Harley Benton Ηλεκτρική Κιθάρα SC-450 P90 με 2xP90 Διάταξη Μαγνητών Ταστιέρα Rosewood σε Χρώμα Gold Top High Gloss
Ηλεκτρικές Κιθάρες

Harley Benton Ηλεκτρική Κιθάρα SC-450 P90 με 2xP90 Διάταξη Μαγνητών Ταστιέρα Rosewood σε Χρώμα Gold Top High GlossΚωδικός: 12180646

Βασικά χαρακτηριστικά:
• Υλικό σώματος: Basswood
• Υλικό λαιμού: Maple
• Υλικό ταστιέρας: Rosewood
• Pickups: 2xP90

Η ηλεκτρική κιθάρα SC-450 P90 της εταιρείας Harley Benton, διαθέτει μαγνήτες passive (παθητικούς), οι οποίοι αποτελούνται μόνο από το πηνίο που "μεταφράζει" την κίνηση των χορδών...

Δες όλη την περιγραφή

199,00
ΠαράδοσηΤρί, 29 Οκτ - Δευ, 18 Νοε
+50,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 199,00 €

Περιγραφή

Βασικά χαρακτηριστικά:
• Υλικό σώματος: Basswood
• Υλικό λαιμού: Maple
• Υλικό ταστιέρας: Rosewood
• Pickups: 2xP90

Η ηλεκτρική κιθάρα SC-450 P90 της εταιρείας Harley Benton, διαθέτει μαγνήτες passive (παθητικούς), οι οποίοι αποτελούνται μόνο από το πηνίο που "μεταφράζει" την κίνηση των χορδών σε ηλεκτρικό σήμα. Αυτό το είδος μαγνητών είναι ευρέως και το πιο διαδεδομένο σε σύγκριση με άλλα.

Η διάταξη των μαγνητών της είναι 2xP90, δηλαδή έχει δύο μαγνήτες P90, σε αυτή την περίπτωση ο ένας μαγνήτης είναι συνήθως τοποθετημένος στη θέση bridge (γέφυρα) και ο άλλος στη θέση neck (ταστιέρα).

Ο P90 μαγνήτης κατασκευαστικά αποτελείται από ένα πηνίο άρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως single. Όμως το πηνίο αυτό είναι πιο κοντό και πιο φαρδύ συγκριτικά με το αντίστοιχο ενός single μαγνήτη. Η ιδιαίτερη κατασκευή του P90 του επιτρέπει να συνδυάσει τα χαρακτηριστικά ενός single και ενός humbucker μαγνήτη με αποτέλεσμα να έχει την καθαρότητα και λεπτομέρεια του πρώτου με τον όγκο του δεύτερου.

Τέλος, η γέφυρα της Harley Benton SC-450 P90 είναι fixed (σταθερή). Η γέφυρα ή αλλιώς καβαλάρης, είναι το μέρος που οι χορδές ξεκινάνε από το σώμα του οργάνου και πάνε προς τα κλειδιά. Οι χορδές περνάνε απλώς μέσα από το μεταλλικό πλαίσιο που μοιάζει με γέφυρα η οποία είναι βιδωμένη στο σώμα. Η αλλαγή χορδών είναι απλή και γρήγορη και δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη προσοχή.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
SC-450 P90 GT

Χαρακτηριστικά

Σχήμα
Single Cut
Body
Basswood
Neck
Maple
Fretboard
Rosewood
Αριθμός Χορδών
6
Tremolo
Όχι
Θήκη
Όχι
Σετ
Όχι
Χρώμα
Χρυσό

Μαγνήτες

Διάταξη Μαγνητών
2xP90
Λειτουργία Μαγνητών
Passive

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη