Novation Midi Controller Launch Control XL MK2 σε Μαύρο Χρώμα
Midi Εξοπλισμός Υπολογιστή

Novation Midi Controller Launch Control XL MK2 σε Μαύρο ΧρώμαΚωδικός: 13228827

USB bus powered midi controller για το Ableton. 24 αναθέσιμοι περιστροφικοί διακόπτες με ενδεικτικά LED, 16 φωτιζόμενα pads και 8 faders απ' ευθείας ανάθεσης με το Ableton. Συνεργάζεται και με iPad με...

Δες όλη την περιγραφή

USB bus powered midi controller για το Ableton. 24 αναθέσιμοι περιστροφικοί διακόπτες με ενδεικτικά LED, 16 φωτιζόμενα pads και 8 faders απ' ευθείας ανάθεσης με το Ableton. Συνεργάζεται και με iPad με την χρήση του Apple camera connector (δεν περιλαμβάνεται). Στη συσκευασία περιλαμβάνονται το USB καλώδιο, το Ableton Live Lite 9, 1Gb loops της σειράς...

Δες όλη την περιγραφή
166,00
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 166,00 €

Περιγραφή

USB bus powered midi controller για το Ableton. 24 αναθέσιμοι περιστροφικοί διακόπτες με ενδεικτικά LED, 16 φωτιζόμενα pads και 8 faders απ' ευθείας ανάθεσης με το Ableton. Συνεργάζεται και με iPad με την χρήση του Apple camera connector (δεν περιλαμβάνεται). Στη συσκευασία περιλαμβάνονται το USB καλώδιο, το Ableton Live Lite 9, 1Gb loops της σειράς Loopmasters και ο midi editor.

Εστιάστε στη μουσική παραγωγή

Τα 24 κουμπιά είναι διατεταγμένα σε τρεις σειρές, οι οποίες ευθυγραμμίζονται τέλεια με τον μίκτη του Ableton Live. Διαθέτει επίσης πολύχρωμες λυχνίες LED που ανάβουν για τα send, τα EQ ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή. Οκτώ στιβαρά fader 60 mm προσφέρουν έλεγχο υψηλής ακρίβειας, ενώ 16 πολύχρωμα pads προσφέρουν άμεση εστίαση στο κομμάτι και στον έλεγχο μείκτη.

Δημιουργήστε τις δικές σας διατάξεις ελέγχου

Αντιστοιχίστε τα κουμπιά, τα ποτενσιόμετρα και τα fader σας σε οποιεσδήποτε παραμέτρους στο Ableton για να δημιουργήσετε τις δικές σας διατάξεις. Μπορείτε ακόμη να προσαρμόσετε με τα δικά σας χρώματα και να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των δικών σας αντιστοιχίσεων και της ενσωματωμένης λειτουργικότητας του Live. Η δημιουργία του τέλειου μείγματος δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη!

Μεταφέρετέ το εύκολα

Στιβαρό, λεπτό και σχεδιασμένο για συναυλίες, μπορείτε να βάλετε το Launch Control XL στο σακίδιο πλάτης σας και να το περάσετε στις πιο απαιτητικές καταστάσεις live. Επίσης, τροφοδοτείται πλήρως από το δίαυλο USB, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε και να παίξετε χωρίς καν να χρειάζεστε τροφοδοτικό.

Κατασκευαστής

Novation

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Midi Controller
Χρώμα
Μαύρο

Διαστάσεις

Μήκος
24 εκ.
Πλάτος
24 εκ.
Ύψος
3,9 εκ.

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • evan.zamboni
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ο πιο value 4 money midi controller για το ableton live. Δεν του λείπει τίποτα. Όσοι επιχειρούν να φτιάξουν μουσική σε ερασιτεχνικό επίπεδο θα ικανοποιηθουν στο μέγιστο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    το καλύτερο entry level midi controller για ableton live

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Απόκριση
    • Πλήθος θυρών
    • Πλήθος λειτουργιών
    • Συνδεσιμότητα
    • Υποστήριξη λογισμικού
    • Ποιότητα κατασκευής

Ερωτήσεις

12 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
evan.zamboni

Όπως και το launchpad έτσι και το launch control δουλεύουν κανονικά με FL

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)