Η χαμένη αστροπύλη της μυστικής Αιγύπου
Βιβλία Θρησκείας & Μεταφυσικής

Η χαμένη αστροπύλη της μυστικής Αιγύπου Κωδικός: 119577

Στην Αίγυπτο γίνεσαι ένα κομμάτι μιας απίστευτης ζωής αιώνων, που σε ωθεί να αναζητήσεις το ανεύρετο -ίσως και την ίδια την ψυχή σου. Πολλές φορές, καθώς βαδίσεις στις υπόστυλες αίθουσες των ναών ή σε...

Δες όλη την περιγραφή

Στην Αίγυπτο γίνεσαι ένα κομμάτι μιας απίστευτης ζωής αιώνων, που σε ωθεί να αναζητήσεις το ανεύρετο -ίσως και την ίδια την ψυχή σου. Πολλές φορές, καθώς βαδίσεις στις υπόστυλες αίθουσες των ναών ή σε τάφους βασιλιάδων, έχεις την αίσθηση ότι θα απλωθούν τριγύρω οι γλυκές ευωδιές των θυμιαμάτων, θα ακουστούν τα σείστρα των ιερέων και θα αρχίσουν ξανά οι...

Δες όλη την περιγραφή
15,90
ΠαράδοσηΠέμ, 18 Ιουλ - Δευ, 22 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Δημήτρης Κουτσούκης

από 14,91 €

Περιγραφή

Στην Αίγυπτο γίνεσαι ένα κομμάτι μιας απίστευτης ζωής αιώνων, που σε ωθεί να αναζητήσεις το ανεύρετο -ίσως και την ίδια την ψυχή σου. Πολλές φορές, καθώς βαδίσεις στις υπόστυλες αίθουσες των ναών ή σε τάφους βασιλιάδων, έχεις την αίσθηση ότι θα απλωθούν τριγύρω οι γλυκές ευωδιές των θυμιαμάτων, θα ακουστούν τα σείστρα των ιερέων και θα αρχίσουν ξανά οι μυστηριακές λατρευτικές τελετές.

Καρπός προσωπικών επιτόπιων ερευνών και εμπειριών τα τελευταία είκοσι χρόνια, το βιβλίο αυτό χωρίζεται σε δύο μέρη. Το πρώτο αναφέρεται σε στοιχεία, γεγονότα, αποκαλύψεις, που για μεν τους στενόμυαλους, παρωπιδικούς επιστήμονες αποτελούν ανάξια λόγου και διερεύνησης μυθεύματα, για δε τους ερευνητές και αναζητητές της "Νέας Εποχής", οι οποίοι συνεχίζουν την παράδοση των ανά τους αιώνες "αιρετικών", που επίζητούν να λάμψει η αλήθεια, είναι κραυγαλέες αποδείξεις ενός χαμένου προϊστορικού παρελθόντος της Αιγύπτου, που η ενδεχόμενη επίσημη αναγνώριση του θα ανέτρεπε την ιστορία του πολιτισμού μας. Το δεύτερο μέρος είναι ένα ταξίδι-προσκύνημα στους ιερούς τόπους της χώρας του Νείλου, που εξακολουθούν να λειτουργούν ως αστροπύλες, μέσα από τις οποίες βιώνει κανείς το πέρασμα του σε διαστάσεις που δεν μπορεί καν να φανταστεί.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Μεταφυσική - Εσωτερισμός - Αποκρυφισμός
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
326
Έτος έκδοσης
2007
Διαστάσεις
21x14 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες