Σιωπή, Η δύναμη της εσωτερικής ησυχίας σ' έναν κόσμο γεμάτο θορύβους
Βιβλία Φιλοσοφίας

Σιωπή, Η δύναμη της εσωτερικής ησυχίας σ' έναν κόσμο γεμάτο θορύβουςΚωδικός: 13154453

Ξοδεύουμε πολύ χρόνο αναζητώντας την ευτυχία, ενώ ο κόσμος γύρω μας είναι γεμάτος θαύματα. Και μόνο που είμαστε ζωντανοί και περπατάμε στη Γη είναι ένα πραγματικό θαύμα. Ωστόσο, οι περισσότεροι από...

Δες όλη την περιγραφή

Ξοδεύουμε πολύ χρόνο αναζητώντας την ευτυχία, ενώ ο κόσμος γύρω μας είναι γεμάτος θαύματα. Και μόνο που είμαστε ζωντανοί και περπατάμε στη Γη είναι ένα πραγματικό θαύμα. Ωστόσο, οι περισσότεροι από εμάς τρέχουμε λες και υπάρχει κάποιο καλύτερο μέρος που πρέπει να φτάσουμε. Η ομορφιά είναι εδώ και μας καλεί κάθε μέρα, κάθε ώρα, αλλά σπάνια είμαστε σε θέση να...

Δες όλη την περιγραφή
  • Συγγραφέας: Thich Nhat Hanh
  • Εκδότης: Αιώρα
  • Μορφή: Μαλακό Εξώφυλλο
  • Έτος έκδοσης: 2017
  • Αριθμός σελίδων: 184
  • Κωδικός ISBN-13: 9786185048501
  • Διαστάσεις: 21×14
9,47
ΠαράδοσηΔευ, 23 Σεπ - Τετ, 25 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 9,47 €

Περιγραφή

Ξοδεύουμε πολύ χρόνο αναζητώντας την ευτυχία, ενώ ο κόσμος γύρω μας είναι γεμάτος θαύματα. Και μόνο που είμαστε ζωντανοί και περπατάμε στη Γη είναι ένα πραγματικό θαύμα. Ωστόσο, οι περισσότεροι από εμάς τρέχουμε λες και υπάρχει κάποιο καλύτερο μέρος που πρέπει να φτάσουμε. Η ομορφιά είναι εδώ και μας καλεί κάθε μέρα, κάθε ώρα, αλλά σπάνια είμαστε σε θέση να ακούσουμε.

Η βασική συνθήκη για να καταφέρουμε να ακούσουμε το κάλεσμα της ομορφιάς και να αποκριθούμε σε αυτό είναι η σιωπή. Εάν δεν υπάρχει σιωπή μέσα μας -αν το μυαλό μας, το σώμα μας, είναι γεμάτα θορύβους- τότε δεν μπορούμε να ακούσουμε το κάλεσμα της ομορφιάς.

Ο Βιετναμέζος μοναχός και αναγνωρισμένος δάσκαλος Τικ Νιατ Χαν μας δείχνει πώς μπορούμε να βρούμε και να διατηρήσουμε τη γαλήνη ακόμα και μέσα στον πολύβουο κόσμο που ζούμε, χωρίς ατελείωτες ώρες διαλογισμού ή αυστηρές πρακτικές. Με συγκέντρωση στην αναπνοή και απλές τεχνικές για την καλλιέργεια της ενσυνείδησης, μας καθοδηγεί για να ανακαλύψουμε ποιοι είμαστε και τι πραγματικά θέλουμε, πώς να ζούμε στο παρόν, πώς να αναγνωρίζουμε την ομορφιά που μας περιβάλλει και να βρίσκουμε την αρμονία και την ευτυχία μέσα μας.

Χαρακτηριστικά

Υπότιτλος
Η δύναμη της εσωτερικής ησυχίας σ' έναν κόσμο γεμάτο θορύβους
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
184
Έτος έκδοσης
2017
Διαστάσεις
21x14 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • 5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    πραγματικά εξαιρετικό!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

30 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη