Soundbar

Creative Sound BlasterX Katana Soundbar 75W 2.1 με Ασύρματο Subwoofer και Τηλεχειριστήριο ΜαύροΚωδικός: 11772604

Soundbar (+Subwoofer) μοναδικής σχεδίασης, το οποίο τοποθετείται κάτω από την οθόνη ή την TV σου, τροφοδοτούμενο από έναν πολυβραβευμένο multi-core Αudio DSP, ο οποίος καθιστά το Katana ως το 1ο...

Δες όλη την περιγραφή

Soundbar (+Subwoofer) μοναδικής σχεδίασης, το οποίο τοποθετείται κάτω από την οθόνη ή την TV σου, τροφοδοτούμενο από έναν πολυβραβευμένο multi-core Αudio DSP, ο οποίος καθιστά το Katana ως το 1ο παγκοσμίως, πραγματικό Under Monitor Audio System (UMAS). Απόλαυσε πεντακάθαρο ήχο μέσω της BlasterX Acoustic Engine, του αποκωδικοποιητή Dolby Digital 5.1, του...

Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΤετ, 25 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Θα χρειαστείς μαζί

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 233,32 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 253,20 €

  2. 233,32 €

  3. 253,20 €

  4. 274,03 €

  5. 257,93 €

  6. 278,14 €

  7. 379,75 €

  8. 295,29 €

  9. 276,77 €

  10. 347,36 €

  11. 379,75 €

  12. 364,46 €

Περιγραφή

Soundbar (+Subwoofer) μοναδικής σχεδίασης, το οποίο τοποθετείται κάτω από την οθόνη ή την TV σου, τροφοδοτούμενο από έναν πολυβραβευμένο multi-core Αudio DSP, ο οποίος καθιστά το Katana ως το 1ο παγκοσμίως, πραγματικό Under Monitor Audio System (UMAS). Απόλαυσε πεντακάθαρο ήχο μέσω της BlasterX Acoustic Engine, του αποκωδικοποιητή Dolby Digital 5.1, του ισχυρού DAC υψηλής ανάλυσης 24-bit και του εξελιγμένο οδηγό 5 δρόμων του Sound BlasterX Katana.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει καθαρό ήχο σε μεγάλη ένταση και έχει δυνατό ήχο.

Aurora Reactive

Ενσωματώνει το σύστημα φωτισμού Aurora Reactive, με 49 προγραμματιζόμενες LED λυχνίες, οι οποίες αποδίδουν 16.8 εκατομμύρια χρώματα για να προσαρμόσεις τα εφέ φωτισμού και να δημιουργήσεις το δικό σου μοναδικό προφίλ, είτε για να παίξεις το αγαπημένο σου game είτε για να παρακολουθήσεις ταινία με ήχο κινηματογραφικών προδιαγραφών.

Hi-Res ήχος στα 24-bit

Εκτός από την Tri-Amplified σχεδίαση, η οποία προσφέρει στο Katana συνολική ισχύς 75RMS/150W (Peak Power), το Soundbar της Creative διαθέτει και έναν πολυβραβευμένο επεξεργαστή σήματος (multi-core DSP), ο οποίος παράγει ήχο υψηλής ευκρίνειας 24-bit. Με την βοήθεια ενός πιστοποιημένου Dolby Digital αποκωδικοποιητή μετατρέπει τον αναλογικό ήχο (στερεοφωνικό ή 5.1) σε ψηφιακό 5.1 (24-bit έως 96kHz).

Optical-in και 7.1 Virtual Surround

Σύνδεσε το Katana μέσω οπτικής ίνας και απόλαυσε ρεαλιστικό ψηφιακό 5.1 ήχο, ενώ παράλληλα, συνδέοντάς το μέσω USB, έχεις και τον απόλυτο Virtual 7.1 Surround gaming ήχο για να νοιώσεις κυριολεκτικά μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια από την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού. Το Katana προσφέρει επίσης Bluetooth 4.2 (A2DP), AUX-in, USB FlashDrive, Headset-out και Mic-in συνδεσιμότητα.

Έχεις απόλυτο έλεγχο

Πάρε θέση και μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει την διασκέδαση! Το Katana συνοδεύεται από IR τηλεχειριστήριο, ώστε να έχεις τον απόλυτο έλεγχο, τόσο του κεντρικού ηχείου όσο και του subwoofer, στα χέρια σου και εξ' αποστάσεως!

Βραβευμένο design

Βραβευμένο ως το καλύτερο σύστημα ηχείων στα European Hardware Awards, το Katana μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα κάτω από οθόνες και τηλεοράσεις, καθώς το λεπτό προφίλ του δεν ξεπερνά τα 60mm (60.0 x 600.0 x 79.0 mm). Σχεδιαστικά και λειτουργικά ανώτερο από ένα συμβατικό sounbar, είναι εξοπλισμένο με πληθώρα επιλογών και ρυθμίσεων, ειδικά για multi-monitor PC και gaming κονσόλες!

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Συνολική Ισχύς: 150 Watt
  • Ισχύς (RMS): 75 Watt (RMS)
  • Ισχύς Subwoofer: 30 Watt
  • Απόκριση: 150 Hz - 20 KHz
  • Αριθμός Ηχείων: 2.1
  • Διάσταση: 60x6.1x7.9 cm

Κατασκευαστής

Creative

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Ισχύς (RMS)
75 W
Συνδεσιμότητα
AUX, Bluetooth, Headphone, Optical, USB
Τύπος
Soundbar
Κανάλια
2.1
Πρότυπα Ήχου
Dolby Digital
Ασύρματο Subwoofer
Ναι
Τηλεχειριστήριο
Ναι
Χρώμα
Μαύρο

Διάστασεις Κύριας Μονάδας

Μήκος
600 mm
Βάθος
60 mm
Ύψος
79 mm

Διαστάσεις Subwoofer

Μήκος
333 mm
Βάθος
130 mm
Ύψος
299 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+8Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

Hardware Busters
5
62 στους 66 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
Έμπειρος χρήστης

Επιβεβαιωμένη αγορά

Πρόκειται για μια ηχόμπαρα με πλήθος συνδέσεων (USB, analog, οπτική και Bluetooth), η οποία συνοδεύεται και από ένα μικρό subwoofer για ενισχυμένο μπάσο. Πρωτοεμφανίστηκε το 2016 και η τιμή της κυμαίνεται στα 200-230 ευρώ. Κατά περιόδους κάνει προσφορές η Creative οπότε ίσως τη βρείτε και κάτω από τα 200 ευρώ.

Τι θα βρείτε μέσα στο Κουτί

Μέσα στο μικρό κουτί που περιέχει την ηχόμπαρα και το woofer θα βρείτε ένα τροφοδοτικό με έξοδο 22V και μέγιστη ισχύ 55W. Προφανώς κάποιος άλλος κατασκευαστής το έφτιαξε για λογαριασμό της Creative. Υπάρχουν δύο USB καλώδια μέσα, ένα μακρύ και ένα κοντό, για την σύνδεση της Katana με το σύστημα, ένα ασύρματο χειριστήριο, δύο βάσης για την τοποθέτηση της στον τοίχο και μερικά φυλλάδια περιλαμβανομένου τους εγχειρίδιου χρήσης.

Σε ποιους Απευθύνεται?

Σε gamers που θέλουν κορυφαίο ήχο και πληθώρα ρυθμίσεων για να μπορούν να ελέγχουν τις κινήσεις των αντιπάλων τους εύκολα και σε χρήστες που θέλουν κάτι αξιοπρεπές για να ακούν μουσική αλλά και να παρακολουθούν ταινίες στον υπολογιστή τους. Δεν είναι για μεγάλο χώρο, σε καμιά περίπτωση, αλλά για μικρά και μεσαίου μεγέθους γραφεία, όπου ο χώρος θα γεμίσει εύκολα από τον ήχο της Katana.

Εξωτερική Σχεδίαση

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Έχοντας ακούσει τόσα θετικά σχόλια όλο αυτό το διάστημα για την Katana, ειδικά για την απόδοση της, περίμενα να έχει μεγαλύτερο μέγεθος, τόσο η ηχόμπαρα όσο και το Woofer. Σε σχέση με τα Logitech Ζ623 που έχω στο κύριο PC μου, το Woofer της Katana δείχνει παιδικό. Η σχεδίαση πάντως της ηχόμπαρας είναι πολύ όμορφη και ο RGB φωτισμός της προσφέρει πολλούς πόντους στην εμφάνιση της, παρόλο που δεν είμαι τρελός φαν του RGB γενικά. Επιπλέον, η ηχόμπαρα έχει σχετικά μικρό ύψος (και πλάτος), οπότε δε θα σας αναγκάσει να σηκώσετε την οθόνη σας ψηλά για να μη σας ενοχλεί. Αν θέλετε μπορείτε να αφαιρέσετε τα πόδια της μπάρας, για να την χαμηλώσετε και άλλο. Τέλος, η ποιότητα κατασκευής δείχνει καλή, εξωτερικά τουλάχιστον.

Στο πάνω μέρος υπάρχουν πέντε κουμπιά τα οποία δεν προσφέρουν καλή αίσθηση στο πάτημα και στο μπροστά μέρος μια LCD οθόνη για να σας παρέχει τις βασικές πληροφορίες. Στο μπροστά και κάτω μέρος της ηχόμπαρας υπάρχει επίσης μια σειρά από RGB LED, των οποίων τον φωτισμό μπορείτε να ελέγξετε πλήρως από τη σχετική εφαρμογή της Creative.
H Katana συνοδεύεται και από ένα μικρό χειριστήριο, το οποίο δείχνει και είναι πολύ φτηνό όμως. Θα έπρεπε να την εφοδιάσουν με κάτι καλύτερο. Η αίσθηση των κουμπιών είναι τραγική και γενικά θυμίζει χειριστήριο ηχοσυστήματος που κοστίζει 30-40 ευρώ και όχι 200.

Εσωτερικός Κόσμος

Στο εσωτερικό της ηχόμπαρας υπάρχουν δύο μικρά, 34mm, ηχεία στις άκρες της για τις υψηλές συχνότητες (tweeters) και ακριβός δίπλα από αυτά δύο 63.5mm midbass ηχεία που κοιτούν προς τα πάνω. Τέλος, μέσα στο Woofer υπάρχει ένα μεγαλύτερο 133mm ηχείο για την απόδοση των χαμηλών συχνοτήτων. Πρόκειται δηλαδή για 5-driver σύστημα.
Συνολικά το σύστημα ενίσχυσης της Katana μπορεί να αποδώσει 75W RPMs ή 150W Peak ισχύ, τα οποία είναι ύπερ-αρκετά για ένα μικρών διαστάσεων χώρο (15-25 τετραγωνικά). Το ψηφιακό κύκλωμα επεξεργασίας ήχου της Katana είναι ισχυρό και υποστηρίζει ήχο με ανάλυση που φτάνει τα 24-bit. Επιπλέον υποστηρίζει Dolby Digital για εικονικό 5.1 surround ήχο. Με σύνδεση μέσω USB μπορείτε να έχετε μέχρι και 7.1 surround και 24bit/96KHz ήχο, ο οποίος είναι κορυφαίας πιστότητας. Δεν πρόκειται να χρειαστείτε κάτι περισσότερο για το συγκεκριμένο σύστημα ήχου.

Σύνδεση Με το Σύστημα

Εδώ τα πράγματα είναι εύκολα μιας και η Katana διαθέτει όλες τις πιθανές συνδέσεις (USB, analog, οπτική και Bluetooth 4.2). Αν δε θέλετε να μπλέξετε με καλώδια πάτε σε Bluetooth που δουλεύει καλά, αν έχετε κορυφαία κάρτα ήχου πάτε σε αναλογική σύνδεση για να γίνεται η επεξεργασία από την κύρια κάρτα ήχου, ενώ αν έχετε onboard πάτε σε οπτική σύνδεση ή USB για να αναλάβει η κάρτα ήχου της Katana την επεξεργασία. Μέσω USB σύνδεσης θα έχετε επιπλέον και έλεγχο του RGB φωτισμού. Το μόνο που με χαλάει με την USB σύνδεση είναι ότι δεν χρησιμοποιεί Type-C connector που είναι πιο ανθεκτικός.

Μιλώντας για USB συνδέσεις, υπάρχει στο πίσω μέρος και μια υποδοχή για USB flash drives, για να ακούτε μουσική χωρίς τη χρήση υπολογιστή.
Επιπλέον η ηχόμπαρα διαθέτει θύρες για ακουστικά και μικρόφωνο. Αφού διαθέτει κάρτα ήχου, λογικό να μπορεί να δεχτεί και μικρόφωνο.

Sound Connect & BlasterX Experience Profiles

Πέραν της ηχητικής απόδοσης, η Katana προσφέρει και ωραία εμφάνιση λόγω του όμορφου σχεδιασμού της και του RGB φωτισμού που διαθέτει, ο οποίος είναι πλήρως παραμετροποιήσιμος από το Sound Connect πρόγραμμα. Από το τελευταίο μπορείτε να ρυθμίσετε τον ήχο μέσω πάρα πολλών επιλογών και να τον φέρετε ακριβώς στο μέτρα σας. Αν δεν έχετε τις απαραίτητες γνώσεις για να το κάνετε αυτό ή απλά βαριέστε, η Creative δίνει την λύση μιας και παρέχει πολλά έτοιμα SBX profiles, τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε και να τοποθετήσετε στη θέση των προεπιλεγμένων. Θα πρέπει να ασχοληθείτε με το πρόγραμμα ρύθμισης της Creative γιατί πραγματικά μπορεί να μεταμορφώσει τον ήχο που αποδίδει η Katana.

Αναφερόμενα Προβλήματα

Προτού προχωρήσω στα αποτελέσματα των δοκιμών, μερικοί χρήστες αναφέρουν κάποια προβλήματα που σχετίζονται με crackling/popping ήχους, ειδικά όταν το PC είναι με υψηλό φορτίο, ανεξαρτήτως της σύνδεσης. Αυτό το πρόβλημα το αντιμετώπισα με μια G5 αλλά εντέλει το PC έφταιγε και όχι η κάρτα ήχου. Με τα Katana κατά το διάστημα των δοκιμών δεν παρατήρησα κάτι μετά από αμέτρητες ώρες ακρόασης και με το PC με φορτίο κατά διαστήματα, οπότε δεν μπόρεσε να αναπαράγω το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αν αντιμετωπίσετε κάτι παρόμοιο, θα πρέπει να δοκιμάσετε την ηχόμπαρα και σε άλλο PC για να σιγουρευτείτε για το τι φταίει.

Real Life Δοκιμές

Δοκίμασα μια λίστα από κομμάτια που προτείνουν οι μηχανικοί ήχου της Cambridge Audio για τις δοκιμές ηχείων, μέσω του Spotify για να έχουν καλή ποιότητα και μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα. Μπορεί να είναι μικρή σε μέγεθος, ειδικά το subwoofer, αλλά ο ήχος που αποδίδει είναι σωστός και δυνατός. Μην περιμένετε να κάνετε πάρτι με τη συγκεκριμένη, αλλά για σύστημα ήχου που βρίσκεται στο λιγότερο από μέτρο απόσταση το πολύ από εσάς θα κάνει πολύ καλή δουλειά. Με την επιλογή Cinema ενεργοποιημένη και αρκετές αλλαγές ο ήχος που αποδίδει είναι ζεστός και ακόμη και με τέρμα την ένταση δεν παρατήρησα να μπουκώνει η Katana ή ενοχλητικά τριξίματα.

Δοκιμές Με το OmniMic

Στην Sub Bass περιοχή, από τα 20 – 60 Hz, τα πράγματα δε δείχνουν καλά μιας και ξεκινάμε από πολύ χαμηλά. Στην κύρια περιοχή του μπάσου όμως, από τα 60 – 250 Hz η κατάσταση αλλάζει. Να θυμίσω εδώ ότι όσο πιο ευθεία γραμμή έχει το frequency response τόσο το καλύτερο, αλλά αυτό είναι πρακτικά αδύνατο.

Στις υπόλοιπες περιοχές το Frequency Response είναι ικανοποιητικό, ειδικά για μια ηχόμπαρα αυτής της τιμής. Υπάρχει μια σημαντική πτώση περίπου στα 15 KHz, αλλά οι περισσότεροι από εμάς δεν ακούνε καν αυτές τις συχνότητες. Μια ακόμη παρατήρηση όσον αφορά την απόκριση στις συχνότητες, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Omimic το δεξί κανάλι δείχνει να έχει καλύτερη απόκριση από το αριστερό αλλά αυτό συμβαίνει γιατί τις συγκεκριμένες μετρήσεις τις πήρα με το μικρόφωνο να βρίσκεται πιο κοντά στο δεξί μέρος της μπάρας.

Επίλογος

Δε δείχνει τα δόντια της με την πρώτη ματιά, αλλά μόλις την συνδέσετε πάνω σε ένα σύστημα θα καταλάβετε αμέσως τη διαφορά. Μπορεί να μην έχει την ισχύ των πιο οικονομικών Logitech Ζ623 με τα 200W RMS, αλλά η Katana προσφέρει πιο ζεστό και γενικά καλύτερης πιστότητας ήχο. Διαθέτει πληθώρα συνδέσεων, μεταξύ άλλων και Bluetooth και μέσω του SB Connect μπορείτε να ρυθμίσετε τα πάντα. Μην το ξεχάσω, διαθέτει και RGB φωτισμό! Πρόκειται για ένα σύστημα ήχου που θα ταιριάξει γάντι σε gamers και χρήστες που θέλουν να ακούνε μέσω κάτι ποιοτικού την μουσική τους από το Spotify. Η ένταση είναι αρκετή για να γεμίσει μικρά δωμάτια. Αν θέλετε κάτι για να κάνετε pool parties, καλύτερα να κοιτάξετε κάτι πιο δυνατό. Προσωπικά μένω απόλυτα ικανοποιημένος από την Katana και εύγε στην Creative! Περιμένω τώρα τον αντικαταστάτη της, που έρχεται.

Pros
• Ποιοτικός ήχος
• Πληθώρα συνδέσεων
• RGB φωτισμός που μπορεί να απενεργοποιηθεί
• Μαζεμένες διαστάσεις
• Πολύ καλό DAC και amplifiers
• Λογισμικό με πολλές δυνατότητες (Sound Blaster Connect)

Cons
• Φτηνιάρικο ασύρματο χειριστήριο
• Υποστήριξη μόνο (Advanced audio coding) AAC και SBC Bluetooth codecs
• Micro USB σύνδεση αντί Type-C που είναι πιο ανθεκτική

To review της εδώ: https://youtu.be/aRsck4_wuGU

  • Ποιότητα ήχου
  • Πλούσιος ήχος
  • Εύκολη σύνδεση
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Ισχύς
Σου φάνηκε χρήσιμη;

PavlosK82
2
8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Η ποιότητά του αρχικά ήταν εξαιρετική. Δυστυχώς μετά από 2 χρόνια περίπου, άρχισε να εμφανίζει σοβαρό πρόβλημα το δεξί ηχείο, δηλαδή να μπουκώνει και να παραμορφώνει έντονα τον ήχο. Επίσης, φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα με το software που συνοδεύει το ηχείο, με αποτέλεσμα στη ρύθμιση για 5.1 να κάνει ενοχλητικούς ήχους. Σε γενικές γραμμές το δούλεψα σε 2.1 (σε περιβάλλον windows 10), ωστόσο, δεν μπορώ να προτείνω ένα προϊόν που παρά τα χρήματά του έβγαλε πρόβλημα τόσο γρήγορα.

  • Ισχύς
  • Ποιότητα ήχου
  • Πλούσιος ήχος
  • Μέτριας δυσκολίας σύνδεση
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nikos_PSilopoulos8742
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εξερετικη !!! Καθαρός ο ήχος και την έχω κάτω απ' το pc μου αλα πήρα 2 μια για το πσ και μια για την τηλεόραση όλα ΟΚΕΥ

    • Ποιότητα ήχου
    • Πλούσιος ήχος
    • Εύκολη σύνδεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Valerios_Kavalikos
    5
    11 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Με το που την πήρα την συνέδεσα χωρίς να ασχολήθω καθόλου με το σωστό στήσιμο της και στο πρώτο τραγουδάκι βρέθηκα να χαμογελάω μόνος μου σαν τον μπαγλαμά. Δεν παίζεται.

    • Ισχύς
    • Ποιότητα ήχου
    • Πλούσιος ήχος
    • Εύκολη σύνδεση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • MICHAIL_VOUTSIDIS
    4
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    πολύ ωραίο και δυνατό ηχείο. Όσο για την εμπειρία 5.1 δεν συγκρίνεται με τα κανονικά 5.1 ούτε κατά διάνοια.

    • Ισχύς
    • Ποιότητα ήχου
    • Εύκολη σύνδεση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Όχι τόσο πλούσιος ήχος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • World Traveller
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εξαιρετικό και ότι πρέπει για οικιακή χρήση πολύ καλό μπάσο και καθαρός ήχος, εύκολη σύνδεσή αξίζει τα χρήματα του

    • Ισχύς
    • Ποιότητα ήχου
    • Πλούσιος ήχος
    • Εύκολη σύνδεση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • thomas1983
    5
    9 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είχα πολλά ηχεία απο όλες τις εταιρείες απο 2.0, 2.1 εως και 5.1.Τα συγκεκριμένα δε το περίμενα είναι απίστευτα δυνατά ακούγονται κρυστάλλινα και είναι και πανέμορφα με το rgb.Απλά συνδέστε το αφού πρώτα κάνετε firmware update και εγκατάσταση λογισμικού με usb καλώδιο.Αν θέλετε έξτρα μπάσο το ανοίγετε απο το κουμπί bass στο κοντρολ το βάζετε +4 και μετά θα δείτε τι πάει να πει μπάσο.

    • Ισχύς
    • Ποιότητα ήχου
    • Πλούσιος ήχος
    • Εύκολη σύνδεση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • blacksheep
    4
    3 στους 24 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Την εχει αγοράσει ο θείος μου πριν 1 μηνά πριν μου την έδωσε να την ακούσω για 7 ημέρες.
    Ακουσα Rock/Nightcore/Jazz/HipHop μέχρι και κλαρίνα είδα τα πάντα όλα θα πω τα θετικά για αρχή..

    1)Πολύ ζεστός ήχος ωραίος και σε γεμίζει
    2)Ωραίο μπάσο το νιώθεις
    3)Πολύ δυνατή ένταση κανει χαμό ακόμη και στο 15 σε ένταση
    4)Πολύ ποιοτική κατασκευή
    5)Πολύ άμορφη στην εμφάνιση..

    -
    Δεν αξίζει 250 ευρώ με τίποτα στα 150 ναι αλλά με τίποτα 250 ούτε 200.
    Δεν ξερω γιατι πειρε βραβειο δλδ καλος ηχος ναι αλλά οχι για βραβείο

    • Ισχύς
    • Πλούσιος ήχος
    • Εύκολη σύνδεση
    • Ποιότητα ήχου
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • vasilis_memmos
    5
    8 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αγοραστηκε τα Χριστουγεννα για αναβαθμιση των ηχειων του υπολογιστή (logitech z333) καθως ηθελα κατι πιο δυνατο σε ενταση. Αρχικα σαν εμφανιση προσωπικα την βρισκω πανεμορφη και ακομα και σημερα την καμαρωνω κατω απο την οθονη.Τωρα οσον αφορα τον ηχο η ποιοτητα του θα ικανοποιήσει και εναν απαιτητικό audiophile καθως εχει εναν πεντακαθαρο ηχο, με ενταση που σε εκπλησει για το μεγεθος της με ενα γεματο μπασο που τριζει το δωματιο. Κατεβάζοντας το Soundblaster connect 2 μπορεις να ρυθμισεις τον ηχο, να αλλαξεις χρωματα στην ηχομπαρα καθως και να διαλεξεις ενα απο τα εγκατεστημενα profile ηχου που εχει ειτε για gaming, movies, night. Εν τελει, ειναι μια καλη επιλογη ηχου ειτε για μουσικη, ταινιες και gaming οπου δεν θα χρειαστει να ασχοληθειτε παλι για τα επομενα χρονια.

    • Ισχύς
    • Ποιότητα ήχου
    • Πλούσιος ήχος
    • Εύκολη σύνδεση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Χρήστος Μποτ
    5
    2 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    όλα καλά και όλα τέλεια!
    Ηχάρα και ποιότητα κατασκευής εξαιρετική!

    Μόνο που το software δεν αποθηκεύει τις ρυθμίσεις μου,είτε σε ηχτικό επίπεδο είτε σε φωτιστικό.

    • Ισχύς
    • Ποιότητα ήχου
    • Πλούσιος ήχος
    • Εύκολη σύνδεση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • santomarval
    5
    5 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Την έχω συνδέσει οπτικά με την τηλεόραση και με bluetooth στο κινητό. Η ποιότητα ήχου είναι πραγματικά πού καλή.

    • Ισχύς
    • Ποιότητα ήχου
    • Πλούσιος ήχος
    • Εύκολη σύνδεση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Ramco_Ror
    5
    0 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ καλό το μηχάνημα , καθαρό ήχο και πολύ καλά μπάσα! έχω την ήχο μπάρα περίπου 4 μήνες και έχω να θέμα με το χειριστήριο , δεν δουλεύουν 2 κουμπιά! μπορώ να βρω άλλο χειριστήριο ? η υπάρχει άλλη λύση?

    • Ισχύς
    • Ποιότητα ήχου
    • Πλούσιος ήχος
    • Εύκολη σύνδεση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • George_Koulis
    5
    8 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εαν θελεις να παρεις κατι για να το εχεις σχεδον αιωνια και να λες οτι εχεις ηχο στο σπιτι για games και ταινιες ειναι οτι καλυτερο μπορεις να βαλεις για να εισαι τοπ gamer!!!!! ιδανικο για fps games και ατμοσφαιρικα horror nights που θα γινουν τρομακτικα απιστευτα στα αυτια σας, ακους μεχρι και ηχους που δεν ακουγες τρελο αλλα αληθεια!!!! Το Συνδέεται με το micro usb για αρρωστο ηχο!!!!!

    • Ισχύς
    • Ποιότητα ήχου
    • Πλούσιος ήχος
    • Εύκολη σύνδεση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • konstantinos_Panagiotidis82
    5
    7 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Παιδιά πιστέψτε με ότι και να πω για την συγκεκριμένη ηχομπαρα είναι πραγματικά λίγο!Την έχω 2 χρόνια τώρα.Αν δεν την ακούσει κάποιος δεν μπορεί να καταλάβει για τι κτήνος μιλάμε!!Συνδεση απίστευτα εύκολη μέσω micro USB και το software της για να αποδώσει στο 100%.

    • Ισχύς
    • Ποιότητα ήχου
    • Πλούσιος ήχος
    • Εύκολη σύνδεση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Μετά από 2 χρόνια χρήσης έχει χαλάσει η υποδοχή από πίσω και αναγκαστικά το χρησιμοποιώ με Bluetooth...
    Επίσης και από πιο παλιά ήταν λίγο δύσκολη η συνδεσιμότητα με το Software.

    • Ισχύς
    • Ποιότητα ήχου
    • Πλούσιος ήχος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μέτριας δυσκολίας σύνδεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • anproto
    5
    6 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η μπάρα για τα λεφτά(189€) είναι πολύ τίμια,ΠΟΛΥ δυνατός ήχος και ταυτόχρονα ποιοτικός,λένε ότι φτάνει εικονικά σε 5,1 αλλά σε μεγάλο χώρο που την έχω ,δεν τον έχω δει(ακουσει)αυτό...μπορει σε pc και αν εισαι κοντα της να ισχυει,το μόνο αρνητικό είναι η εφαρμογή ,δεν υπάρχει εφαρμογή βασικά για να κάνεις ρυθμίσεις στα equalizer οπότε συμβιβάζεσαι με τις ήδη υπάρχουσες που έχει μέσα,κατ'αλλα, διακριτικη την έχω σε TV,το μπάσο δυνατό και καθαρό χωρίς να "μπουκωνει",προτείνεται σύνδεση με οπτική ίνα πολύ ανώτερος ήχος απ' ότι με Bluetooth,καταλαβαίνεις την διαφορα αμεσως ,καλό είναι επίσης ότι λόγο του μεγέθους της μπορείς να την μεταφέρεις όπου θέλεις π.χ. σε ένα σπίτι για κάποιο πάρτυ,Ναι, είναι τόσο δυνατή που μπορείς ανετα να κάνεις και αυτό,εν κατακλείδι, μια ηχομπαρα για όλες τις δουλειές για μια μέση οικιακή χρηση αν είχε 6 αστέρια θα τα εβαζα ανετα

    • Ισχύς
    • Ποιότητα ήχου
    • Πλούσιος ήχος
    • Εύκολη σύνδεση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Alexandros_Karamouzas
    5
    2 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ότι καλύτερο έχω αγοράσει ποτέ σε soundbar! Σε ταινίες, μουσική και παιχνίδια στον υπολογιστή που το χρησιμοποιώ έχει τέλειο ήχο και πολύ καλό μπάσο! Συν το ότι στολίζει απίστευτα το γραφείο με τον ωραίο σχεδιασμό του, την στιβαρή κατασκευή του(αλουμίνιο) και τα χρώματα που έχει! Συνοδεύεται με τηλεχειριστηριο!

    • Ισχύς
    • Ποιότητα ήχου
    • Πλούσιος ήχος
    • Εύκολη σύνδεση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • achillesgk
    4
    4 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και αναβαθμίζει τον ήχο της τηλεόρασης και στον υπολογιστή στο γραφείο είναι σούπερ. Ένα αστεράκι μείον για το τηλεχειριστήριο..Θυμίζει παλιές φτηνές κινέζικες κατασκευές.

    • Ισχύς
    • Ποιότητα ήχου
    • Πλούσιος ήχος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μέτριας δυσκολίας σύνδεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • thanos787
    5
    3 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πριν αποφασίσω για την αγορά του ήμουν πολύ δυστακτικος λόγο του ότι ήταν ακριβό!! Αλλά μόλις τ πήρα κ τ έβαλα στον υπολογιστή μετά κατάλαβα γτ και η τιμή!!οτι καλύτερο σε ηχεία έχω βάλει ποτέ πολύ καθαρό ήχο η ένταση είναι υπέρ ικανοποιητική παρ όλο π τ μέγεθος του σε ξεγελά!!τα υλικά του πολύ καλά κ τ μπάσο κάνω τν γείτονα να μην μπορεί να κοιμηθεί!! Αγοράστε τα όπως κ δηποτε !!

    • Ισχύς
    • Ποιότητα ήχου
    • Πλούσιος ήχος
    • Εύκολη σύνδεση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

114 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Leyteris_Seat_Ibiza

Ξέρει κάποιος πως θα βρω το τροφοδοτικό της συγκεκριμένης ηχομπαρα
ή αν γίνεται να βάλω κάποιο άλλο;
Ευχαριστώ πολύ.

Berserk

Λογικα απο το official site παραγγελια. https://gr.creative.com/p/replacement-parts Δες εχει τηλεκοντρολ και τροφοδοτικο για παραγγελια. Τσεκαρε στα Speakers για το Sound Blaster Katana και θα τα βρεις.

eriktoro94

Γνωρίζει κάποιος αν γίνεται να το συνδέσω μέσω Bluetooth η οπτικής ίνας στον υπολογιστή? προσπαθώ και με τις δύο αυτές επιλογές αλλά καμία δεν φαίνεται να λειτουργεί.. με Bluetooth δείχνει ότι είναι συνδεδεμένο αλλά δεν ακούγεται τίποτα. Έχω mobo που υποστηρίζει Bluetooth και συνδέεται μια χαρά με άλλες συσκευές. Οπτική ίνα πάλι τίποτα. μόνο με usb ακούγεται.

Bairaktaris_Dimitris

Εχω κατεβασει το Sound Blaster Connect στο Pc απο microsoft το εχω συνδεσει και με Usb οπως πρεπει αλλα ανοιγω την εφαρμογη και δε μπορω να κανω τπτ,δεν μ εμφανιζει την συσκευη ουτε τροπο να την κανω pair.
Καποιο τιπ η' λυση?

tt01

Πρεπει να ειναι ανοιχτη η ηχομπαρα για να φανει μεσα στο προγραμμα

Δες όλες τις ερωτήσεις (31)

Παρόμοια προϊόντα

Creative Sound BlasterX Katana Soundbar 75W 2.1 με Ασύρματο Subwoofer και Τηλεχειριστήριο ΜαύροCreative Sound BlasterX Katana Soundbar 75W 2.1 με Ασύρματο Subwoofer και Τηλεχειριστήριο ΜαύροCrystal Audio CASB240 Soundbar 240W 2.1 με Τηλεχειριστήριο ΜαύροCrystal Audio CASB240 Soundbar 240W 2.1 με Τηλεχειριστήριο ΜαύροCreative Katana V2X Soundbar 90W 5.1 με Τηλεχειριστήριο ΜαύροCreative Katana V2X Soundbar 90W 5.1 με Τηλεχειριστήριο ΜαύροRazer Leviathan V2 Soundbar 7.1 με Ασύρματο Subwoofer ΜαύροRazer Leviathan V2 Soundbar 7.1 με Ασύρματο Subwoofer ΜαύροCreative Speaker Stage Soundbar 80W 2.1 με Τηλεχειριστήριο ΜαύροCreative Speaker Stage Soundbar 80W 2.1 με Τηλεχειριστήριο Μαύρο
από 233,32 €από 114,99 €από 249,90 €από 275,50 €από 80,00 €
ΚατασκευαστήςCreativeCrystal AudioCreativeRazerCreative
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΣυνδεσιμότηταAUX, Bluetooth, Headphone, Optical, USBAUX, Bluetooth, Optical, USBAUX, Bluetooth, HDMI (ARC), Optical, USBBluetooth, USBAUX, Bluetooth, HDMI (ARC), Optical, USB
Περισσότερα χαρακτηριστικά