Restoration Games Επέκταση Παιχνιδιού Downforce Danger Circuit για 2-6 Παίκτες 10+ Ετών
Επιτραπέζια Παιχνίδια

Restoration Games Επέκταση Παιχνιδιού Downforce Danger Circuit για 2-6 Παίκτες 10+ ΕτώνΚωδικός: 14430387

Το Downforce: Danger Circuit, μια επέκταση για το Downforce, αποτελείται από δύο νέες πίστες σε ένα ταμπλό όψεως καθώς και έξι νέες δυνάμεις racer να ανακατευτούν με εκείνες στο βασικό παιχνίδι. Το

Δες όλη την περιγραφή

Το Downforce: Danger Circuit, μια επέκταση για το Downforce, αποτελείται από δύο νέες πίστες σε ένα ταμπλό όψεως καθώς και έξι νέες δυνάμεις racer να ανακατευτούν με εκείνες στο βασικό παιχνίδι. Το Switchback Pass παρουσιάζει επικίνδυνους χώρους.

Δες όλη την περιγραφή
-20% για αυτή την αγορά
Λήξη: 29/09/2024

18,90 €

15,12€

από No Label X

ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 18,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 18,90 €

Περιγραφή

Το Downforce: Danger Circuit, μια επέκταση για το Downforce, αποτελείται από δύο νέες πίστες σε ένα ταμπλό όψεως καθώς και έξι νέες δυνάμεις racer να ανακατευτούν με εκείνες στο βασικό παιχνίδι. Το Switchback Pass παρουσιάζει επικίνδυνους χώρους. Τα αυτοκίνητα μπορούν να κινούνται μέσα από τέτοιους χώρους μόνο για να περάσουν άλλα αυτοκίνητα αλλά δεν μπορούν να τελειώσουν τη σειρά τους σε ένα. Το Crosstown Speedway διαθέτει δύο crossover loops, όπου τα πίσω αυτοκίνητα μπορούν να μπλοκάρουν τα αυτοκίνητα μπροστά από αυτά και να χωρίζουν τα κομμάτια της διαδρομής, όπου οι παίκτες πρέπει να επιλέξουν μεταξύ του μικρότερου τμήματος μιας λωρίδας ή του μακρύτερου, ευρύτερου ανοιχτού τμήματος.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
REO9006

Κατηγορία

Τύπος
Παρέας
Είδος
Στρατηγικής

Γενικά

Ταξιδίου
Όχι
Ηλικία
10 +

Πληροφορίες

Παιχνίδια με Κάρτες
Όχι
Γλώσσα
Αγγλικά
Επεκτάσεις
Ναι
Γλωσσικά Ανεξάρτητα
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Katsou2000
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η επέκταση Danger Circuit, αποτελείται από δύο νέες πίστες σε έναν πίνακα διπλής όψης όπως και το βασικό παιχνίδι, καθώς και έξι νέες κάρτες ειδικών δυνάμεων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και με το βασικό παιχνίδι. Στην μια όψη, του πίνακα πίστας, υπάρχουν κάποια σημεία με τετράγωνα που επιτρέπεται να χρησιμοποιήσουμε μόνο σε προσπεράσεις αλλά δεν επιτρέπεται να σταματήσουμε επάνω τους. Η άλλη όψη, έχει διασταυρώσεις που δίνουν την δυνατότητα σε αυτοκίνητα που είναι πιο πίσω, να μπλοκάρουν αυτοκίνητα που προηγούνται καθώς και επιλογή πιο σύντομων διαδρομών.
    Είναι κλασικό downforce. Δεν αλλάξει κάτι ιδιαίτερα. Παραμένει διασκεδαστικό, απλό και γρήγορο. Ειδικά αν παίζουν πολλοί παίκτες (4-6), είναι απολαυστικό και γίνεται πολύ απρόβλεπτο.
    Κατά την άποψη μου αξίζει τα χρήματα του και θα σας επιστρέψει αρκετές ώρες παιχνιδιού. Με την παρέα μου, παίζουμε έναν αγώνα σε κάθε πίστα της βασικής έκδοσης και των δύο επεκτάσεων. Δηλαδή 6 αγώνες συνολικά σε διαφορετική πίστα κάθε φορά και εξασφαλίζουμε ένα απόγευμα με πολύ ευχάριστη διασκέδαση χωρίς να κουράζει καθόλου όπως άλλα βαριά “gamers games” παιχνίδια.

    • Διασκεδαστικό
    • Απλοί κανόνες
    • Μικρός χρόνος ολοκλήρωσης
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Διασκεδαστικό
    • Απλοί κανόνες
    • Μικρός χρόνος ολοκλήρωσης
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

5 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη