Neff T66TS6RN0 Επαγωγική Εστία Αυτόνομη με Λειτουργία Κλειδώματος 60.6x54.6εκ.
Εστίες Κουζίνας

Neff T66TS6RN0 Επαγωγική Εστία Αυτόνομη με Λειτουργία Κλειδώματος 60.6x54.6εκ. Κωδικός: 12751913

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Αριθμός Εστιών: 4
  • Αυτόνομη
  • Διακόπτες Αφής
  • Διαστάσεις Εντοιχισμού: 56x50cm

Αυτόνομη επαγωγική εστία Neff με 4 ζώνες μαγειρέματος και 17 βαθμίδες ισχύος.

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: περίπου 2 ώρες πριν

Παρόμοια προϊόντα

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Περιγραφή

TwistPadFire

Η σκηνή είναι έτοιμη για τον τέλειο βοηθό: Το TwistPadFire είναι στα χέρια σας, έτοιμο να πραγματοποιήσει κάθε σας επιθυμία. Αγγίξτε ελαφρά το TwistPadFire φωτίζοντας τον κόκκινο δακτύλιό του, ώστε να ενεργοποιήσετε τη ζώνη που επιθυμείτε. Ρυθμίσετε το επίπεδο έντασης που θέλετε περιστρέφοντας αυτό τον ιδιοφυή δακτύλιο. Το μαγνητικό TwistPadFire αφαιρείται και είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμο να μετατρέψει τις εστίες σας σε μια επιφάνεια έμπνευσης που επιπλέον μπορείτε να καθαρίσετε και εύκολα.

Επωφεληθείτε από ολόκληρη την επιφάνεια μαγειρικής στις εστίες σας

Θέλετε να θερμάνετε πολλά σκεύη μαγειρικής, μεγάλες κατσαρόλες και τηγάνια, καθώς και σκεύη ψησίματος στις εστίες σας; Γι' αυτό τον λόγο, δημιουργήσαμε την Εκτεταμένη Ζώνη Flex Induction. Με το άγγιγμα ενός κουμπιού μπορείτε να ενώσετε τις ζώνες μαγειρικής για να αποκτήσετε περισσότερο χώρο, χάρη στην επιπλέον Ζώνη Flex που βρίσκεται στη μέση της βάσης εστιών. Έτσι, έχετε τη δυνατότητα να θερμάνετε τα σκεύη μαγειρικής σας σε οποιαδήποτε θέση θέλετε στην επιφάνεια των εστιών. Βλέπετε, η βάση εστιών αναγνωρίζει το μέγεθος και τη θέση των σκευών σας και θερμαίνει τις αντίστοιχες ζώνες.

Μία ζώνη Flex, τρία επίπεδα ισχύος

Εμπνευσμένη από τις επαγγελματικές βάσεις εστιών, η λειτουργία Power Move σάς προσφέρει μία μεγάλη επιφάνεια μαγειρικής με διαφορετικές ζώνες. Μπορείτε να βράσετε το γεύμα σας στο μπροστινό μέρος, να τσιγαρίσετε ένα άλλο φαγητό στη μέση και να διατηρήσετε τα τηγάνια σας σε σταθερή θερμοκρασία στο πίσω μέρος. Απλώς τοποθετήστε τα σκεύη σας στην κατάλληλη θέση και μετά μπορείτε να εστιάσετε στη μαγειρική σας.

Power Transfer

Μετακινήστε τα σκεύη, όχι την προσοχή σας. Η δυνατότητα Power Transfer που έχετε στις εστίες Flex Induction λύνει τα χέρια σας, χάρη στις επεκτεινόμενες ζώνες Flex Zone. Συγκεκριμένα, το Power Transfer αναγνωρίζει το επίπεδο θερμότητας και το μέγεθος του σκεύους και αυτόματα μεταφέρει αυτές τις ρυθμίσεις στο νέο σημείο, όταν εσείς μετακινήσετε το σκεύος. Δώστε τέλος πια στο σπρώξιμο και το διαρκές ρύθμισμα, μία απλή επιβεβαίωση είναι αρκετή, ώστε εσείς να διατηρήσετε τη προσοχή σας στην ουσία του μαγειρέματος, δηλαδή στο ένστικτό σας.

Έλεγχος του απορροφητήρα μέσω των εστιών

Ο έλεγχος του απορροφητήρα μέσω των εστιών είναι μία από εκείνες τις απλές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά για ένα άνετο μαγείρεμα. Ρυθμίστε τα διάφορα επίπεδα ισχύος καθώς και το φωτισμό του απορροφητήρα, από την εστία σας. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να διατηρείτε την προσοχή σας στο μαγείρεμα, ενώ ελέγχετε τον απορροφητήρα σας απευθείας από την πηγή των ατμών και των οσμών την εστία σας.

Πείτε αντίο στο καμένο φαγητό

Επιλέξτε μία από τις πέντε διαθέσιμες λειτουργίες θερμοκρασίας και το σύστημα των εστιών θα σας ενημερώσει, όταν η θερμοκρασία στο τηγάνι φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα. Ο αισθητήρας τηγανίσματος παρακολουθεί διαρκώς τη θερμοκρασία στο τηγάνι για να τη διατηρεί σε σταθερά επίπεδα. Έτσι, το φαγητό που ετοιμάζετε, δεν θα σας καεί ποτέ ξανά. Αποκτήστε τον έλεγχο της θερμοκρασίας στο τηγάνι, για να έχετε τη δυνατότητα να τελειοποιήσετε τη σάλτσα σας ή απλώς να χαλαρώσετε. Τώρα το τηγάνισμα γίνεται εντυπωσιακά εύκολο.

Περισσότερη θερμότητα, τη στιγμή που τη χρειάζεστε

Η λειτουργία Power Boost είναι η έξυπνη λύση που εξοικονομεί χρόνο στο μαγείρεμα. Θέλετε να βράσετε νερό για τα ζυμαρικά σας στη στιγμή; Ενεργοποιήστε απλώς τη λειτουργία Power Boost για να φτάσετε πιο γρήγορα στην επιθυμητή θερμοκρασία. Μια ευέλικτη ώθηση θερμότητας για τη μαγειρική σας, διαθέσιμη τη στιγμή που τη χρειάζεστε.

Αισθητήρας τηγανίσματος Frying Sensor

Έχετε ποτέ φανταστεί να τηγανίζετε χωρίς καμία ταλαιπωρία; Ο αισθητήρας τηγανίσματος Frying Sensor είναι η εξειδικευμένη μας λύση για ένα πιο νόστιμο αποτέλεσμα. Επιλέξτε μία από τις πέντε βαθμίδες θερμοκρασίας και αφήστε τον αισθητήρα να κάνει τα υπόλοιπα. Ο αισθητήρας τηγανίσματος Frying Sensor ζεσταίνει τα τηγάνια σας και σας ειδοποιεί οπτικά και ακουστικά μόλις φτάσει στην κατάλληλη θερμοκρασία. Τότε είναι που εσείς μπορείτε να προσθέσετε το λάδι, τα συστατικά και τέλος την εμπιστοσύνη σας. Είναι σχεδόν αδύνατο να κάψετε το φαγητό σας καθώς η θερμοκρασία διατηρείται σε ένα σταθερό επίπεδο.

Μία ζώνη, δύο επίπεδα ισχύος

Εμπνευσμένη από τις επαγγελματικές βάσεις εστιών, η λειτουργία Power Move σάς προσφέρει μία μεγάλη επιφάνεια μαγειρικής με δύο διαφορετικές ζώνες: μπορείτε να βράσετε το γεύμα σας μπροστά και να διατηρήσετε τα μαγειρικά σκεύη σε σταθερή θερμοκρασία στο πίσω μέρος. Απλώς τοποθετήστε τα σκεύη σας στην κατάλληλη θέση και απλώς εστιάστε στη μαγειρική σας.

Αυτόνομη λειτουργία

Η λειτουργία της είναι αυτόνομη, δηλαδή μπορεί να λειτουργήσει μόνη της χωρίς την ανάγκη για σύνδεση με φούρνο. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο της κουζίνας που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Είναι κατάλληλη για συνδυασμό με φούρνο άνω πάγκου, αφού ο φούρνος μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε, ανεξάρτητα από τις εστίες.

Λειτουργία κλειδώματος πλήκτρων

Διαθέτει επίσης κλείδωμα ασφαλείας για παιδιά, το οποίο εξασφαλίζει ότι η εστία δεν θα ενεργοποιηθεί κατά λάθος. Πατώντας το κουμπί κλειδώματος, αποσυνδέονται όλες οι λειτουργίες και μπορεί γρήγορα και εύκολα να ασφαλιστεί οποιαδήποτε εστία. Η εστία μπορεί να ξεκλειδώσει πατώντας ξανά το κουμπί για λίγα δευτερόλεπτα.

Διαστάσεις & ισχύς ζωνών μαγειρέματος:

  • Μπροστά αριστερά : 230 mm, 190 mm, 2.2 ΚW (μέγιστη ισχύς 3.7 ΚW)
  • Πίσω αριστερά : 230 mm, 190 mm, 2.2 ΚW (μέγιστη ισχύς 3.7 ΚW)
  • Πίσω δεξιά: 230 mm, 190 mm , 2.2 ΚW (μέγιστη ισχύς 3.7 ΚW)
  • Μπροστά δεξιά: 230 mm, 190 mm, 2.2 ΚW (μέγιστη ισχύς 3.7 ΚW)

Χαρακτηριστικά επαγωγικών εστιών

Στις επαγωγικές εστίες, η επιφάνεια μαγειρέματος θερμαίνεται μόνο κάτω από το σκεύος, χρησιμοποιώντας λιγότερη από τη μισή ενέργεια σε σχέση με τις τυπικές εστίες. Το μαγείρεμα σε επαγωγική εστία παρέχει ταχύτερη θέρμανση, βελτιωμένη θερμική απόδοση και πιο ακριβή έλεγχο. Σε σύγκριση με τις συμβατικές ηλεκτρικές εστίες, οι επαγωγικές μπορούν να μειώσουν ακόμα και στο μισό τον χρόνο μαγειρέματος ενώ καταναλώνουν σημαντικά λιγότερη ενέργεια.

Οι επαγωγικές εστίες είναι γνωστές για τον εξαιρετικά εύκολο καθαρισμό, αφού απαιτούν μόνο ένα σκούπισμα με βρεγμένο πανί. Επειδή θερμαίνεται μόνο το σκεύος, σε περίπτωση που χυθεί κάτι στην επιφάνεια της εστίας δεν καίγεται.

Οπτικά η επαγωγική εστία μοιάζει πολύ με την κεραμική, ωστόσο χρησιμοποιεί ηλεκτρομαγνητισμό αντί για ηλεκτρισμό. Ακριβώς για αυτό το λόγο, απαιτούνται ειδικά σκεύη που έχουν μαγνητική βάση.

Κατασκευαστής

Neff

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης
Εγχειρίδιο Εγκατάστασης

Γενικά

Τύπος
Επαγωγική
Αυτόνομη
Ναι
Αριθμός Εστιών
4
Διακόπτες
Αφής
Inox
Όχι
Domino
Όχι
Απορροφητήρας
Όχι
Smart
Όχι
Λειτουργία Κλειδώματος
Ναι

Διαστάσεις Συσκευής

Ύψος
5,6 cm
Πλάτος
60,6 cm
Βάθος
54,6 cm

Διαστάσεις Εντοιχισμού

Πλάτος Εντοιχισμού
56 cm
Βάθος Εντοιχισμού
50 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • vassia_alex
    1
    2 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    δυστυχώς έχουν ένα πολύ βασικό ελλατωμα!!!! δεν έχουν χώρο για 4 κατσαρόλες... χάνει 10 εκ οφελιμο χώρο λόγω του χώρου για τα κουμπιά χειρισμού.

    • Ισχύς εστιών
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Pp6441
    1
    3 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Την έχω ενά χρόνο και η χρήση που της έκανα είναι ελάχιστη, δεν έχω μείνει καθόλου ικανοποιημενη. Μετά από κάποιο χρόνο χρήσης της παύει να αποδίδει ικανοποιητικα, συγκεκριμένα μέρα από κάποια ώρα τηγανισματος ενώ η εστία είναι στο 9 τηγανιζει σαν να είναι στο 6 με αποτέλεσμα να καθυστερείπολύ το μαγείρεμα, δυστυχώς για τα λεφτά της δεν είναι καθόλου ικανοποιητικη, δεν θα την ξανά αγόραζα.

    • Ισχύς εστιών
    • Καθαρισμός
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Mavrogenis
    2
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    200 ευρω δεξι πεδίο αντικατάσταση πλακέτας και 3 μηνες μετα αριστερο πεδιο παλι για αντικατάσταση.κοστος 220 ευρω το καθε πεδίο!το αριστερο ακομα δεν το εχω φτιαξει και σκεφτομαι να την πεταξω γιατι δεν εμπιστεύομαι αν το δευτερο 220αρι θα βγαλει σε βαθος χρόνου...απογοήτευση για εστια 1000ευρω

    • Καθαρισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Ισχύς εστιών
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Sykas_Anastasios
    1
    8 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Στα 5.5 χρόνια με μέση χρήση χάλασε κι αλλάχτηκε η μπροστινή πλακέτα αφής που με μεγάλη δυσκολία άναβε (140€ η πλακέτα & 70€ επίσκεψη και τοποθέτηση ο τεχνικός).

    • Ισχύς εστιών
    • Καθαρισμός
    • Αντοχή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Jon_Stavr
    1
    8 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Στα 5 χρόνια και χωρίς ιδιάτερη χρήση (3 φορες/εβδομάδα) δε λειτουργουν καθόλου τα κουμπιά αφής για να ανοιξει η εστία και για να λειτουργήσουν οι εστίες δεξιά

    • Ισχύς εστιών
    • Καθαρισμός
    • Αντοχή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • desaramp35
    5
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είναι η καλύτερη εστία που θα μπορούσα να είχα αγοράσει!!!!Την έχουμε 4 χρόνια καθημερινής χρήσης κ είναι σαν καινούρια!Βέβαια την προσέχω σαν τα μάτια μου!!Γιατί κ το ποσό που την αγοράσαμε δεν ήταν μικρό..(γύρω στα 1200€)
    Εγώ προσωπικά δεν ακουμπάω τπτ πάνω στην εστία πέρα απτην ώρα μαγειρέματος!Είναι καταπληκτική!!Βράζεις κατσαρόλα με νερό για μακαρόνια σε λιγότερο από 2 λεπτά με το πάτημα ενός κουμπιού!Επίσης ακόμα χρησιμοποιώ τα σκεύη που μου είχαν δώσει δώρο μαζί με την εστία κ δεν έχουν πάθει κ αυτά τπτ!!Καλά όσο για την σχάρα που δίνεται επίσης δώρο...φανταστική!!!Ψήνεις ότι θες...ψάρι...μπριζόλες..λαχανικά .τα πάντα!!!
    Το μόνο θέμα μου στην αρχή ήταν ότι δεν μπορούσα να βρω εύκολα σκεύη για επαγωγική εστία...αλλά πλέον πουλάνε παντού!!Το μόνο που δεν έχω βρει ακόμα είναι μπρίκι!!!????
    Την συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!Μαγειρεύεις σε άλλο level μαυτην την εστία!!!!

    • Ισχύς εστιών
    • Καθαρισμός
    • Αντοχή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Hoya Paradise
    5
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ταχύτατες εστίες με πολλές διευκολύνσεις, όπως ο αισθητήρας τηγάνισματος για να μην καίγονται τα υλικά στο σωταρισμα, η λειτουργία powerboost που βράζει κυριολεκτικά στο λεπτό μια γεμάτη κατσαρόλα νερό, η λειτουργία για μακρόστενα σκεύη όπως γκριλιερες η γαστρες για τις εστίες, η μεταφορά ρυθμίσεων σε άλλο μάτι κ η δυνατότητα να μαγειρεύεις σε 3 διαφορετικα επίπεδα έντασης χωρίς να ρυθμίζεις. Είναι εξαιρετική επιλογή και αξίζει!

    • Ισχύς εστιών
    • Καθαρισμός
    • Αντοχή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • triou10
    5
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ένα έχω να πω αν έχετε τα λεφτά αγοράστε την το μαγείρεμα σε αυτές της εστίες είναι σε άλλο επίπεδο καμιά σχέση με ότι γνωρίζεται μέχρι στιγμής.

    • Ισχύς εστιών
    • Καθαρισμός
    • Αντοχή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Ότι καλύτερο κυκλοφορεί τώρα.Το μαγείρεμα είναι σε άλλο επίπεδο

    • Ισχύς εστιών
    • Καθαρισμός
    • Αντοχή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Πολύ καλή και μιας νέας εποχής,ένα Στολίδης στην κουζίνα μου

    • Ισχύς εστιών
    • Καθαρισμός
    • Αντοχή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    2 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επαγωγική Εστία , ένα θα πω μόνο , ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ . ΤΕΛΟΣ

    • Ισχύς εστιών
    • Καθαρισμός
    • Αντοχή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Ισχύς εστιών
    • Καθαρισμός
    • Αντοχή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ισχύς εστιών
    • Καθαρισμός
    • Αντοχή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ισχύς εστιών
    • Καθαρισμός
    • Αντοχή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

41 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις ερωτήσεις (2)

Είδες πρόσφατα

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες