Teza Mec Εντομοκτόνο Spray για Κατσαρίδες 400ml

Teza Mec Εντομοκτόνο Spray για Κατσαρίδες 400mlΚωδικός: 11944544

Spray που εξουδετερώνει κατσαρίδες, μυρμήγκια, κοριούς, τσιμπούρια, αράχνες, ψαράκια, ψύλλους, σκόρους, σκορπιούς και σαρανταποδαρούσες.

4,59
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 4,55 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 4,65 €

  2. 5,70 €

  3. 4,59 €

  4. 5,32 €

  5. 5,10 €

  6. 5,65 €

  7. 4,95 €

  8. 5,90 €

  9. 4,80 €

  10. 6,81 €

  11. 4,55 €

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
8571035154

Γενικά

Είδος
Εντομοκτόνο
Αντιμετώπιση
Κατσαρίδες
Τύπος
Spray
με Κολλητική Επιφάνεια
Όχι
Τεμάχια
1 τμχ

Ποσότητα

Όγκος
400 ml

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 1
  5. 2
Αξιολόγησε το προϊόν
  • ShopaholicGuy
    1
    1 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Θα συμφωνήσω με το προηγούμενο σχόλιο που αναφέρθηκε στο γεγονός πως το προϊόν αν όχι στην πρώτη χρήση σίγουρα στη δεύτερη μόλις πατήσεις τον μοχλό για να ψεκάσει ουσιαστικά ψεκάζει και τα χέρια σου.
    Δεν ξέρω για ποιο λόγο, Εγω το έχω αγοράσει δύο φορές και τις δύο φορές ουσιαστικά πετιέται χαμένο προϊόν δεξιά αριστερά, χωρίς λόγο. Τώρα, κατά πόσο κάνει δουλειά ή όχι αποτελεσματική. ε δεν τρελαίνεσαι να πεις! Υπάρχουν καλύτερα προϊόντα στην αγορά και πολύ πιο ισχυρά και το συγκεκριμένο μονίμως σε όλα τα σουπερμάρκετ έχει τιμή που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Γενικότερα η εταιρεία αυτή μπορώ να πω....

    • Αποτελεσματικότητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • seasky
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μ έχει "σώσει"!! Παρότι είχα κάνει απεντομωση δεν βασίστηκα εκεί μόνο γιατί μόλις είχαμε μετακομίσει σε σπίτι με τεράστιο πρόβλημα (δεν το ξέραμε φυσικά). Σαρανταποδαρούσες, μυρμήγκια, και κατσαρίδες φυσικά. Ζούσα έναν εφιάλτη κι όταν είδα πόσο αποτελεσματικο ήταν το mec...!!έχω αγορασει καμιά ντουζίνα ως τώρα. Δεν τα εξαφανίζει στην πηγή τους αλλά δεν βρίσκω τίποτα ζωντανό. Ένα πρωί είδα μια σαρανταποδαρούσα ίσα με το πόδι μου ( Ω φρίκη) άρχισα να την ψεκάζω κ... ευτυχώς ήταν ήδη ψοφια κι αυτη απτό τεζα μεκ. Σε μένα κάνει δουλειά. Τώρα που άρχισαν και τα σκουλήκια της υγρασίας να κυκλοφορούν κι αυτά τα εξοντώνει. Κρίμα που τώρα το χειμώνα δεν το βάζουν προσφορά τα σούπερ μάρκετ.

    • Αποτελεσματικότητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Eirini_Lioga
    1
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Έχω αδειάσει 5 μπουκάλια ψεκάζοντας κάθε εβδομάδα και όμως οι μεγάλες κατσαρίδες περνάνε κανονικά! Δεν ξέρω αν είναι προβληματική η παρτίδα ή από το εργοστάσιο έχει γίνει λάθος αλλά δεν κάνουν τίποτα. Ημερομηνία παραγωγής λίγων μηνών και είναι σαν σκέτο νεράκι. Τη μία φορά μία τεράστια βγήκε από το σιφώνι που ήταν και καλυμένο με χαρτιά και ψεκασμένο πάρα πολλές φορές και την άλλη μία μεγάλη πάλι πέρασε κάτω από την μπαλκονόπορτα ακόμα και αφού είχα ρίξει δεκάδες φορές απίστευτες ποσότητες. Και έτρεχαν κανονικά ανεπηρέαστες για πολύ ώρα, δεν ήταν καθόλου ζαλισμένες από το φάρμακο. Θυμάμαι παλιά έβαζα Baygon Αφρού μία φορά και σκότωνε τις μεγάλες που πέρναγαν ακόμα και μετά από μήνες μέσα σε ένα μέτρο το πολύ. Το σταμάτησα γιατί η μυρωδιά του ήταν απαίσια. Με το Teza περπατάνε κανονικά όσο θέλουν για πολύ ώρα. Θα δοκιμάσω K-OTHRINE γιατί αυτά του σούπερ μάρκετ δεν νομίζω ότι μπορούν να σκοτώσουν τις πολύ μεγάλες που έρχονται από έξω και αποχετεύσεις.

    • Αποτελεσματικότητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nikos_Voug
    2
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    2 φορές έχω αγοράσει το συγκεκριμένο προϊόν,προβληματικό ψεκαστήρι και τις δυο!Την δουλειά του την κάνει το υγρό αλλά όταν το πατάς βγάζει και στα χέρια σου πάνω,στάζει και κάτω!Και τις δύο φορές το ίδιο πρόβλημα!Δεν το προτείνω λοιπόν!

    • Αποτελεσματικότητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

48 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη