Shop 66

Thrustmaster T.16000m FCS Flight Pack Joystick Ενσύρματο Συμβατό με PC

Thrustmaster T.16000m FCS Flight Pack Joystick Ενσύρματο Συμβατό με PC Κωδικός: 11254608

Η Thrustmaster έχει αφιερώσει τα 25 χρόνια εμπειρίας σε ελεγκτές προσομοιωτών πτήσεων, για να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση για χειριστήρια πτήσης σε γενικές γραμμές και διαστήματος ειδικότερα.

Δες όλη την περιγραφή

Η Thrustmaster έχει αφιερώσει τα 25 χρόνια εμπειρίας σε ελεγκτές προσομοιωτών πτήσεων, για να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση για χειριστήρια πτήσης σε γενικές γραμμές και διαστήματος ειδικότερα. Το T.16000M FCS FLIGHT PACK έχει σχεδιαστεί για προχωρημένους ιπτάμενους gamers που ψάχνουν για ολοκληρωμένο, ρεαλιστικό έλεγχο ως εναλλακτική λύση στη χρήση

Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+26,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

από 202,62 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 260,02 €

  2. 290,57 €

  3. 383,01 €

  4. 299,00 €

  5. 202,64 €

  6. 202,62 €

  7. 247,94 €

  8. 276,10 €

  9. 202,64 €

  10. 247,94 €

  11. 337,82 €

  12. 369,48 €

  13. 211,18 €

  14. 314,12 €

Περιγραφή

Η Thrustmaster έχει αφιερώσει τα 25 χρόνια εμπειρίας σε ελεγκτές προσομοιωτών πτήσεων, για να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση για χειριστήρια πτήσης σε γενικές γραμμές και διαστήματος ειδικότερα. Το T.16000M FCS FLIGHT PACK έχει σχεδιαστεί για προχωρημένους ιπτάμενους gamers που ψάχνουν για ολοκληρωμένο, ρεαλιστικό έλεγχο ως εναλλακτική λύση στη χρήση του ποντικιού και του πληκτρολογίου. Το T.16000M FCS FLIGHT PACK αποτελείται από το T.16000M FCS JOYSTICK, το TWCS (Thrustmaster Σύστημα Ελέγχου Όπλων)Throttle και το TFRP (Thrustmaster Flight Rudder Pedals) Πετάλια. Με αποκλειστική ακρίβεια H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology) και με 3D (Hall Effect) μαγνητικούς αισθητήρες τοποθετημένους στο joystick η Thrustmaster έχει ανεβάσει επίπεδα ακρίβειας 256 φορές μεγαλύτερα από τα τρέχοντα συστήματα (ανάλυση 16 bit: τιμές 16000 x 16000!). Οι μαγνήτες εξασφαλίζουν δράση χωρίς τριβή για την μέγιστη ακρίβεια που δεν θα μειωθεί με την πάροδο του χρόνου. Μαζί με το TWCS (Thrustmaster Weapon Control System) μοχλό έντασης προωθητήρων , χρησιμοποιήστε το αριστερό χέρι σας για να αυξομειώσετε την ταχύτητα του αεροπλάνου ή διαστημόπλοιου σας και να διαχειριστείτε κάποια εξαρτήματα ή όπλα του. Η χαμηλότερη τοποθέτηση του μοχλού του TWCS σε σύγκριση με τα συστήματα που βασίζονται σε τεταρτημόρια προσφέρει απαράμιλλη άνεση.Επίσης με τα Thrustmaster TFRP πεντάλ με τον μοναδικό σχεδιασμό στις ράγες ολίσθησης παρέχει την ιδανική ισορροπία ανάμεσα στην ομαλότητα και την αντίσταση και με απόλυτο κεντράρισμα.

Κατασκευαστής

Thrustmaster

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Hotas
Console
PC
Σύνδεση
Ενσύρματο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 1
  3. 1
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • haritop
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Techstores

    Το joystick εξαιρετικό, τα υπόλοιπα καλούτσικα, αν και όχι πολύ ακριβή(εξαρτάται και από το τι πετάς κάθε φορά). Χρειάζεται συνήθως calibration στα peddals.
    Το ουσιαστικό είναι ότι προσφέρει άλλου επιπέδου εμπειρία πτήσης σε σχέση με το απλό joystick. Πολύ καλή και οικονομική επιλογή για κάποιον που θέλει να δοκιμάσει HOTAS με peddals για πρώτη φορά.
    Υ.Γ
    Δεν περιλαμβάνει κουμπιά διακόπτες, όπως κάποια άλλα HOTAS και αυτό είναι μειονέκτημα για κάποιον που παίζει DCS, αν και όχι τόσο ενοχλητικό.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Haris_Duke
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μην ξεχνατε...πρεπει να εχετε κ το αναλογο pc κ internet για να μπορειτε να τα χρησιμοποιησετε .Tο παρων σετ το εχω δυο χρονια,ειναι αψογο σε ολα..Παιζω dcs world και πεταω με HORNET F18 κ F16 .Aπολυτη αποκριση ,ομαλη λειτουργεια κ το throttle ρυθμιζεται οπως εσεις το θελετε .Το Joystick ειναι αψογο πολυ καλη λειτουργια κ αποκριση.. Δεν χρησιμοποιώ Rudder pedals στο DCS.WORLD ,ομως τα χρησιμοποιω παιζοντας grid κ σε πολλα Racing Games .Ειναι πολυ καλα,εβγαλα αυτα που ειxα απο το momo. Για τα χρηματα τους αψογα,αν κ εγω εδωσα περισσοτερα οταν τα αγορασα.,,,Τωρα ,αν εχετε να διαθεσετε 400 + ευρω για να παρετε μονον ενα καλο Joystick,το παρων σετ δεν ειναι για εσας.Ευχαριστω για τον χρονο σας :)

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • infernolb13
    3
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    το καλύτερο basic hotas που μπορείς να πάρεις για να ξεκινήσεις. καλοί αισθητήρες, πληθώρα κουμπιών, καλούτσικη κατασκευή. αρνητικά τα πλαστικά στα πετάλια, τα πετάλια δεν είναι και ότι πιο accurate έχεις δει, το throttle δεν είναι ότι πιο smooth έχεις δει.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • RoboByte
    5
    8 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Παιδια οτι καλυτερο σε hotas αν μαθεις σε αυτα και μπορεις να παιξεις...Σε joystick δεν εχω βρει κατι καλυτερο, η κατασκευη τους ειναι πολυ στιβαρη και οτι πληρωνεις παιρνεις. Πολλα κουμπια και τα σημεια που ειναι στο thrοttle ειναι πολυ εξυπνα και τα δουλευεις πολυ ευκολα, το ενα ειναι σα μικρο joystick δαχτυλου.Το μονο που θα πω στους εν δυναμη αγοραστες ειναι πως πρεπει να ειστε σιγουροι και αποφασισμενοι να μαθετε τα πεταλια γιατι ειναι πολυ ιδιαιτερα ,καθως πανε πανω κατω αντιστοιχα και ειναι για τα thrust στα φτερα η στην ουρα του αεροπλανου αν θελετε, αλλα οπως ειπα ειναι ιδιαιτερα και ειναι το επομενο βημα και πρεπει να ειστε ανετοι με αυτο. Υπαρχουν πολλα reviews και πολλα setups που θα σας βοηθησουν οπως και το προγραμμα της εταιρειας που σε βοηθαει να κανεις programmable και mapping ολα τα κουμπια πριν μπεις στο παιχνιδι και να αποθηκευσεις σε profile..Αν δεν ειστε σιγουροι καλυτερα παρτε το απλο hotas η μονο το stick. Σε καθε περιπτωση παντως τη thrustmaster τη θεωρω, αυτη τη στιγμη, μονοδρομο σε αυτο το τομεα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

34 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
RoboByte

Δες μια στο ίντερνετ, για σιγουριά. Αν και πλέον έχουν βάλει και ποντίκι και πληκτρολόγιο. Τα I/O devices τα έχουν φτιάξει πολύ. Αλλά ψαξτο

Δες όλες τις ερωτήσεις (3)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες