Logitech G Saitek Pro Flight Radio Panel Ενσύρματο Controller
Διάφορα Περιφερειακά Gaming

Logitech G Saitek Pro Flight Radio Panel Ενσύρματο ControllerΚωδικός: 11105024

Ο Πίνακας Ασυρμάτου Πτήσης είναι ένα σύνολο από τέσσερεις οθόνες LED με χειριστήρια για να ορίζετε διάφορες λειτουργίες επικοινωνίας ή πλοήγησης. Οι μέρες που παλεύατε με εντολές στην οθόνη για τις...

Δες όλη την περιγραφή

Ο Πίνακας Ασυρμάτου Πτήσης είναι ένα σύνολο από τέσσερεις οθόνες LED με χειριστήρια για να ορίζετε διάφορες λειτουργίες επικοινωνίας ή πλοήγησης. Οι μέρες που παλεύατε με εντολές στην οθόνη για τις λειτουργίες COM1/2, NAV1/2, DME, ADF, και XPDR είναι πλέον παρελθόν. Κάθε οθόνη λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο με τα FSX, X-Plane και Prepar3D. Ένας η...

Δες όλη την περιγραφή
159,00
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Τετ, 09 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 129,00 €

Περιγραφή

Ο Πίνακας Ασυρμάτου Πτήσης είναι ένα σύνολο από τέσσερεις οθόνες LED με χειριστήρια για να ορίζετε διάφορες λειτουργίες επικοινωνίας ή πλοήγησης. Οι μέρες που παλεύατε με εντολές στην οθόνη για τις λειτουργίες COM1/2, NAV1/2, DME, ADF, και XPDR είναι πλέον παρελθόν. Κάθε οθόνη λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο με τα FSX, X-Plane και Prepar3D. Ένας η περισσότεροι πίνακες ασυρμάτου ενσωματώνονται εύκολα στο πιλοτήριο προσομοίωσης πτήσης ή στη δική σας διάταξη.

Έτοιμο για το microsoft flight simulator

Κατακτήστε τους αιθέρες και απολαύστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εμπειρία της πτήσης στο Microsoft Flight Simulator επόμενης γενιάς, χρησιμοποιώντας τον εξοπλισμό πτήσης της Logitech G. Ταξιδέψτε σε όλον τον κόσμο ο οποίος αποδίδεται με απίστευτη λεπτομέρεια και περιέχει 37 χιλιάδες αεροδρόμια, 2 εκατομμύρια πόλεις, 1,5 δισεκατομμύριο κτίρια, αληθινά βουνά, δρόμους, δέντρα, ποτάμια, κίνηση και πολλά άλλα. Δοκιμάστε τις ικανότητές σας ως πιλότος, αντιμετωπίζοντας τις συνθήκες της νυχτερινής πτήσης, την προσομοίωση των ατμοσφαιρικών συνθηκών σε πραγματικό χρόνο και τον μεταβαλλόμενο καιρό σε έναν δυναμικό, ολοζώντανο κόσμο..

Ρυθμίσεις ελέγχου σε πραγματικό χρόνο

Συμβατό με τα αγαπημένα σας παιχνίδια προσομοίωσης πτήσης

Πάρτε τον έλεγχο ενός ρεαλιστικού πιλοτηρίου. Κάντε ακριβείς, τμηματικές αλλαγές σε πραγματικό χρόνο μέσα στην προσομοίωση ή στον Πίνακα Ασυρμάτου. Αλλάξτε συχνότητες μέσα στην προσομοίωση και ο πίνακας θα αντιδράσει ανάλογα. Αλλάξετε συχνότητες στον πίνακα και η προσομοίωση άμεσα και αυτόματα θα δείξει την επιλογή σας.

Με δυνατότητα πλήρους προσαρμογής για όλες τις συνθήκες πτήσης

Αρθρωτή σχεδίαση και δυνατότητα εναλλαγής

Η γκάμα οργάνων του πίνακα ασυρμάτου μπορούν να τοποθετηθούν είτε το ένα πάνω στο άλλο είτε πλάι-πλάι. Θέλετε τον πίνακα ασυρμάτου πάνω από τον πολλαπλό πίνακα; Έτοιμο. Θέλετε τον πίνακα διακοπτών αριστερά από το πηδάλιο; Κάντε το. Οι εύκολες στη χρήση τους βάσεις στήριξης σάς δίνουν τα μέσα να φτιάξετε τη διάταξη προσομοίωσης πτήσης όπως τη θέλετε, με μόνο όριο τη φαντασία σας.

Κατασκευαστής

Logitech

Χαρακτηριστικά

Κονσόλα
PC
Είδος
Flight Simulator

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 1
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • zeppos
    5
    9 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Gamescom

    Must για τους φίλους της προσομοίωσης πτήσεων, μιας και πρακτικά δεν υπάρχει αντίπαλο δέος στην κατηγορία του σε αυτό το κόστος. Μεταξύ άλλων έχει το πλεονέκτημα της συμβατότητας με σχεδόν όλα τα flight sims χωρίς ιδιαίτερες ρυθμίσεις ή σκάλισμα. Η δε εγκατάσταση των Windows drivers είναι πολύ απλή, τουλάχιστον από τότε που ανέλαβε η Logitech γιατί στο παρελθόν υπήρχαν προβλήματα με τους SPAD drivers.

    Σαν συσκευή μοιάζει πολύ με την αντίστοιχη που έχουν τα πραγματικά εκπαιδευτικά αεροπλάνα γενικής αεροπορίας. Αξιοπρεπής ποιότητα κατασκευής, δυνατότητα να βιδωθεί σε stack πάνω (ή κάτω) από άλλα προϊόντα της σειράς αλλά και τρίτων κατασκευαστών (πχ. Honeycomb Alpha Yoke) με τις βίδες να συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία. Επίσης δεν χρησιμοποιείται μόνο για συντονισμό συχνοτήτων επικοινωνίας, ραδιοβοηθημάτων και του transponder, αλλά μπορεί να λειτουργήσει και σαν DME εμφανίζοντας ταχύτητα/απόσταση/ETA. Με ακόμα περισσότερο ψάξιμο μπορούμε να βρούμε scripts που πρακτικά εμφανίζουν στο panel ό,τι αριθμούς μπορεί να τραβήξει κάποιος από το εκάστοτε flight sim API.

    Ακόμα και στην απλούστερη λειτουργία του όμως (για radio/NAV) κάνει αυτό που πρέπει και προσθέτει ένα στοιχείο ρεαλισμού. Το τελευταίο έχει και πρακτική αξία μιας και όποιος πετάει με ATC (πολύ περισσότερο αν πετάει online σε VATSIM/IVAO) θα βρει πολύ πιο εύκολο να χειρίζεται τις επικοινωνίες μέσω του Logitech Radio Panel τις στιγμές που υπάρχει πίεση χρόνου κατά την απογείωση/προσέγγιση, παρά να ψάχνει με το ποντίκι στο cockpit για να σετάρει τις συχνότητες.

    Ένα αρνητικό, ίσως το σημαντικότερο, είναι ότι το αριστερό knob είναι πολύ σφιχτό και ταλαιπωρεί τα χέρια του χειριστή ενώ μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα αν η συσκευή δεν είναι καλά στερεωμένη.

    Update μετά από 6 μήνες χρήσης: συνεχίζει να λειτουργεί άψογα. Τα knobs στα αριστερά δεν έχουν μαλακώσει καθόλου ενώ χρησιμοποιώ το Radio Panel μέσω της εφαρμογής spad.next, η οποία έχει πλήρη συμβατότητα με το περιφερειακό και μπορεί να προγραμματίσει το τελευταίο ώστε να κάνει πράγματα που δεν είχαν σχεδιαστεί από τον κατασκευαστή του.

    Για παράδειγμα μέσω του spad.next μπορείς πολύ εύκολα να ορίσεις μέσω γραφικού περιβάλλοντος ότι το παρατεταμένο πάτημα του δεξιού active/standby κουμπιού θα αλλάζει τιμές μεταξύ DME 1 και DME 2 (ή αντί να δείχνει απόσταση/ταχύτητα θα εμφανίζει πχ. το χρόνο ΕΤΑ). Ή να σετάρεις ότι στο XPDR mode εκτός από το transponder code θα ελέγχεις τις βαρομετρικές και με το πάτημα του active/standby θα αλλάζεις μεταξύ τοπικής QNH και standard QNE.

    Γενικά κάνεις ό,τι σε βολεύει. Τώρα τελευταία που έχει πέσει η τιμή από το ψυχολογικό όριο των 100 ευρώ σκέφτομαι να αγοράσω και ένα δεύτερο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 3
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Gamescom

    Είναι παλιό όργανο γενικά.. Κάνει την δουλεία του αλλά δεν αξίζει πάνω από 50ε.

    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

18 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη