Denon Heos Link HS2 Streamer Μαύρο
Hi-Fi Components

Denon Heos Link HS2 Streamer ΜαύροΚωδικός: 11668303

Το HEOS Link σας επιτρέπει να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική παντού σε κάθε χώρο του σπιτιού. Χρησιμοποιώντας το υφιστάμενό σας ασύρματο οικιακό δίκτυο και την HEOS app στην iOS ή Android...

Δες όλη την περιγραφή

Το HEOS Link σας επιτρέπει να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική παντού σε κάθε χώρο του σπιτιού. Χρησιμοποιώντας το υφιστάμενό σας ασύρματο οικιακό δίκτυο και την HEOS app στην iOS ή Android συσκευή σας, μπορείτε να εξερευνήσετε, αναζητήσετε και αναπαράγετε μουσική από την μουσική βιβλιοθήκη σας, από online μουσικές υπηρεσίες streaming, και από...

Δες όλη την περιγραφή
390,00
ΠαράδοσηΔευ, 30 Σεπ - Τετ, 02 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

από 390,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 429,00 €

  2. 429,00 €

  3. 427,00 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    390,00 €

  5. Επίσημος μεταπωλητής
    390,00 €

  6. 429,00 €

  7. Επίσημος μεταπωλητής
    429,00 €

  8. 399,00 €

  9. 429,00 €

  10. 429,00 €

  11. 429,00 €

  12. 429,00 €

  13. 429,00 €

  14. 429,00 €

Περιγραφή

Το HEOS Link σας επιτρέπει να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική παντού σε κάθε χώρο του σπιτιού. Χρησιμοποιώντας το υφιστάμενό σας ασύρματο οικιακό δίκτυο και την HEOS app στην iOS ή Android συσκευή σας, μπορείτε να εξερευνήσετε, αναζητήσετε και αναπαράγετε μουσική από την μουσική βιβλιοθήκη σας, από online μουσικές υπηρεσίες streaming, και από χιλιάδες διαδικτυακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.


Με το HEOS Link, μπορείτε να προσθέσετε ήχο πολλαπλών-δωματίων σε υφιστάμενο ηχοσύστημα μουσικής ή home theater, και μπορείτε να παίξετε διαφορετικά τραγούδια σε διαφορετικά δωμάτια ή το ίδιο τραγούδι σε κάθε δωμάτιο.


Το HEOS Link διαθέτει ενσωματωμένη διπλής μπάντας "N" ασύρματη τεχνολογία για γρήγορη και εύκολη σύνδεση με το οικιακό σας δίκτυο. Εκτός από την ενσωματωμένη ασύρματη λειτουργία είναι επίσης εξοπλισμένο με θύρα Ethernet RJ-45 για ενσύρματη σύνδεση στο LAN σας. Η θύρα USB σας επιτρέπει να συνδέσετε φορητό USB drive, και μπορείτε, επίσης, να χρησιμοποιήσετε τη σύνδεση USB για φόρτιση της φορητής σας συσκευής.


Εκτός των stereo εξόδων στάθμης προ-ενίσχυσης, υπάρχει επίσης έξοδος sub για σύνδεση ενεργού subwoofer. Συμπεριλαμβάνονται τόσο ομοαξονική όσο και οπτική ψηφιακή έξοδος για συμβατότητα με την ευρύτερη δυνατή γκάμα εξοπλισμού, και η συσκευή διαθέτει μία οπτική ψηφιακή είσοδο ήχου. Το HEOS Link είναι επίσης εξοπλισμένο με stereo είσοδο στάθμης line (μέσω υποδοχών RCA) καθώς και με μία επιπρόσθετη βοηθητική είσοδο με υποδοχή 3.5mm για άμεση σύνδεση σε φορητό player.

Κατασκευαστής

Denon

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Streamer
Χρώμα
Μαύρο
CD-DVD Player
Όχι
Είσοδος USB
Ναι

Συνδεσιμότητα

Έξοδοι
Optical
Bluetooth
Ναι
Wifi
Όχι
Ethernet (LAN)
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη