GIADA Ένα ποιοτικό κλιματιστικό στη σωστή τιμή.
Βρες τα εδώ
Ad
LG Art Cool Mirror AM18BP Κλιματιστικό Inverter 18000 BTU A++/A+ με Ιονιστή και WiFi Black
Κλιματιστικά - Air Condition

LG Art Cool Mirror AM18BP Κλιματιστικό Inverter 18000 BTU A++/A+ με Ιονιστή και WiFi Black Κωδικός: 11883216

Το κλιματιστικό Art Cool Mirror AM18BP της εταιρείας LG, έχει ισχύ 18000 BTU και είναι κατάλληλο για χώρους από 35m² έως 40m².

• Τεχνολογία Inverter:
Η τεχνολογία Inverter που διαθέτει κάνει το κλιματιστικό αρχικά να λειτουργεί στον μέγιστο βαθμό, μέχρι να επιτευχθεί η θερμοκρασία που έχει ορισθεί, και στη συνέχεια λειτουργεί ελάχιστα...

Δες όλη την περιγραφή

Χαρακτηριστικά:

  • Ισχύς Ψύξης: 17060BTU
  • Ισχύς Θέρμανσης: 13307BTU
  • WiFi
  • Ιονιστής
  • Χρώμα: Μαύρο
  • Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή: 10 χρόνια στον Συμπιεστή

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αποδίδει καλά στη θέρμανση.

1.350,00
ΠαράδοσηΤετ, 24 Ιουλ - Τρί, 30 Ιουλ
+65,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Αγοράζοντας μέσω Skroutz έχεις:

Δωρεάν παράδοση σε όροφοΕπικοινωνία από τη μεταφορική πριν την παράδοση

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 1.350,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 1.350,00 €

Περιγραφή

Το κλιματιστικό Art Cool Mirror AM18BP της εταιρείας LG, έχει ισχύ 18000 BTU και είναι κατάλληλο για χώρους από 35m² έως 40m².

• Τεχνολογία Inverter:
Η τεχνολογία Inverter που διαθέτει κάνει το κλιματιστικό αρχικά να λειτουργεί στον μέγιστο βαθμό, μέχρι να επιτευχθεί η θερμοκρασία που έχει ορισθεί, και στη συνέχεια λειτουργεί ελάχιστα και συνεχόμενα, διατηρώντας σταθερό το επίπεδο της θερμοκρασίας στον χώρο. Αυτό το κάνει πιο αποδοτικό σε συνδυασμό με μικρή κατανάλωση.

• Ιονιστής:
Με τη λειτουργία ιονισμού θα έχετε έναν καθαρό χώρο απαλλαγμένο από μυρωδιές και ρύπους. Ο ιονιστής στα κλιματιστικά χρησιμοποιεί ηλεκτρικά πεδία απελευθερώνοντας θετικά και αρνητικά ιόντα στον αέρα, που εξουδετερώνουν βακτήρια και ιούς, ενώ παράλληλα συγκρατεί σκόνη, οσμές και αιωρούμενα σωματίδια, προσφέροντας υγιεινή και υψηλής ποιότητας ατμόσφαιρα στον χώρο μας. Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για χώρους καπνιζόντων και σε περιπτώσεις ανθρώπων που υποφέρουν από αλλεργίες, ηλικιωμένους και μωρά.

• Λειτουργία WiFi:
Διαθέτει δυνατότητα ασύρματης διασύνδεσης μέσω WiFi και μπορείτε να το χειρίζεστε μέσω του smartphone ή του tablet σας, εγκαθιστώντας απλά την αντίστοιχη εφαρμογή. Έτσι θα έχετε πρόσβαση ανά πάσα στιγμή σε πληροφορίες για τη λειτουργία της μονάδας και άλλα χρήσιμα χαρακτηριστικά. Θα μπορείτε για παράδειγμα να ενεργοποιείτε/απενεργοποιείτε το κλιματιστικό σας απ’όπου κι αν βρίσκεστε, αλλά και να ορίζετε την επιθυμητή θερμοκρασία.

• Συμβουλές Εγκατάστασης:
Ιδανικά η εσωτερική μονάδα του κλιματιστικού θα πρέπει να εγκαθίσταται σε ύψος περίπου 2 μέτρων, ώστε ο αέρας στον χώρο να διαχέεται ομοιόμορφα, αλλά επίσης να τοποθετείται πάντοτε σε τέτοια θέση ώστε ο κλιματιζόμενος αέρας να μην πέφτει απευθείας πάνω σας.
Επίσης η εξωτερική μονάδα θα πρέπει να τοποθετείται σε σημείο που δίνει εύκολη πρόσβαση για τη συντήρησή της, αλλά παράλληλα και σε κοντινή απόσταση από την εσωτερική μονάδα, η οποία δε θα πρέπει να ξεπερνά τα 15 μέτρα. Οι θέσεις εγκατάστασης των μονάδων καθορίζουν τη διαδρομή και το μήκος των ψυκτικών σωληνώσεων, που ιδανικά θα πρέπει να είναι κοντύτερη των 8 μέτρων, ώστε να μην επηρεαστεί η απόδοση του κλιματιστικού.

• Συμβουλές Συντήρησης:
Θα πρέπει μία φορά τον χρόνο να γίνεται η συντήρηση τόσο της εσωτερικής, όσο και της εξωτερικής μονάδας, από εξειδικευμένο τεχνικό. Έτσι θα μπορούν να αντιμετωπιστούν ήδη υπάρχουσες βλάβες ή να προληφθούν καινούριες. Πέραν της τακτικής συντήρησης από εξειδικευμένο τεχνικό, προτείνεται και ο συχνός καθαρισμός των φίλτρων και των πτερυγίων της εσωτερικής μονάδας από τη σκόνη, που σταδιακά επηρεάζει την αποτελεσματικότητα του κλιματιστικού.

Χαρακτηριστικά:

  • Ισχύς Ψύξης: 17060BTU
  • Ισχύς Θέρμανσης: 13307BTU
  • WiFi
  • Ιονιστής
  • Χρώμα: Μαύρο
  • Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή: 10 χρόνια στον Συμπιεστή

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αποδίδει καλά στη θέρμανση.

Χαρακτηριστικά

Απόδοση

Ισχύς Ψύξης
17060 BTU
Ισχύς Θέρμανσης
13307 BTU

Δυνατότητες & Λειτουργίες

WiFi
Ναι
Ιονιστής
Ναι
Φίλτρα Αέρα
Όχι
Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό (R32)
Όχι
Χρώμα
Μαύρο

Ενεργειακή Κλάση

Ψύξης
A++
Θέρμανσης (Μέση Ζώνη)
A+
Βαθμός Απόδοσης Ψύξης (SEER)
6,5 W/W
Βαθμός Απόδοσης Θέρμανσης (SCOP)
4 W/W
Κατανάλωση Ψύξης
269 kWh/y
Κατανάλωση Θέρμανσης
1365 kWh/y

Ισχύς Θορύβου

Εσωτερικής Μονάδας
60 dB
Εξωτερικής Μονάδας
65 dB

Φυσικές Διαστάσεις

Μήκος Εσωτερικής Μονάδας
99,8 cm
Ύψος Εσωτερικής Μονάδας
34,5 cm
Βάθος Εσωτερικής Μονάδας
21,2 cm
Μήκος Εξωτερικής Μονάδας
77 cm
Ύψος Εξωτερικής Μονάδας
54,5 cm
Βάθος Εξωτερικής Μονάδας
28,8 cm

Εγγύηση

Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή
10 χρόνια στον Συμπιεστή

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • m.milionis
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αγόρασα το προιον πριν καμία βδομάδα. Είναι κάτι το απίστευτο.. Το δουλεύω σε σπίτι με κακή μόνωση και πραγματικά έχω εντυπωσιαστει με τις επιδόσεις του. Ο ορισμός της αθόρυβης εσωτερικής αλλά και εξωτερικής μονάδας. Είναι πανέμορφο οπτικά και έχει πάρα πολλές λειτουργίες για να σου προσφέρουν καθαρό αέρα και ιδανικό περιβάλλον.. Τα χτυπήματα στις ψύκτρες δεν παίζουν κανένα ρόλο στην λειτουργία του. Και εμένα είχε σε 2 σημεία αλλά μετά από ερώτηση που έκανα στον ψυκτικό μου, εκείνος απλά γέλαγε.. Το WiFi λειτουργεί άψογα και ρυθμίζω τα πάντα από το κινητό μου. Άργησε να βγάλει μοντέλο η LG αλλά άξιζε η αναμονή.. Το συστήνω ανεπιφύλακτα..

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Athina_Tsagalidou
    3
    6 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Καλησπέρα, αγόρασα και εγώ το συγκεκριμένο κλιματιστικό γιατί το βρήκα σε προσφορά αλλά και γιατί το θεωρώ όμορφο. Όταν άνοιξα και εγώ το κουτί της εσωτερικής μονάδας, ήταν χτυπημένα τα πτερύγια του ψυκτικού στοιχείου σε αρκετά σημεία. Απαράδεκτο. Η ανταπόκριση της εταιρείας που το αγόρασα δεν ήταν και η καλύτερη. Τους έστειλα φωτογραφίες. Η ευθύνη πέφτει στην LG και θα περιμένουμε την απάντηση τους που εδώ και μια εβδομάδα είναι ανύπαρκτη.

    • Αθόρυβο
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Babis_Tsitos
    2
    5 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγόρασα το συγκεκριμένο κλιματιστικό στις 26/06/17. Όταν το έβγαλα από την συσκευασία του, παρατήρησα ότι στο στοιχείο της εσωτερικής μονάδας (ψύκτρες), τα αλουμινένια φιλαράκια ήταν σε μερικά σημεία τσαλακωμένα. Σαν να τα είχε πατήσει κάποιος με το χέρι, κατά την συναρμολόγηση του κλιματιστικού στο εργοστάσιο. Αμέσως ενημερώθηκε και το κατάστημα που το αγόρασα και η lg με mail. Η ανταπόκριση από το κατάστημα ήταν άμεση και μου προτάθηκε η άμεση αντικατάσταση τις εσωτερικής μονάδας του κλιματιστικού (σε συννενόηση με την lg, όπως μου είπαν, ενώ από την lg δεν πείρα καμία απάντηση εκτός από ότι το έτοιμα σας επεξεργάζεται. Το ίδιο ισχύει ακόμα και σήμερα). Όταν ήρθε η καινούργια μονάδα, με έκπληξη παρατηρήσαμε (και εγώ, αλλά και ο άνθρωπος που μου το παρέδωσε από το κατάστημα), ότι ήταν σε χειρότερη κατάσταση!! Η άμεση πρόταση ήταν να μου κάνουν επιστροφή χρημάτων, αν και με διαβεβαίωσαν ότι το κλιματιστικό δεν θα έχει κάποιο λειτουργικό πρόβλημα και ότι ο τεχνικός που θα το εγκαταστήσει μπορεί με ένα ειδικό εργαλείο να διορθώσει το πρόβλημα. Λόγο πίεσης χρόνου, αποφάσισα να το κρατήσω και ζήτησα από την lg, να με διαβεβαιώσουν ότι δεν τίθεται κανένα θέμα εγγύησης και ρώτησα αν θα μπορούσε να μου γίνει κάποια έκπτωση λόγω της κατάστασης του κλιματιστικού. Μετά από μερικές ημέρες με κάλεσε κάποιος από την lg και μου είπε ότι δεν τίθεται κανένα θέμα με την εγγύηση και για να με καθησυχάσει μου είπε ότι όλα τα μηχανήματα στην αγορά, όλων των εταιρειών, είναι έτσι (χαχαχα), όσο για το θέμα της έκπτωσης (αποζημίωσης) μου είπε ότι δεν ήταν ο αρμόδιος και ότι θα είχα γραπτή απάντηση από την lg τόσο για την εγγύηση όσο και για την αποζημίωση εντός ημερών. Απάντηση μέχρι και σήμερα δεν έχω πάρει!! Θεωρώ ότι για ένα κλιματιστικό αυτής της αξίας, είναι απαράδεκτη αυτή η εικόνα!!!

    • Απόδοση στην ψύξη
    • Μέτριος θόρυβος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
miatagreece

Το πήρα σε 18.000 btu το καλοκαίρι. Από τη θέρμανση του δεν είμαι ικανοποιημένος, αλλά μπορεί να κάνω κάτι λάθος. Οι υπόλοιποι που το έχετε πως το λειτουργείτε στη θερμότητα? Νομίζω ότι το να χρειάζεται να το βάλεις πάνω από 26 και στο δυνατό τον ανεμιστήρα για να νιώσεις κάπως ζεστά δεν είναι οκ. Ακούω γνώμες.

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες