Robin EX27DU Κινητήρας Βενζίνης Τετράχρονος 265cc 9hp Οριζόντιου Άξονα με Σφήνα
Κινητήρες Εργαλείων

Robin EX27DU Κινητήρας Βενζίνης Τετράχρονος 265cc 9hp Οριζόντιου Άξονα με ΣφήναΚωδικός: 11820885

Κινητήρας βενζίνης EX27DU της εταιρείας Robin με ιπποδύναμη 9hp και κυβισμό 265cc. Χάρη στο καύσιμο που καταναλώνει, μπορεί να χρησιμοποιηθεί απομακρυσμένα χωρίς να εξαρτάστε από καλώδια και πρίζες μέχρι να τελειώσει η βενζίνη ή το πετρέλαιο. Ο κινητήρας είναι τετράχρονος, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται λάδι μίξης, παρά μόνο υγρό καύσιμο. Σε σχέση...
Δες όλη την περιγραφή

415,00
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+65,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

από 415,00 €

Περιγραφή

Κινητήρας βενζίνης EX27DU της εταιρείας Robin με ιπποδύναμη 9hp και κυβισμό 265cc. Χάρη στο καύσιμο που καταναλώνει, μπορεί να χρησιμοποιηθεί απομακρυσμένα χωρίς να εξαρτάστε από καλώδια και πρίζες μέχρι να τελειώσει η βενζίνη ή το πετρέλαιο. Ο κινητήρας είναι τετράχρονος, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται λάδι μίξης, παρά μόνο υγρό καύσιμο. Σε σχέση με έναν δίχρονο είναι πιο οικονομικός στη συντήρησή του, έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και παράγει λιγότερους ρύπους. Ο άξονας του κινητήρα διαθέτει σφήνα και είναι συμβατός με εργαλεία αντίστοιχης εξόδου, όπως τροχαλίες ξυλουργικών ή άλλων παρόμοιων εργασιών.

• Οριζόντιος Άξονας

Χαρακτηριστικά

Είδος
Κινητήρας Βενζίνης
Ιπποδύναμη
9 hp
Τύπος Άξονα
Σφήνα

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη