VONYX TS05 TABLE MICROPHONE ARM
Αξεσουάρ Μικροφώνων

VONYX TS05 TABLE MICROPHONE ARMΚωδικός: 10948357

19,90
ΠαράδοσηΤρί, 01 Οκτ - Πέμ, 03 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 19,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 19,90 €

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Arm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Σας πρπτεινω να μην το αγοραστε
    Δεν περιεχονται οδηγιες και η συναρμολογηση ειναι δυσκολη
    Επισης το καλοδιο δεν βγαινει
    Κατα τα αλλα κανει τη δουλεια του οποτε αγοραστε το μονο αν δεν σας πειραζουν ολα αυτα και δεν θελετε να ξοδεψετε πολλα χρηματα

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Iwannhs G.
    2
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Έχω τον εν λόγω προιόν στην κατοχή μου εδώ και κοντά έναν χρόνο (ίσως και λίγο παραπάνω) και βρίσκομαι πλέον σε θέση να δώσω μια πλήρη αξιολόγηση του.
    Το προιόν αυτό απευθύνετε κυρίως σε low-tier κατηγορίες μικροφώνων studio και μη. Η κατασκευή του είναι αρκετά φθηνή και θεωρώ πως αν θέλετε κάτι το οποίο να κρατήσει σε βάθος χρόνου , χωρίς αισθητά σημεία φθοράς, τότε καλύτερα να κοιτάξετε αλλού. Μετά από έναν περίπου χρόνο καθημερινής χρήσης η βάση δείχνει σημάδια φθοράς τόσο στην σύνδεση του μικροφώνου, όπου και εύκολα πλέον αποσυνδέεται από την κατασκευή το μικρόφωνο με το shock mount απλά με μια μικρή προσαρμογή του καρπού, όσο και σε πράγματα όπως το "coat" της μαύρης μπογιάς του που φαίνεται να αποχωρεί με το πέρας του χρόνου, ενώ τέλος χωρίς συχνό "γρασάρισμα" ο squeaky ήχος στις συνδεσμολογίες της είναι επίσης έντονος.
    Ωστόσο η βάση αποτελεί μια σχετικά φθηνή και κομψή λύση για την στήριξη budget μικροφώνου πάνω στο γραφείο και αν πρόκειται για περιοδική χρήση τότε ίσως και να αξίζει η αγορά της.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • LoufasGR
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Κάνει ακριβώς αυτό που θέλετε, πανεύκολο στη συναρμολόγηση και για τα χρήματα του εξαιρετική κατασκευή. Του έχω βάλει πάνω ένα HyperX Quadcast και το κρατάει άψογα χωρίς προβλήματα. Στα αρνητικά το ότι δε μπορείς να αφαιρέσεις το XLR καλώδιο το οποίο ειναι built in στο arm αλλά κόβοντας της 2 άκρες του δεν φαίνεται κανένα περιττό καλώδιο. Προτείνεται για τα χρήματα του!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

22 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις ερωτήσεις (2)