Garlando Class Indoor Επιδαπέδιο Ποδοσφαιράκι Ξύλινο με Εξερχόμενες Ράβδους
Ποδοσφαιράκια

Garlando Class Indoor Επιδαπέδιο Ποδοσφαιράκι Ξύλινο με Εξερχόμενες ΡάβδουςΚωδικός: 13669340

Ποδοσφαιράκι από την εταιρεία Garlando, για αμέτρητες ώρες παιχνιδιού με την οικογένεια και τους φίλους σας. Διαθέτει εξερχόμενες ράβδους που σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε τη μέγιστη ελευθερία του παιχνιδιού, συνδυάζοντας ποιότητα και στιβαρότητα. Τα ποδοσφαιράκια με εξερχόμενες ράβδους είναι κατάλληλα για παιδιά ηλικίας από 12 ετών και άνω. Αν το...
Δες όλη την περιγραφή

1.019,00
ΠαράδοσηΠέμ, 26 Σεπ - Τετ, 02 Οκτ
+65,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 970,10 €

Περιγραφή

Ποδοσφαιράκι από την εταιρεία Garlando, για αμέτρητες ώρες παιχνιδιού με την οικογένεια και τους φίλους σας. Διαθέτει εξερχόμενες ράβδους που σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε τη μέγιστη ελευθερία του παιχνιδιού, συνδυάζοντας ποιότητα και στιβαρότητα. Τα ποδοσφαιράκια με εξερχόμενες ράβδους είναι κατάλληλα για παιδιά ηλικίας από 12 ετών και άνω. Αν το ποδοσφαιράκι προορίζεται για οικιακή χρήση και για χρήση από μικρά παιδιά, προτιμήστε ένα τραπέζι με τηλεσκοπικές ράβδους, καθώς είναι πιο ασφαλές.
Διαθέτει σκελετό από ξύλο. Τοποθετείται στο δάπεδο και διαθέτει τέσσερα πόδια που παρέχουν μεγαλύτερη σταθερότητα. Ακόμα, λόγω του ύψους του το παιχνίδι γίνεται πιο άνετο και ξεκούραστο.

• Υλικό σκελετού: Ξύλο

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
03-432-066
Τύπος
Ποδοσφαιράκι
Τοποθέτηση
Επιδαπέδιο
Πολλαπλών Παιχνιδιών
Όχι
Υλικό Σκελετού
Ξύλο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη