Steelmate Συναγερμός Μηχανής 886XO με Τηλεειδοποίηση
Συναγερμοί Moto

Steelmate Συναγερμός Μηχανής 886XO με ΤηλεειδοποίησηΚωδικός: 14194344

Αμφίδρομος συναγερμός για μοτοσυκλέτα με τηλεειδοποίηση από την Steelmate. Το σύστημα έρχεται με δύο τηλεχειριστήρια, ένα με 20:9 LCD οθόνη και ένα ο πολλαπλών λειτουργιών με κουμπιά ως ανταλλακτικό.

Δες όλη την περιγραφή

Αμφίδρομος συναγερμός για μοτοσυκλέτα με τηλεειδοποίηση από την Steelmate. Το σύστημα έρχεται με δύο τηλεχειριστήρια, ένα με 20:9 LCD οθόνη και ένα ο πολλαπλών λειτουργιών με κουμπιά ως ανταλλακτικό.

Δες όλη την περιγραφή
130,00
ΠαράδοσηΤρί, 01 Οκτ - Πέμ, 03 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 130,00 €

Περιγραφή

Αμφίδρομος συναγερμός για μοτοσυκλέτα με τηλεειδοποίηση από την Steelmate. Το σύστημα έρχεται με δύο τηλεχειριστήρια, ένα με 20:9 LCD οθόνη και ένα ο πολλαπλών λειτουργιών με κουμπιά ως ανταλλακτικό.

Το τηλεχειριστήριο με οθόνη LCD χρησιμοποιεί μια ενσωματωμένη και επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου και θα σας ενημερώσει για οποιαδήποτε δραστηριότητα υπάρξει στην μοτοσυκλέτα σας. Ο συναγερμός διαθέτει αυτόματη όπλιση και δείχνει την κατάσταση της μπαταρίας της μοτοσικλέτας στην οθόνη LCD του τηλεχειριστηρίου. Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα των αισθητήρων ο 886ΧΟ παρακολουθεί την κατάσταση της μοτοσικλέτας και όταν το σύστημα ανιχνεύσει κάποιο χτύπημα, παραβίαση ανάφλεξης ή αν κάποιος να προσπαθεί να την μετακινήσει, το σύστημα συναγερμού ενεργοποιείτε και ηχεί, ενώ παράλληλα διακόπτεται το κύκλωμα της μίζας και αποτρέπει την εκκίνησης της μοτοσικλέτας σας.

Κατασκευαστής

Steelmate (Συναγερμοί Moto)

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
5927
Είδος
Συναγερμός
Τηλεειδοποίηση
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 4
  2. 6
  3. 1
  4. 2
  5. 8
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • DennMell
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τον έχω κοντά 5 χρόνια και οι κριτικές με ξάφνιασαν. τοποθετημένο σε Piaggio Xevo

    θέμα με μπαταρία:
    κανένα θέμα με μπαταρία εφόσον αλλάζετε την εφεδρική 9V μπαταρία κάθε 6 μήνες περίπου. Θεωρώ πως όλοι οι συναγερμοί δεν τα πάνε καλά με την ακινησία. Μoυ έκανε ζημιά μόνο στην 1η καραντίνα COVID που ήταν σε ακινησία κοντά 2 μήνες.
    Αξιοπιστία:
    Άψογη!! Δεν έχω μηχανή που κάποιος θέλει να κλέψει αλλά με έχει σώσει 3 φορές που με τράκαραν ως παρκαρισμένο. Ειδοποίησε ακόμα και στο απλό ακούμπημα και έτσι έπιασα τον δράστη πριν την κοπανισει και μ αφήσει τις γρατσουνιές δώρο.
    Λειτουργικότητα:
    εύκολη και απλή. Αναφέρουν κάποιοι ότι ξανακλειδωνει γρήγορα. ισχύει αλλά αν πατήσει το ξεκλείδωμα 2 φορές δεν θα ξανακλειδωσει μόνος του. Ας διαβάζουμε και το manual

    Στα 5 χρόνια είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και θα ξαναβάλω όταν και αν αλλάξω μηχανή.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Andrew_Kanakis
    2
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Δεν με ενόχλησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι είναι πολύ ευαίσθητος γιατί σπάνια παρκάρω σε σημεία με μεγάλη κινητικότητα και θόρυβο. Ρίχνει όμως πάρα πολύ γρήγορα την μπαταρία. Ακόμη και καινούργια ή φρεσκοφορτισμένη, σε 10-15 μέρες ακινησίας με απενεργοποιημένο συναγερμό και κοντρόλ τηλεειδοποίησης, η μπαταρία έχει αδειάσει (τον χειμώνα ακόμη πιο σύντομα). Δεν γνωρίζω αν αυτό είναι χαρακτηριστικό όλων των συναγερμών με τηλεειδοποίηση αλλά είναι έτσι τότε όσοι δεν οδηγούν συχνά τις μηχανές τους θα πρέπει να τον αποφύγουν.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nektarios2002
    1
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    τον εχω 10 μερες και η σειρηνα ξαφνικα "βραχνιασε" ( δεν εχει βρεξη ,δεν πλυθυκε ,δεν πατησε νερα ) καινουργιο μηχανακι , κουτα , αντε παλι λυσε δεσε το scouter ......

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • george_likopos
    1
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τραγικός συναγερμός. Τραβάει ρεύμα από την μπαταρία του scooter (TMax 530 4 χρόνων) και μένω συνέχεια. Πάω για απενεργοποίηση. Μακριά.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Kostas_vizant_
    1
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το ενα μαυρο χειριστήριο σε δυο μήνες ειχε χαλάσει ενώ το άλλο άντεξε περίπου ένα χρόνο (με διάφορες παντεντες) Με αποτέλεσμα να πάω σαν κλέφτης στο συνεργείο να μου το βγάλουν γιατί πιστέψτε με να τον φτιαξεις αξίζει πολυ περισσότερο από το να βάλεις καινούργιο

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • johnaros98
    2
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Σε γενικές γραμμές καλός συναγερμός, αλλά στους 8 μήνες σε tracer 900 άμα άφηνα την μηχανή 3 μέρες, χωρίς καν να είναι ενεργοποιημενος μου αδειάζε την μπαταρία της μηχανής.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • andreasf1zr
    1
    6 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Κακη ποιοτητα συναγερμου τον εχω σε xmax 300 και σε 2 μερες ριχνει την ταση της μπαταριας στα 10volt σε 10 μερες νεκρη η μπαταρια χωρις καν να εχει χτυπησει ο συναγερμος τον αφαιρεσαν απο την αντιπροσωπεια της yamahaκαι δεν ξαναειχα προβλημα.και εννοειτε οτι δεν μου τον αντικαθιστουν γιατι λεει δουλευει κανονικα ο συναγερμος πεταμενα λοιπον 150 ευρω.ο συναγερμος τοποθετηθηκε στην αντιπροσωπεια αμεσως μολις αγοραστηκε η μηχανη 9 μηνων αυτη τη στιγμη.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ketikidisteo
    1
    6 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τραγικό συναγερμός έχει οκτώ επίπεδα ρυθμίσεις ευαισθησίας το έχεις το ένα που είναι το πιο αναίσθητο και χτυπάει μόνο του συνέχεια, καταναλώνει μπαταρία,μακριά είναι ότι χειρότερο έχω δει ποτέ σε συναγερμό σε μηχανή.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Technostate
    4
    9 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Λειτουργεί σωστά. Τον έβαλα αρχικά στο Scooter μου κ επειδή με ικανοποίησε τον έβαλα κ στην μηχανή μου. Η ευαισθησία ρυθμίζεται εύκολα. Είναι αξιόπιστος κ επίσης έχει κ δική του τροφοδοσία (9v) σε περίπτωση που σου κόψουν την πηγή (μπαταρία moto) που διαρκεί έως κ 6 μήνες (σύμφωνα με το manual). Το χειριστήριο (τηλεειδοποιηση) αντέχει επίσης αρκετούς μήνες (δύο σίγουρα) με μία φόρτιση (στα συν ότι σου δείχνει κ την τάση που έχει η μπαταρία σε real time.
    Έβαλα 4 απο 5 αστέρια διότι δεν έχω συνδέσει την εντολή για remote-ignition (ακόμα φοβάμαι να κάνω κάτι τέτοιο) οπότε δεν έχω δοκιμάσει αυτό το feature. Επίσης, θα ήθελα να υπάρχει μια θήκη η κάποιο sleeves ώστε να μπορείς να αποθηκεύσεις αλλά να διαβάσεις ταυτόχρονα το remote control (τηλεειδοποιηση) αποφεύγοντας diy λύσεις, γιατί είναι εύκολο να γεμίσει μικρο-γραντζουνιες.

    Επίσης η εμβέλεια, είναι κ σε μένα καλή, περίπου 100m με μεσοτοιχίες/ορόφους πολυκατοικίας να παρεμβάλλονται.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • george vats
    4
    9 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Λειτουργεί πάραπολυ καλα!!!οχι βεβαια οτι σου στελνει σήμα στα 800 μετρα αλλα για αποστασεις των 70-90μετρα σε σπιτι ειναι super!Σε ανοιχτο χωρο εχει μεγαλύτερη εμβέλεια δεν έχω τεστάρει αποστάσεις.Το καλό που έχω δει ειναι οτι κλείνεις το ηχητικό σημα(αν δεν θελεις να κανει φασαρια πχ και σου στελνει στο κοντρολ φωτιστικό+ηχητικό+κραδασμό) και αφήνεις μονο τα φωτιστικά να ανοιγοκλείνουν .Δεν ειναι τυχαιο οτι εχει αλλαξει το remote control στα νεα μοντελα μιας και η αντοχη του στις πτώσεις ειναι χαλια με την πρώτη ράγισε το τζμακι και με την 4-5 κόπηκε το πλαστικό τις κεραίας.θα δω αν μπορέσω να βρω καμια θήκη να την αλλάξω.Θα ήθελα να ειναι και τα 2 κοντρολ με τηλεειδοποίηση οχι μονο το ενα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • filippos_kar
    4
    5 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Σε honda sh 150 του 2017 δουλεύει πολύ καλά. Χτυπάει οπότε πρέπει, έχει καλη εμβέλεια και δεν τρώει την μπαταρία. Και άλλος φίλος τον έχει σε καινούργιο versys 650 και αφού του κατέβασε λιγο την ευαισθησία είναι κομπλέ. Πιστεύω σε αυτά τα λεφτά για συναγερμό με τηλεειδοποίηση είναι πολύ τίμιος.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ΟΜΗΡΟΣ
    1
    5 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Σε σκούτερ honda sh 150 ο συναγερμός δεν είναι ποιοτικός δεν μπορεί να συγκριθεί με άλλες επώνυμες μάρκες τον εχω βάλει και έχω μετανιώσει 1ο ρίχνει την μπαταρία καθώς καταναλώνει 0.37 ma και 2ο χτυπάει μόνος του οταν περάσει μηχανή η φορτηγό όπου στο τέλος λες κάτι θα πέρασε και είναι ο κλέφτης μακριά λοιπόν και η ευαισθησία του είναι ρυθμισμένη στο πιο αναισθητο! ! !

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Κάνει πολύ καλά την δουλειά του. Το χειριστήριο πιάνει σε μεγάλη απόσταση, εύκολη τοποθέτηση.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 1
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    συνεχεια θεματα με την μπαταρία μετρηθηκε και χτυπάει 100mah σε sec πολύ κακό για την μηχανή .

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Θεωρώ για τα λεφτά του ένας απο τους πιο τίμιους

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 4
    4 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ο συναγερμός είναι value for money για να προστατεύσεις τη μηχανή σου.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

7 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
john_sotirhos

Καλησπέρα,
έχει αλλάξει κάποιος τηλεκοντρολ με κάποιο aftermarket (όχι steelmate) και να το έχει προγραμματίσει μόνος ή σε κάποιο μαγαζί; Μου έχουν χαλάσει και τα 2 χειριστήρια και δεν μπορώ να βρω πουθενα άκρη. Όποιος γνωρίζει κάτι θα το εκτιμούσα αν βοηθούσε.
Ευχαριστω!!!!!

giorgosarta13

Μπορεί κάποιος να μου πεί πως προγραμματίζουμε καινούριο τηλεκοντρόλ στον steelmate 886xo?

george vats

πρεπει να πας σε συνεργείο και να σου ανοιξει τον συναγερμό αλλα να θελει 30Ε το κοντρολ +20-30 ο μαστορας

Δες όλες τις ερωτήσεις (7)