Logitech MX Master 2S Bluetooth Edition Ασύρματο Ποντίκι Graphite
Ποντίκια

Logitech MX Master 2S Bluetooth Edition Ασύρματο Ποντίκι Graphite Κωδικός: 48756586

Το κορυφαίο ποντίκι της Logitech έχει σχεδιαστεί για εξειδικευμένους χρήστες και επαγγελματίες που θέλουν να κάνουν περισσότερα με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Το MX Master 2S φτιάχνει ένα...

Δες όλη την περιγραφή

Το κορυφαίο ποντίκι της Logitech έχει σχεδιαστεί για εξειδικευμένους χρήστες και επαγγελματίες που θέλουν να κάνουν περισσότερα με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Το MX Master 2S φτιάχνει ένα ακαταμάχητο πακέτο με το Logitech Flow που σας επιτρέπει να χειρίζεστε χωρίς διακοπές δύο υπολογιστές με ένα ποντίκι και να κάνετε αντιγραφή/επικόλληση περιεχομένου...

Δες όλη την περιγραφή
85,90
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 4 τεμάχια

από 77,85 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 86,78 €

  2. 77,85 €

  3. 87,12 €

  4. 87,00 €

  5. 131,63 €

  6. 80,25 €

  7. 97,36 €

  8. 82,93 €

  9. 89,21 €

  10. 87,12 €

  11. 86,80 €

  12. 87,11 €

  13. 100,00 €

  14. 87,62 €

  15. 106,23 €

  16. 79,85 €

  17. 140,00 €

  18. 111,64 €

  19. 89,58 €

  20. 79,90 €

  21. 113,12 €

  22. 90,00 €

  23. 82,75 €

  24. 136,21 €

  25. 82,00 €

  26. 81,50 €

  27. 89,90 €

  28. 85,90 €

  29. 101,57 €

  30. 108,26 €

  31. 129,90 €

  32. 122,98 €

  33. 136,00 €

  34. 77,00 €

  35. 99,15 €

  36. 256,00 €

  37. 114,06 €

  38. 83,59 €

  39. 106,67 €

  40. 112,80 €

  41. 137,74 €

  42. 89,90 €

  43. 106,30 €

Περιγραφή

Το κορυφαίο ποντίκι της Logitech έχει σχεδιαστεί για εξειδικευμένους χρήστες και επαγγελματίες που θέλουν να κάνουν περισσότερα με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Το MX Master 2S φτιάχνει ένα ακαταμάχητο πακέτο με το Logitech Flow που σας επιτρέπει να χειρίζεστε χωρίς διακοπές δύο υπολογιστές με ένα ποντίκι και να κάνετε αντιγραφή/επικόλληση περιεχομένου μεταξύ τους. Συνδυάζοντας προηγμένες λειτουργίες και μια εντυπωσιακή σχεδίαση, παρέχει εκπληκτική άνεση, έλεγχο, ακρίβεια και δυνατότητα προσαρμογής.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί ανταποκρίνεται με ακρίβεια στις κινήσεις του χεριού και είναι άνετο στο κράτημα.

Κατασκευαστής

Logitech

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Πλήκτρα
7 Κουμπιά
Αισθητήρας
Laser
Τύπος
Standard
Σχεδιασμός
για δεξιόχειρες
Δυνατότητες
Bluetooth
Αθόρυβο
Όχι
Χρώμα
Γκρι

Συνδεσιμότητα

Τρόπος Σύνδεσης
Ασύρματο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+7Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

Κώστας Β.
5
28 στους 32 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Χωρίς καμία δόση υπερβολής, ίσως πρόκειται για το καλύτερο ποντίκι που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον κόσμο για επαγγελματική χρήση. Ασχολούμαι πάνω από 30 χρόνια με υπολογιστές και έχω δοκιμάσει πολλά ποντίκια. Το προηγούμενο (και αγαπημένο) μου ήταν ένα σκυλί μαύρο της Microsoft (το Wireless IntelliMouse Explorer με Tilt Wheel), το οποίο αγοράστηκε το 2000 και αποσύρθηκε το 2019 (δουλεύει ακόμα) για να αντικατασταθεί από το Logitech. Δίστασα λίγο να πάω στο Logitech, αλλά από την πρώτη στιγμή που το έπιασα στα χέρια μου και το ρολάρισα στο mouse pad κατάλαβα ότι θα είναι το επόμενο αγαπημένο μου ποντίκι για τις επόμενες δεκαετίες.

Όταν το αγκαλιάζεις με την παλάμη σου νιώθεις ότι είσαι σε cockpit μαχητικού αεροσκάφους και ελέγχεις τα πάντα με ένα χέρι. Τα πλήκτρα του είναι αέρινα σε αίσθηση, σαφή και γλυκά στο πάτημα και εκτελούν χωρίς κανέναν δισταγμό τις εντολές που δέχονται. Το mouse wheel είναι απίστευτα εύχρηστο, με δύο καταστάσεις λειτουργίας (clicky που φρενάρει και free-rolling που κυλά ελεύθερα). Η δεύτερη (free-rolling), σε συνδυασμό με το βαρύ ροδάκι, επιτρέπει να σκρολάρεις τεράστια κείμενα και ιστοσελίδες με μία κίνηση (απλά το γυρίζεις απότομα και γρήγορα και αυτό συνεχίζει να γυρίζει μόνο του για αρκετά δευτερόλεπτα). Επίσης, διαθέτει μηχανισμό αυτόματης μετάβασης από τη μία κατάσταση στην άλλη (η αργή κύλιση είναι clicky και αν το γυρίσεις απότομα μεταβαίνει αυτόματα σε free-rolling και όταν επιβραδύνει επιστρέφει σε clicky).

Υπάρχει και άλλη μικρότερη ροδούλα στην περιοχή του αντίχειρα για κύλιση δεξιά-αριστερά, που είναι επίσης πολύ βολική. Φυσικά υπάρχουν και τα υπόλοιπα γνωστά πλήκτρα forward/back, καθώς επίσης και ένα "κρυφό" πλήκτρο που ενεργοποιείται όταν πιέσεις τον αντίχειρα προς τα κάτω. Όλα τα πλήκτρα είναι προγραμματιζόμενα από το πολύ όμορφο και εύχρηστο s/w και μπορείς να έχεις διαφορετικές ρυθμίσεις πλήκτρων ανά εφαρμογή (app profiles).

Η ασύρματη σύνδεση με το PC είναι αξιόπιστη (χρησιμοποίησα μόνο το μικρό USB receiver, όχι μέσω Bluetooth) και μέχρι στιγμής δεν έχω αντιληφθεί ότι έχασε κάποια από τις εντολές μου. Η οπτική ακτίνα που χρησιμοποιεί για την ανίχνευση της κίνησης δεν είναι στο ορατό φάσμα (δεν φωτίζει με κόκκινο φως όπως στα περισσότερα ποντίκια), ίσως είναι υπέρυθρο, πάντως δεν φαίνεται με το μάτι.

Αγόρασα δύο Logitech MX Master 2S για τα δύο μου workstations και μετά από 15 μέρες χρήσης οι μπαταρίες και στα δύο είναι στα 2/3 της φόρτισης, η οποία φαίνεται πολύ όμορφα και με σαφήνεια μέσω 3 μικρών LED στην άκρη του αντίχειρα κάθε φορά που "ξυπνάς" το ποντίκι. Εκτιμώ πως η κάθε φόρτιση θα με βγάζει σίγουρα πάνω από μήνα, ίσως και 2 μήνες.

Γενικά η αγορά του Logitech MX Master 2S είναι μια από αυτές τις αγορές που σε αφήνουν απόλυτα ικανοποιημένο και νιώθεις ότι κάθε cent των χρημάτων σου έπιασε τόπο. Ειλικρινά δεν έχω κάτι αρνητικό να πω. Το προτείνω ανεπιφύλακτα για όσους ασχολούνται επαγγελματικά με το PC (προγραμματιστές, developers, content creators κ.α.). Για το κατά πόσο είναι κατάλληλο για παιχνίδια δεν είμαι ειδικός για να το πω. Ίσως εκεί είναι καλύτερα να χρησιμοποιηθεί ένα ενσύρματο ποντίκι για την ελαχιστοποίηση του lag (το οποίο εγώ δεν καταλαβαίνω ότι υπάρχει, αλλά δεν είμαι hardcore gamer).

Σημείωση για τους latest-and-greatest freaks: πολύ σύντομα θα έρθει στην αγορά το Logitech MX Master 3. Αν δεν βιάζεστε, κάντε λίγο υπομονή να δείτε τι καλούδια θα έχει σε σχέση με το 2S. Αν πάλι βιάζεστε, προχωρήστε άφοβα με την αγορά του 2S.

Ενημέρωση (18/11/2019) --- Όλα καλά με το ποντίκι, επιβεβαιώνω όσα έχω γράψει παραπάνω, για μένα συνεχίζει να είναι ο βασιλιάς των ποντικιών για επαγγελματική χρήση. Θέλω να αναφέρω ένα μικρό μειονέκτημα/bug που εντόπισα, το οποίο έχει να κάνει με τον τρόπο που το ποντίκι "ξυπνάει" το PC όταν αυτό βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής (sleep mode). Για κάποιον λόγο το ποντίκι στέλνει ένα σήμα αφύπνισης στο PC ακριβώς 10 λεπτά από τη στιγμή που θα σταματήσεις να το χρησιμοποιείς. Δηλαδή αν έχεις βάλει το PC να μπαίνει σε sleep mode π.χ. μετά από 30 λεπτά, με το Logitech συνδεμένο το PC θα μπει σε sleep mode σε 40 λεπτά. Για κάποιον λόγο στα πρώτα 10 λεπτά ηρεμίας το ποντίκι στέλνει ένα σήμα στο PC ότι είναι ενεργό, οπότε όλοι οι χρόνοι που έχεις θέσει στα Windows για αναμονή της οθόνης και του PC ξεκινούν 10 λεπτά αργότερα. Επίσης, αν θέλεις π.χ. να φύγεις απ' το σπίτι και θέσεις εσύ χειροκίνητα το PC σε sleep mode, αυτό θα "ξυπνήσει" μόνο του μετά από 10 λεπτά (θα το "ξυπνήσει" το ίδιο το ποντίκι κι ας μην κινείται). Δεν ξέρω αν είναι θέμα h/w ή driver, αλλά είναι το μόνο ψεγάδι που έχω βρει μέχρι στιγμής. Το έχω δοκιμάσει και σε δεύτερο PC με άλλη έκδοση λειτουργικού και συμπεριφέρεται ακριβώς το ίδιο. Ίσως σε μελλοντικό f/w ή driver update να το διορθώσουν. Έχει αναφερθεί και στη διεθνή κοινότητα, σε forums κτλ. Αυτό που έκανα για να το αντιμετωπίσω είναι να επιλέξω χρόνους αναμονής monitor και PC μεγαλύτερους από 10 λεπτά και να έχω υπόψη μου ότι οι πραγματικοί χρόνοι είναι αυτοί που έθεσα +10 λεπτά. Μικρό το κακό, αλλά πάλι μου κάνει εντύπωση πώς ξέφυγε από τη Logitech ένα τέτοιο bug... Αναφέρω το πρόβλημα για το έχετε υπόψη σας και να μην παραξενευτείτε και σας σπάσουν τα νεύρα όταν βλέπετε το PC να μην "κοιμάται" όταν πρέπει ή να "ξυπνάει" μόνο του.

  • Άνεση
  • Ακρίβεια
  • Αντοχή
  • Βάρος
  • Αθόρυβο
  • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;

dimos_chris
2
9 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Καταπληκτικό mouse, μου έβγαλε πολύ δουλειά αλλά και gaming. Στον ενάμιση χρόνο το laser του όμως σταμάτησε να λειτουργεί. Όταν έδινα όμως τα 90-100 € που το είχα πάρει περίμενα ότι παίρνω ένα εργαλείο που θα με βγάλει τουλάχιστον για 2-3 χρόνια.

  • Άνεση
  • Ακρίβεια
  • Βάρος
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Αντοχή
  • Θορυβώδες
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • christina_manolitsi
    2
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    δουλεψε 1 χρονο κ πλεον δεν συνδεεται απαραδεκτο δεν μου εχει ξαναχαλασει ποντικι ειδικα με τοσα λεφτσ

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • h4djiktoris
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια σχεδόν χωρίς κανένα πρόβλημα.

    Πολύ βολικό, το ρυθμίζεις φουλ στα μέτρα σου και η λειτουργία Logitech Flow πολύ βολική άμα έχεις δίπλα-δίπλα Laptop, PC.

    Γενικά το λογισμικό της Logitech πολύ καθαρό και εύχρηστο.

    Αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω.

    • Άνεση
    • Ακρίβεια
    • Αντοχή
    • Αθόρυβο
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Mr.Mc.Wave
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το καλύτερο ποντίκι στην αγορά. Είναι υπέροχο. Το έχω 2 εβδομάδες και 4 μέρες η μπαταρία είναι στο 85% με ακατάπαυστη χρήση ( 8 - 10 ώρες την μέρα ). Το customisability ειναι ακραίο. Επικοινωνεί με Mac και Windows ταυτόχρονα δίχως θέμα, για τα Mac είναι καλύτερο και από τα first party ποντίκια/trackpads. Ειναι πιο ελαφρύ απο οτι φαίνεται. 100% άνετο και εργονομικό. 10/10 πρέπει να το πάρετε

    • Άνεση
    • Ακρίβεια
    • Αντοχή
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • jimakal
    2
    0 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Δυστυχώς μετά από 3 χρόνια χάλασε δεν δουλεύει. Όταν δίνεις τόσα λεφτά περιμένεις να δουλεύει σωστά. Η χρήση δεν ήταν καθημερινή και ήταν για λίγες ώρες. Είναι το πρώτο ποντίκι που μου χαλάει από μόνο του. Δυστυχώς δεν θα ξαναπροτιμησω Logitech ποντίκι

    • Άνεση
    • Ακρίβεια
    • Βάρος
    • Αντοχή
    • Μέτριος θόρυβος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Silkcut 1
    2
    6 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μετά από 4 χρόνια και 2 μήνες ολιγόωρης ως μηδενικής καθημερινής χρήσης, παρέδωσε πνεύμα το κουμπί του αντίχειρα, όπως συμβαίνει συνήθως στα ποντίκια της σειράς MX Master, έχοντας ως αποτέλεσμα να κολλάει και συνολικά η συσκευή. Προφανώς μπορώ να ανοίξω το ποντίκι ακολουθώντας τις οδηγίες των πολυάριθμων tutorials που κυκλοφορούν διαδικτυακά για τη μερική αντιμετώπιση του προβλήματος. Ωστόσο, μπορεί μεν με αυτό τον τρόπο να ξαναλειτουργήσει το ποντίκι, αλλά θα πρέπει να απενεργοποιηθεί το εν λόγω κουμπί, αφαιρώντας από την πολλαπλή λειτουργικότητα της συσκευής για την οποία άλλωστε διαφημίζεται και πωλείται ακριβά το συγκεκριμένο ποντίκι. Απαράδεκτη, συνεπώς, η Logitech η οποία εμφανώς εντάσσει τα προϊόντα της στη στρατηγική της προσχεδιασμένης απαρχαίωσης, αφού το συγκεκριμένο πρόβλημα ανάγεται στην 1η γενιά του MX Master και δεν έχει διορθωθεί ακόμη.

    • Άνεση
    • Ακρίβεια
    • Βάρος
    • Μέτριος θόρυβος
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Marios_Lazarou30
    5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ότι καλύτερο σε ποντίκι για δουλειά έχω δοκιμάσει ποτέ. Είναι σαν προέκταση του χεριού. Για χαλαρό gaming είναι οκ. Για FPS όχι και τόσο βολικό.

    • Άνεση
    • Ακρίβεια
    • Αντοχή
    • Βάρος
    • Αθόρυβο
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • tsaggy95
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είχε αγοραστεί στα 68€ και εδώ και 1 χρόνο γίνεται καθημερινή χρήση σε δουλειές graphic designing. Θα είναι ο απόλυτος βοηθός σας για να είστε productive καθημερινά μιας και είναι απόλυτα ανθεκτικό με μπαταρία που κρατάει γύρω στους 2.5 μήνες περίπου (σε 8ωρη καθημερινή εργασία). Το μεγαλύτερο του συν για εμένα είναι το βάρος του, το οποίο το βοηθάει να εφαρμόζει καλύτερα σε ένα μεγάλο χέρι.

    • Άνεση
    • Ακρίβεια
    • Αντοχή
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nmavra
    2
    4 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μετά από 3 χρόνια χρήσης, μάλιστα ούτε καν έντονης αφού ήταν για το σπίτι μόνο και όχι γραφείο δηλαδή με το ζόρι 2-3 ώρες χρήση τη μέρα maximun, αποχαιρέτησε το laser και χάλασε. Πατιούνται τα κουμπιά δηλαδή όλα, αλλά το mouse δεν κάνει καμία κίνηση.

    Πεταμένα λεφτά.
    Προφανώς δεν ξαναπαίρνω ούτε καν το 3S γιατί έχασα την εμπιστοσύνη στη Logitech.

    • Άνεση
    • Ακρίβεια
    • Βάρος
    • Μέτριος θόρυβος
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Quantum Ordinance
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    εξαιρετικής ποιότητας προϊόν.

    μπαταρία που ξεχνάς να φορτίσεις.

    • Άνεση
    • Ακρίβεια
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Βάρος
    • Θορυβώδες
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • panosttm
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εργονομικο και παρα πολυ βολικο για καθημερινη χρηση. Για gaming ισως να ειναι λιγο βαρυ για καποιους, αλλα εμενα με βολευει και εκει.

    • Άνεση
    • Ακρίβεια
    • Αντοχή
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Ioannisziakas
    1
    3 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Δουλεύω σχεδιαστικά προγράμματα κυρίως και τα κλασσικά προγράμματα του office. Οσες αναβαθμίσεις και αν δοκίμασα, όσες ρυθμίσεις και εάν έκανα, η ρόδελα κανει μονη της γρηγορο zoom in και zoom out και ετσι είναι αδύνατον να σχεδιάσεις. Είναι πραγματικά χρήματα στον ΚΟΥΒΑ. Το πληκτρολόγιο του είναι άνετο και με όμορφο φωτισμό.

    • Άνεση
    • Ακρίβεια
    • Αντοχή
    • Βάρος
    • Αθόρυβο
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • alexander.ioannidis
    5
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εξαιρετικά βολικό, άνετο στο κράτημα, αξιόπιστο και ακριβές. Αγοράστηκε ως αντικαταστάτης του προηγούμενου μοντέλου, το οποίο απλά μου τρύπησε στο σημείο επαφής με τον αντίχειρα από την εκτεταμένη χρήση (λειτουργεί όμως ακόμη). Ιδανικό για design, photoshop αλλά και πολύωρη καθημερινή χρήση λόγω σχήματος και προγραμματιζόμενων πλήκτρων.

    Μόνο μου παράπονο ότι αν το χρησιμοποιήσω με Bluetooth σύνδεση και όχι με το συνοδευτικό usb dongle, μειώνεται αισθητά η ακρίβεια και η ομαλότητα στη ροή του δείκτη (macOS) προσφέροντας υποδεέστερη εμπειρία χρήσης.

    • Άνεση
    • Ακρίβεια
    • Αντοχή
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Vivi_Fliouka
    1
    2 στους 18 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Υπερβολικά βαρύ και για να βάλεις το χέρι στη θέση με τον αντίχειρα σημαίνει ότι θα κουνάς το ποντίκι με τον καρπό κάτι που βρήκα εξαιρετικά δύσκολο. Ένα μήνα μετά δεν με βόλεψε καθόλου πονάει ο καρπός μου συνέχεια. Ίσως έχω μικρό χέρι βέβαια γιατί γενικά είναι ογκώδες ποντίκι και ειχα συνηθίσει σε μικρότερα. Τις έξτρα λειτουργίες δεν τις είδα μου έχουν πει τα καλύτερα αλλά αφού με κουράζει το άφησα στην άκρη.

    • Ακρίβεια
    • Άνεση
    • Βάρος
    • Θορυβώδες
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Xynos_Tasos
    3
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το πάνχαζο thumb gesture button κολλάει και το ποντίκι τρελένεται ή δεν αποκρίνεται καν στις κινήσεις. Το αποσύνδεσα από το pcb και δεν ξανασχολήθηκα.
    Κάθε γενιά MX Master έχει και ένα θέμα, δεν γίνεται να φτιάξουν κάτι που να μην βγάζει ζημιά. Έχει πάρει τον κατήφορο η Logitech στη ποιότητα δυστυχώς.

    • Άνεση
    • Ακρίβεια
    • Αθόρυβο
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Stavrello_M
    3
    4 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Στα 2.5 χρόνια ακριβώς , Απ' ότι διαβάζω στα 2 χρόνια περίπου όλοι το αποχαιρέτησαν, άρα μιλάμε για ένα προϊόν με ημερομηνία λήξεως, εργονομικά και λειτουργικά πολύ καλό.. άλλα άμα είναι να δίνεις 80ευρω και να σου κρατάει 2 χρόνια..

    • Άνεση
    • Ακρίβεια
    • Βάρος
    • Μέτριος θόρυβος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nido
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εξαιρετικό ιδίως σε πολύωρη χρήση (δεν κουράζει καθόλου), η μπαταρία κρατάει αρκετά μέχρι να χρειαστεί επαναφόρτιση με το καλώδιο, το software με το οποίο έρχεται για customization προσφέρει άπειρες επιλογές, μάλλον το καλύτερο ποντίκι που είχα μέχρι σήμερα. Μειονέκτημα το μέγεθος για όποιον θέλει κάτι με μικρότερο όγκο που να μην πιάνει χώρο στην τσάντα του λάπτοπ του.

    • Ακρίβεια
    • Αντοχή
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • lambros.jahman
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    πόλυ όμορφο και κομψό, ανθεκτικό, εύχρηστο με την ποιότητα της logitech, στα windows πρέπει να κατεβάσεις ένα προγραμματάκι για να κάνει αυτά που λέει. Είναι επαναφορτιζόμενο και έχει πολύ μεγάλο καλώδιο για να το φορτίζεις. Με έχει βολέψει αρκετά στη δουλειά και στο σερφάρισμα.

    Ένα μειονέκτημα μόνο: Η ροδέλα ακούγεται πολύ στο scrolling.

    • Άνεση
    • Ακρίβεια
    • Αντοχή
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • topolo
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Νομίζω απ τις καλύτερες επιλογές για επαγγελματίες , για σκληρή χρήση . Γενικά αυτή η σειρά δεν έχει απογοητεύσει καθόλου . Η μπαταρία του πολύ καλή σε σχέση όλα αυτά που είναι στο ίδιο price range. Ο ήχος των πλήκτρων είναι έντονος αλλά νομίζω δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα. Δουλεύει ταυτόχρονα και με άλλες συσκευές χωρίς να χρειαστεί να έχεις δεύτερο .

    Μετά από ένα χρόνο περίπου το gesture button σταμάτησε να δουλεύει , και μάλλον μπλόκαρε και την ροδέλα. Δυστηχώς είναι εκτός εγγύησης και παρόλο που υπάρχουν πολλά βίντεο πως να το διορθώσεις, δεν επιτρέπεται 90 ευρώ ποντίκι να κρασάρει στον χρόνο. Βέβαια είναι το πιο διαφημισμένο ποντίκι για όλους τους content creators ...

    • Άνεση
    • Ακρίβεια
    • Βάρος
    • Μέτριος θόρυβος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • alkis.k1972
    5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Έχω για χρόνια το Logitech MX Master, και δεν το αλλάζω με τίποτα, οπότε όταν ήθελα ένα δεύτερο ίδιο (που να κυκλοφορεί στην αγορά όμως)... η επιλογή ήταν μονόδρομος!

    • Άνεση
    • Ακρίβεια
    • Αντοχή
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • christ0st4k
    4
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είναι καλό προϊόν όπως τα περισσότερα της logitech που απευθύνονται σε professional χρήση. Με ενοχλεί λίγο η απουσία on-board memory, το οποίο σημαίνει ότι δεν μπορείς να προγραμματίσεις τα κουμπιά να κάνουν κάτι άλλο χωρίς να τρέχεις το λογισμικό της logitech. Επίσης θα μου άρεζε να υπήρχε dpi hardware button.

    • Άνεση
    • Ακρίβεια
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Βάρος
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Gianniz58
    2
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το ποντίκι είναι πολύ καλό σε κάποια σημεία (μέγεθος, απόκριση) αλλά το γεγονός ότι έχει κατασκευαστικό λάθος πραγματικά ακυρώνει όλο το προϊόν.

    Αναφέρομαι στο πρόβλημα που έχει σχετικά με το thumb button, το οποίο φθείρεται σταδιακά και στο τέλος (στα 2+ χρόνια για εμένα) καθίστα το ποντίκι πλήρως μη λειτουργικό. Googlaρετε το αν θέλετε να δείτε τι αφορά. Επικοινώνησα με το support της logitech και απλά με παρηγόρησαν και έδειξαν κατανόηση, ούτε κουβέντα για πιστωτικό/αλλαγή/επισκευή.

    Τέλος απλά να πω ότι τα 2 αστεράκια τα δίνω γιατί το προϊόν πουλιέται ως premium επιλογή και ως τέτοια θα περιμένα να μην χαλάσει στα 2 χρόνια.

    • Άνεση
    • Ακρίβεια
    • Βάρος
    • Μέτριος θόρυβος
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Orestis_Rovakis
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλό ποντίκι, πρώτη φορά πληρώνω τόσα για ποντίκι αλλά αξίζει κάθε ευρώ, Μπροστά σε αυτό, ένα ποντικι των 20 ευρώ μοιάζει πεταμενά λεφτά.

    • Άνεση
    • Ακρίβεια
    • Αντοχή
    • Βάρος
    • Αθόρυβο
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Ploupapas
    2
    6 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ενω το ποντικι ειναι οντως καταπληκτικο και ανθεκτικο και βολικο και....και....και......εκεινο το κουμπι στα αριστερα το κρυφο κολλησε και σε μενα και φυσικα ειναι αχρηστο το ποντικι πλεον μετα απο 1,5 χρονο. Και να επιλεξεις να μην κανει τιποτα στο software,παλι κολλαει.

    • Άνεση
    • Ακρίβεια
    • Βάρος
    • Μέτριος θόρυβος
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ilias.gi
    1
    11 στους 23 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το έχω από το 2019. Λίγο πριν τα 2 χρόνια απλά σταμάτησε να κινείτε ο κέρσορας, χωρίς να έχει προηγηθεί καμία ζημιά ή κάτι άλλο. Όταν έχεις πληρώσει 75€ για ένα ποντίκι δεν το δέχεσαι αυτό. Μακριά από Logitech.

    • Άνεση
    • Ακρίβεια
    • Αντοχή
    • Βάρος
    • Θορυβώδες
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • corto-v
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ καλό ποντίκι. Εργονομικό και άνετο. Συγχρονίζει πολύ γρήγορα. Είναι πολύ καλό ότι παραμετροποιείται. Για παράδειγμα η ροδέλα με το πάτημα ενός κουμπιού αλλάζει από θορυβώδη με σκάλες σε αθόρυβη. Το έχω δυο χρόνια και δεν έχει πάθει κάποια φθορά.

    • Άνεση
    • Ακρίβεια
    • Αντοχή
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Mr.Mc.Wave

Δουλευει και σε mac? Θελω να το χρησιμοποιω και σε MacOS M1 και σε W10/11 ειναι συμβατό ;

ep82silv

Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά εάν αναζητήσεις στο διαδίκτυο, χρήστες αναφέρουν συγκεκριμένα ότι το flow λειτουργεί κανονικά από mac σε pc και τούμπαλιν.

jakeduth

Θέλω να το πάρω, απλά δεν ξέρω αν ΚΑΙ αυτο έχει το πρόβλημα με την ροδελα, όπως με το mx master. Θεωρητικά θα το έχουν φτιάξει, καθώς υπήρχε μεγάλος ντόρος για αυτό. Ωστόσο θέλω να δω αν τελικά και στην πράξη έχει λυθεί το θέμα

george_patsonas

Η ροδέλα είναι το μόνο που πάει καλά σε αυτό το προιόν. Τα κολλήματα κ οι αποσυνδέσεις θα σε φρικάρουν αν έχεις Windows 10.

Efthymios_Kasidakis

πιο τελεια δεν κανει ουτε το magic mouse 2...ειναι κλασεις ανωτερο απο οποιοδηποτε ποντικι...ειδικα για μακμπουκ

Δες όλες τις ερωτήσεις (13)

Παρόμοια προϊόντα

Logitech MX Master 2S Bluetooth Edition Ασύρματο Ποντίκι GraphiteLogitech MX Master 2S Bluetooth Edition Ασύρματο Ποντίκι GraphiteLogitech MX Master 3S Ασύρματο Εργονομικό Bluetooth Ποντίκι GraphiteLogitech MX Master 3S Ασύρματο Εργονομικό Bluetooth Ποντίκι GraphiteLogitech M720 Triathlon Ασύρματο Bluetooth Ποντίκι ΜαύροLogitech M720 Triathlon Ασύρματο Bluetooth Ποντίκι ΜαύροLogitech MX Master 3S Ασύρματο Εργονομικό Bluetooth Ποντίκι Pale GrayLogitech MX Master 3S Ασύρματο Εργονομικό Bluetooth Ποντίκι Pale GrayLogitech MX Master 3S for Mac Ασύρματο Εργονομικό Bluetooth Ποντίκι Space GrayLogitech MX Master 3S for Mac Ασύρματο Εργονομικό Bluetooth Ποντίκι Space Gray
από 77,85 €από 93,00 €από 52,09 €από 90,93 €από 100,42 €
ΚατασκευαστήςLogitechLogitechLogitechLogitechLogitech
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Τρόπος ΣύνδεσηςΑσύρματοΑσύρματοΑσύρματοΑσύρματοΑσύρματο
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες