Στήριξη των παιδιών σε καταστάσεις κρίσεων

Στήριξη των παιδιών σε καταστάσεις κρίσεωνΚωδικός: 116816

Σκοπός του φυλλαδίου είναι να αποτελέσει ένα χρήσιμο βοήθημα για τους ενήλικες (γονείς και εκπαιδευτικούς) που καλούνται να στηρίξουν το παιδί μέσα από μία κρίση. Το φυλλάδιο αυτό δίνει κάποιες πολύ...

Δες όλη την περιγραφή

Σκοπός του φυλλαδίου είναι να αποτελέσει ένα χρήσιμο βοήθημα για τους ενήλικες (γονείς και εκπαιδευτικούς) που καλούνται να στηρίξουν το παιδί μέσα από μία κρίση. Το φυλλάδιο αυτό δίνει κάποιες πολύ βασικές πληροφορίες σε γονείς και εκπαιδευτικούς για το πώς αναμένεται να αντιδράσει το παιδί σε μία κρίση, ποιες είναι οι ανάγκες του, πότε έχουμε λόγο να...

Δες όλη την περιγραφή
6,36
ΠαράδοσηΠαρ, 04 Οκτ - Πέμ, 10 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 6,36 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 6,36 €

Περιγραφή

Σκοπός του φυλλαδίου είναι να αποτελέσει ένα χρήσιμο βοήθημα για τους ενήλικες (γονείς και εκπαιδευτικούς) που καλούνται να στηρίξουν το παιδί μέσα από μία κρίση. Το φυλλάδιο αυτό δίνει κάποιες πολύ βασικές πληροφορίες σε γονείς και εκπαιδευτικούς για το πώς αναμένεται να αντιδράσει το παιδί σε μία κρίση, ποιες είναι οι ανάγκες του, πότε έχουμε λόγο να ανησυχούμε και με ποιον τρόπο μπορούμε να στηρίξουμε ένα παιδί.
Η προσπάθεια αυτή θέλει να προσφέρει μία ανακούφιση και να ανοίξει ένα δρόμο για όλους όσοι καλούνται να στηρίξουν τα παιδιά σε μια δύσκολη κατάσταση, ώστε να καταφέρουν και οι ίδιοι να αισθανθούν ότι έχουν τη δυνατότητα να αντιδράσουν σε αυτό που συμβαίνει και ότι μπορούν να εξακολουθήσουν να ανταποκρίνονται με ευαισθησία και αποτελεσματικότητα στο δύσκολο έργο τους.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Βιβλία Διαπαιδαγώγησης
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
47
Έτος έκδοσης
2008
Διαστάσεις
24x17 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη