ευκολα όλα τα σχήματα. Το βασικοτερο ειναι οτι δεν ξεραινεται ποτε!!! Και δεν κολλαει στα χερια ουτε στα καλουπια!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • manos70131
    4
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα κατασκευαστή: Blue

    Το ότι θα αρέσει στα παιδιά, αυτό είναι το πιο σίγουρο. Είναι όμως πολύ εύκολο όταν το κόβεις με τα εργαλεία που φτιάχνουν σχήματα και τουβλάκια, να αφήσει μικρά κομματάκια που ένα μικρότερο παιδί δεν τα προσέχει εύκολα με αποτέλεσμα πάνω στο παιχνίδι να τα σκορπάει τριγύρω. Χρησιμοποιώντας ένα μικρό κομματάκι από το υλικό πάντως, είναι πολύ εύκολο να μαζευτούν γιατί δεν κολλάνε πουθενά αλλού (ούτε στο χαλί αν δεν τα πατήσεις).

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • roulamargaritou

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα κατασκευαστή: Blue

    Απλά Τέλειο! Πιο πολύ παίζω εγώ παρά η μικρή μου. Δεν σκορπίζει, μαζεύεται πολύ εύκολα όπου κι αν πέσει, δεν πιάνει σκουπιδάκια, δεν ξεραίνεται. Μπορεί να είναι λίγο ακριβό, αλλά το έχεις για πάρα μα πάρα πολύ καιρό και έτσι κάνεις την απόσβεσή σου.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • roulamargaritou

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα κατασκευαστή: Pink

    Νομίζω ότι είναι το καλύτερο υλικό που υπάρχει ever! Έχουμε ξετρελαθεί οικογενειακώς και όλοι θέλουμε να παίζουμε. Είναι όσα λέει και ακόμη περισσότερα. Λίγο τσιμπημένη η τιμή του, αλλά καμία σχέση με τα άλλα που κυκλοφορούν στην αγορά.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Η αξιολόγηση αφορά χρώμα κατασκευαστή: Red

    Αν θέλετε κάτι διαφορετικό μετά τις γνωστές πλαστελίνες σας προτείνω να το δοκιμάσετε είναι πολύ διασκεδαστικό κ έχει τέλεια υφή !

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα κατασκευαστή: Blue

    Καταπληκτικό προιόν παιζει ολη η οικογενεια

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα κατασκευαστή: Purple

    Καλη ποιοτητα! Δεν λερωνεται!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

5 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη