Pandora Συναγερμός Μηχανής Smart Moto DXL 1200L με Τηλεειδοποίηση
Συναγερμοί Moto

Pandora Συναγερμός Μηχανής Smart Moto DXL 1200L με Τηλεειδοποίηση Κωδικός: 14281321

  • Εξοπλισμένος με σύγχρονο GPRS / GSM και interface Bluetooth 4.2 νέας γενιάς.
  • Διαθέτει εφεδρική μπαταρία έκτακτης ανάγκης για επιπλέον ασφάλεια
  • Δυνατότητα εντοπισμού οχήματος σε πραγματικό χρόνο
Δες όλη την περιγραφή

  • Εξοπλισμένος με σύγχρονο GPRS / GSM και interface Bluetooth 4.2 νέας γενιάς.
  • Διαθέτει εφεδρική μπαταρία έκτακτης ανάγκης για επιπλέον ασφάλεια
  • Δυνατότητα εντοπισμού οχήματος σε πραγματικό χρόνο
Δες όλη την περιγραφή
To προϊόν δεν υπάρχει πλέον στο Skroutz

Περιγραφή

  • Εξοπλισμένος με σύγχρονο GPRS / GSM και interface Bluetooth 4.2 νέας γενιάς.
  • Διαθέτει εφεδρική μπαταρία έκτακτης ανάγκης για επιπλέον ασφάλεια
  • Δυνατότητα εντοπισμού οχήματος σε πραγματικό χρόνο από το κινητό.
  • Ενσωματωμένος δέκτης εντοπισμού θέσης 58 δορυφόρων GPS.
  • Σύνδεση με Android και iPhone μέσω εφαρμογής.


Κατασκευαστής

Pandora

Χαρακτηριστικά

Είδος
Συναγερμός
Τηλεειδοποίηση
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 1
  4. 1
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν
  • the_great
    1
    14 στους 20 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τραγική εμπειρία. Πέταξα 500€ (αγορά + τοποθέτηση). Πολλά τα μειονεκτήματα αλλά ένα το βασικό:
    Παρκάρω τη μηχανή σε υπόγειο γκαράζ. Μόλις μπω μέσα, χάνει το σήμα GSM. Αποτέλεσμα; Στην προσπάθειά σου να πιάσει σήμα, τελειώνει τη μπαταρία της μηχανής. Μετά από αλλαγή 2 μπαταριών και αφού ταλαιπωρήθηκα με την αντιπροσωπεία της μηχανής για να βρούμε ότι φταίει ο συναγερμός, πήγα πίσω στην αντιπροσωπεία της pandora για να μου βρουν λύση και μου απάντησαν ότι το μόνο που μπορώ να κάνω είναι... ΝΑ ΜΗ ΒΑΖΩ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ!
    Απάντησα ότι αυτό δεν έχει λογική γιατί αν προσπαθήσει κάποιος να την κλέψει (όπως έχει γίνει στο παρελθόν) ούτε ο συναγερμός θα χτυπήσει, ούτε να με ειδοποιήσει στο κινητό ότι η μηχανή μετακινείται. Μου είπανε ότι δε μπορούν να κάνουν τίποτα.

    Κατέληξα απλά να βγάζω τη μπαταρία της μηχανής κάθε 4 μέρες για φόρτιση, ειδικά εάν ξέρω ότι δεν θα τη μετακινήσω για πάνω από 2 μέρες. Μείνετε μακριά. Πεταμένα λεφτά. Μόνο προβλήματα μου προκάλεσε.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • alexvs
    3
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Κάλος συναγερμός με αρκετές επιλογές (πολλες δεν στις ενεργοποιούν και αν το ζητήσεις τότε το κόστος εγκατάστασης ξεφεύγει).
    Στο μπουτον αν έχεις ενεργοποιημενο το Αμφίδρομο τηλεχειριστήριο Όπλιση/Αφόπλιση με λειτουργία Hands Free η μπαταριά του μπουτον κρατάει στο περίπου τρεις με τέσσερις μήνες.
    Και αν κάνεις εγκατάσταση το Ασύρματο RF relay μπλοκαρίσματος BTR-101 τότε υπάρχει περιπτώσει να σου μπλοκάρει τον κινητήρα εν κίνηση γιατί χάνει την επικοινωνία με το μπουτον.
    Για τα υπόλοιπα είναι κορυφή.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ANTONIS_TSAKIRIS
    2
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    καλος συναγερμος αλλα πολυ κακη και δυσκολη παραμετροποιηση απο τον χρηστη.πρεπει να πηγαινεις και να ζητας στον τοποθετητη να σου αλλαζει κατι που θελεις ενω θα μπορουσαν να φτιαξουν μια πολυ καλυτερη και σταθερη εφαρμογη.τελικα θα πω οτι εκανα λαθος που τον αγορασα ελπιζω στο μελλον να με διαψευσει.επισης ειναι και ενα εξτρα κοστος το να τον ταιζεις καθε 3 μηνες 15 ευρω για το tracking.η μεταφραση στην εφαρμογη ειναι τραγικη και η ιστοσελιδα δεν συμβαδιζουν απλα μπηκε καποιοσ και εκανε μια μεταφραση της ....... και ολα καλα.πατας το help στην σελιδα της παραμετροποιησης και σε πεταει στο πουθενα.ειπα ελπιζω τα 500€ να με διαψευσουν καποια στιγμη....συναγερμος +τοποθετηση.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Hajis
    5
    72 στους 75 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Έμπειρος χρήστης

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Γεια σας , έψαχνα πολύ καιρό τι συναγερμό να βάλω γιατί δυστυχώς την μηχανή μου την αφήνω έξω και όπως νάνε φοβάμαι μην γίνει τίποτα και την ψάχνω το πρωί (όχι ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και τώρα απλά μειώνω τις πιθανότητες) . Αποφάσισα λοιπόν να βάλω αυτό το αριστούργημα ονόματι Pandora DXL 1200L και με την Ρώσικη αξιοπιστία γιατί έχει πάνω ότι θέλεις (+ότι μπορείς να του προσθέσεις αισθητήρες για μπαγκαζιέρες και μηχανισμό που αν καταστραφεί η κεντρική μονάδα κλειδώνει τον κινητήρα και δεν παίρνει μπροστά) . Μερικά από αυτά που έχει και μπορείς να τα δεις/ελέγξεις από το κινητό σου , είναι να βλέπεις που είναι η μηχανή σου , να μπορείς να κλειδώσεις τον κινητήρα ανά πάσα στιγμή , να συγχρονίζεις τον μηχανισμό με τους σέρβερ της Ρωσίας και όταν χαθεί το σήμα σε παίρνει τηλέφωνο στο κινητό που έχεις ορίσει , επίσης έχει service mode και αν κάνει καμιά βόλτα ο μηχανικός με την μηχανή σου το βλέπεις και τέλος να πω ότι κάποιες λειτουργίες μπορείς να τις κάνεις απλά καλώντας την συσκευή (σε περίπτωση που σου έχουν κλέψει το κινητό ή δεν το έχεις μαζί σου) π.χ. απενεργοποιώντας τον κινητήρα , τις εντολές τις έχει στο βιβλιαράκι που είναι μέσα στο κουτί. Πιστεύω είναι ίσως ότι καλύτερο μπορείς να βάλεις στην μηχανή σου με πολλές παραμέτρους για να έρθει στα μέτρα σου , για όλα αυτά που είπα τοποθετείται κάρτα sim στον μηχανισμό . Αυτό βέβαια που ίσως δεν μπορείς να "γλυτώσεις" είναι η χρέωση εγκατάστασης που όπου και να πήγα είχαν ακριβώς την ίδια χρέωση , τώρα αν γνωρίζεις να βάλεις μόνος σου τον συναγερμό τα γλυτώνεις αλλά τουλάχιστον εκεί που πήγα εγώ έκανα ωραία δουλίτσα και δεν ξεχωρίζεις τα καλώδια του συναγερμού από της μηχανής.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

4 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Xaritodissavvas

Παιδια αξίζει? Τ κόστος εχει η καρτα sim (ποσες μοναδες δηλαδή τρώνε τα δεδομένα και.ποτε πρεπει να βαζω καρτα)? Ευχαριστώ

LAZAROS_LAMOYRIS

Αγοράζεις μια κάρτα sim με 20 ευρώ. Simplanet. Σου μένουν μέσα 10. Κατεβάζεις την εφαρμογή του συναγερμού, εκεί σου λέει τι υπόλοιπο έχεις στην κάρτα. Μου ειπαν απο το καταστημα οτι 10ευρώ βγάζουν 6 μήνες.

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)

Είδες πρόσφατα

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες