Asmodee Unlock! Escape Adventures
Επιτραπέζια Παιχνίδια

Asmodee Unlock! Escape AdventuresΚωδικός: 11871254

Το Unlock! είναι ένα παιχνίδι συνεργασίας εμπνευσμένο από τα δωμάτια διαφυγής που χρησιμοποιεί ένα απλό σύστημα που σας επιτρέπει να ψάξετε σκηνές, να συνδυάσετε αντικείμενα και να λύσετε γρίφους....

Δες όλη την περιγραφή

Το Unlock! είναι ένα παιχνίδι συνεργασίας εμπνευσμένο από τα δωμάτια διαφυγής που χρησιμοποιεί ένα απλό σύστημα που σας επιτρέπει να ψάξετε σκηνές, να συνδυάσετε αντικείμενα και να λύσετε γρίφους. Παίξτε Unlock! για να ξεκλειδώσετε μεγάλες περιπέτειες καθώς κάθεστε γύρω από ένα τραπέζι και χρησιμοποιείτε μόνο κάρτες και ένα app που μπορεί να σας παρέχει...

Δες όλη την περιγραφή
29,40
ΠαράδοσηΤρί, 01 Οκτ - Πέμ, 03 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 3 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 29,40 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 36,99 €

  2. 29,40 €

Περιγραφή

Το Unlock! είναι ένα παιχνίδι συνεργασίας εμπνευσμένο από τα δωμάτια διαφυγής που χρησιμοποιεί ένα απλό σύστημα που σας επιτρέπει να ψάξετε σκηνές, να συνδυάσετε αντικείμενα και να λύσετε γρίφους. Παίξτε Unlock! για να ξεκλειδώσετε μεγάλες περιπέτειες καθώς κάθεστε γύρω από ένα τραπέζι και χρησιμοποιείτε μόνο κάρτες και ένα app που μπορεί να σας παρέχει στοιχεία, να ελέγχει τους κωδικούς, να μετράει τον χρόνο που απομένει, κλπ. 

Σημείωση: Το Unlock! απαιτεί μία δωρεάν εφαρμογή από το App Store ή το Google Play. Μετά τη λήψη δεν απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία

Τύπος
Παρέας
Είδος
Μυστηρίου

Γενικά

Ταξιδίου
Όχι
Παίκτες
2-6
Ηλικία
10 +

Πληροφορίες

Παιχνίδια με Κάρτες
Ναι
Γλώσσα
Αγγλικά
Επεκτάσεις
Όχι
Γλωσσικά Ανεξάρτητα
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

13 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη