Mitsubishi Electric MSZ/MUZ-LN35VG Κλιματιστικό Inverter 12000 BTU A+++/A+++ με Ιονιστή και WiFi Ruby Red
Κλιματιστικά - Air Condition

Mitsubishi Electric MSZ/MUZ-LN35VG Κλιματιστικό Inverter 12000 BTU A+++/A+++ με Ιονιστή και WiFi Ruby RedΚωδικός: 14564416

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • 12000 BTU
  • Ενεργειακή κλάση: A+++/A+++
  • Wi-Fi
  • Ιονιστής

Το κλιματιστικό της εταιρείας Mitsubishi Electric έχει ισχύ 12000 BTU και είναι κατάλληλο για χώρους από 18m² έως 25m².

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι οικονομικό στην κατανάλωση ρεύματος.

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο προς αποστολή εκτός Ελλάδας.

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 1.659,00 €

Περιγραφή

Κλιματιστική μονάδα τοίχου, με νέο οικολογικό ψυκτικό μέσο R32, βραβευμένο για τον πολυτελή σχεδιασμό του, σε ξεχωριστά χρώματα για να ταιριάζει σε χώρους κάθε αισθητικής.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι οικονομικό στην κατανάλωση ρεύματος.

Ασύρματο Χειριστήριο

Όχι μόνο οι εσωτερικές μονάδες, αλλά και τα ασύρματα τηλεχειριστήρια είναι διαθέσιμα σε τέσσερα χρώματα. Κάθε τηλεχειριστήριο ταιριάζει με την εσωτερική μονάδα, ακόμη και στην υφή.

Απομακρυσμένη Διαχείρηση MELCloud

Το ΜELCloud είναι μια λύση με βάση το Cloud για τον έλεγχο του κλιματιστικού είτε τοπικά, είτε απομακρυσμένα με ηλεκτρονικό υπολογιστή, tablet ή smartphone μέσω internet. Η ρύθμιση και η απομακρυσμένη λειτουργία μέσω MELCloud είναι απλή. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η ασύρματη συνδεσιμότητα υπολογιστή στο σπίτι σας ή στο κτίριο όπου είναι εγκατεστημένο το κλιματιστικό και μια σύνδεση internet στο κινητό ή σταθερό σας τερματικό.

3D I-see Sensor

Η σειρά LN είναι εξοπλισμένη με αισθητήρα 3D i-see, έναν αισθήτηρα υπέρυθρων ακτίνων που μετρά τη θερμοκρασία σε μακρινά σημεία. Καθώς κινείται προς τα αριστερά και τα δεξιά, οκτώ κάθετα διατεταγμένα στοιχεία αισθητήρα αναλύουν τη θερμοκρασία του χώρου σε τρεις διαστάσεις.

Αυτή η λεπτομερής ανάλυση κάνει εφικτό των ανθρώπων στο χώρο, επιτρέποντας έτσι την επιλογή ρυθμίσεων όπως Indirect Flow, για να μην κατευθύνεται η ροή αέρα άμεσα στους ανθρώπους και Direct Flow για να κατευθύνεται προς αυτούς

Διπλά Πτερύγια

Τα πτερύγια δημιουργούν διάφορες ροές αέρα για να προσφέρουν άνεση σε κάθε άτομο στο χώρο. Όχι μόνο τα οριζόντια αλλά και τα κατακόρυφα πτερύγια κινούνται ανεξάρτητα, εξαλείφοντας θερμά ή κρύα σημεία παντού στο χώρο.

Plasma Quad Plus

Το Plasma Quad Plus, είναι ένα σύστημα φίλτρου με βάση το πλάσμα που αφαιρεί αποτελεσματικά έξι ειδών ρυπαντές του αέρα. To Plasma Quad Plus κατακρατεί τη μούχλα και αλλεργιογόνα , αποτελεσματικότερα απο το Plasma Quad. Μπορεί επίσης να κατακρατήσει σωματίδια PM2.5 ή και μικρότερα, δημιουργώντας χώρους υγιούς διαβίωσης.

Λειτουργία Αισθητήρα

Αυτός ο έξυπνος αισθητήρας λαμβάνει συνεχώς μια θερμική σάρωση του δωματίου και τον χωρίζει σε 752 τρισδιάστατες ζώνες, μετρώντας τη θερμοκρασία σε κάθε μία για να εντοπίσει ακριβώς πού βρίσκονται οι άνθρωποι σε ένα δωμάτιο. Είναι ακόμη αρκετά έξυπνο για να ανιχνεύσει πόσο ζεστό ή κρύο είναι ένα άτομο. Με τη δυνατότητα ανίχνευσης της παρουσίας και της θέσης των ατόμων στο δωμάτιο, ο αισθητήρας 3D i-See ρυθμίζει τη θερμοκρασία και τη ροή του αέρα για να διασφαλίσει ότι όλοι είναι άνετοι.

Προσαρμοσμένη Άνεση

Ο αισθητήρας 3D i-See επιτρέπει ένα νέο επίπεδο πραγματικά εξατομικευμένης άνεσης με τον προσαρμόσιμο έλεγχο ροής αέρα. Σε συνδυασμό με τη σχεδίαση διπλού πτερυγίου, ο αισθητήρας 3D i-See είναι σε θέση να κατευθύνει προσαρμοσμένη θέρμανση ή ψύξη όπου χρειάζεται περισσότερο. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να εξοικονομήσει ενέργεια διασφαλίζοντας την περιττή θέρμανση ή ψύξη σε περιοχές που δεν την χρειάζονται.

Ρυθμίζει διαισθητικά την κατεύθυνση της ροής του αέρα στο σημείο που χρειάζεται

Ο αισθητήρας 3D i-See λειτουργεί σε συνδυασμό με τα πτερύγια διπλού διαχωρισμού για την παροχή θέρμανσης ή ψύξης όπου χρειάζεται περισσότερο. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να εξοικονομήσει ενέργεια χωρίς τη θέρμανση ή την ψύξη περιοχών που δεν την χρειάζονται. Είτε προτιμάτε άμεση, έμμεση ομοιόμορφη κατανομή ροής αέρα, ο αισθητήρας 3D i-See παρέχει την απόλυτη προσαρμόσιμη ροή αέρα.

Ο αισθητήρας 3D i-See μπορεί να αναγνωρίσει την κίνηση ενός ατόμου σε ένα δωμάτιο και στη συνέχεια να κατευθύνει τη ροή του αέρα με τα διπλά πτερύγια Split. έτσι συνεχίζουν να αισθάνονται ζεστά όπου κι αν έχουν μετακομίσει στο δωμάτιο.

Άνεση για όλους με πολλαπλές κατευθύνσεις ροής αέρα

Ο αισθητήρας 3D i-See μπορεί να εντοπίσει πολλά άτομα που βρίσκονται στο δωμάτιο και να προσαρμόσει τα Dual Split Vanes στην άμεση θέρμανση ή ψύξη ομοιόμορφα καθ 'όλη τη διάρκεια, έτσι όλοι αισθάνονται άνετα στο δωμάτιο.

Μοτέρ Poki Poki

Εξαιρετικά Ενισχυμένη απόδοση κινητήρα χρησιμοποιώντας την πρωτότυπη τεχνολογία πυκνής περιέλιξης της Mitsubishi Electric.

Η μέθοδος επισφράγισης θερμότητας της Mitsubishi Electric ελαχιστοποιεί την παραμόρφωση των κυλίνδρων για αποτελεσματικότερη απόδοση.

Κατασκευασμένος χρησιμοποιώντας υπολογισμούς ακριβείας micron, ο συμπιεστής είναι η καρδιά του συστήματος κλιματισμού MSZ-LN.

Ενεργειακή απόδοση

Το κλιματιστικό ανήκει στην ενεργειακή κλάση A+++, στην ψύξη και στην ενεργειακή κλάση A+++ στη θέρμανση (μέση ζώνη). Η ενεργειακή κλάση μετριέται σε μια χρωματική κλίμακα επτά βαθμίδων από Α+++ έως D, με την κλάση Α+++ να είναι η αποδοτικότερη, ενώ αντίθετα η κλάση D, η ελάχιστα αποδοτική.

Επιπλέον υπάρχουν οι δείκτες SEER και SCOP, οι οποίοι απεικονίζουν ρεαλιστικότερα την πραγματική ενεργειακή απόδοση των κλιματιστικών.

  • SEER (Εποχιακός βαθμός ενεργειακής απόδοσης) αντιπροσωπευτικός για ολόκληρη την εποχή ψύξης.Ορίζεται ως λόγος της ετήσιας απαιτούμενης ψύξης προς την ετήσια κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (η ετήσια κατανάλωση ψύξης βασίζεται σε 350 ώρες λειτουργίας). Ενδεικτικά για ένα κλιματιστικό Α κλάσης και άνω ο δείκτης SEER είναι από 5.10w/w μονάδες και πάνω.
  • SCOP (Εποχιακός συντελεστής απόδοσης) αντιπροσωπευτικός για ολόκληρη την εποχή θέρμανσης.Ορίζεται ως λόγος της ετήσιας απαιτούμενης θέρμανσης προς την ετήσια κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (η ετήσια κατανάλωση θέρμανσης βασίζεται σε 1400 ώρες λειτουργίας). Ενδεικτικά για ένα κλιματιστικό Α κλάσης και άνω ο δείκτης SCOP είναι από 3.40w/w μονάδες και πάνω.

Κατασκευαστής

Mitsubishi Electric

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης

Απόδοση

Ισχύς Ψύξης
11942 BTU
Ισχύς Θέρμανσης
13648 BTU

Δυνατότητες & Λειτουργίες

WiFi
Ναι
Ιονιστής
Ναι
Φίλτρα Αέρα
Ναι
Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό (R32)
Ναι
Χρώμα
Κόκκινο

Ενεργειακή Κλάση

Ψύξης
A+++
Θέρμανσης (Μέση Ζώνη)
A+++
Βαθμός Απόδοσης Ψύξης (SEER)
9,5 W/W
Βαθμός Απόδοσης Θέρμανσης (SCOP)
5,1 W/W
Κατανάλωση Ψύξης
128 kWh/y
Κατανάλωση Θέρμανσης
974 kWh/y

Ισχύς Θορύβου

Εσωτερικής Μονάδας
58 dB
Εξωτερικής Μονάδας
61 dB

Φυσικές Διαστάσεις

Μήκος Εσωτερικής Μονάδας
89 cm
Ύψος Εσωτερικής Μονάδας
30,7 cm
Βάθος Εσωτερικής Μονάδας
23,3 cm
Μήκος Εξωτερικής Μονάδας
80 cm
Ύψος Εξωτερικής Μονάδας
55 cm
Βάθος Εξωτερικής Μονάδας
28,5 cm

Εγγύηση

Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή
7 χρόνια στον Συμπιεστή, 3 χρόνια σε όλα τα ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+3Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Marios_Kougiou
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η αξιολόγηση αφορά 9.000 BTU τοποθετημένο σε υπνοδωμάτιο οικίας 40 ετών γωνιακό εκτεθειμένο σε αέρα το χειμώνα και ήλιο το καλοκαίρι. Χρησιμοποιήθηκε κατά κύριο λόγο βραδινό 8ωρο είτε το χειμώνα είτε το καλοκαίρι με αποτέλεσμα να καίει 2kwh το χειμώνα και 1kwh το καλοκαίρι. Για τα δεδομένα του σπιτιού το λες υπερβολικά οικονομικό. Αθορυβο εντελώς και δεν σου πετάει τον αέρα πάνω σου μιας και εντωπιζει μέσω της κάμερας που έχει το που βρίσκονται στο χώρο άνθρωποι. Γενικά είναι το καλύτερο μηχάνημα που κυκλοφορεί στην αγορά.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kkmofons
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αφορά στο 22.000btu, σε μαύρο χρώμα.
    Κατόπιν κατάργησης των καλοριφέρ, στο σπίτι μου, αγοράστηκε για να καλύψει εννιαίο χώρο 64τμ, κυρίως για θέρμανση, με καλή μόνωση μεν αλλά άμεσα εκτεθειμένο -παράλληλα- σε ΒΑ ανέμους.
    Η απόδοση του είναι εξαιρετική, τόσο στη θέρμανση όσο & στη ψύξη (παρόλο που το χρησιμοποιώ ελάχιστα, το καλοκαίρι).
    Δεν είναι ιδιαίτερα θορυβώδες, παρά μόνο -λίγο- στην αρχή (5-10 λεπτά), μέχρι να φέρει τη θερμοκρασία του χώρου σε ισορροπία.
    Πέρσι, όλον το χειμώνα, εργαζόταν 24 ώρες την ημέρα, στους 19-20 βαθμούς την ημέρα & στους 16-17 βαθμούς τη νύχτα & η κατανάλωση του ρεύματος δεν σημείωσε μεγάλην/αξιοσημείωτη επιβάρυνση!
    Είμαι πολύ ευχαριστημένος & το συστήνω ανεπιφύλακτα...

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • the_pianist
    5
    10 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    Το κλιματιστικό είναι πολύ δυνατό τόσο στην ψύξη όσο και στην θέρμανση. Ακόμα και ο ανεμιστήρας του είναι αρκετός για να σας δροσίσει. Η δε εξωτερική μονάδα είναι πιο αθόρυβη ακόμα και από την εσωτερική!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • apistos_thwmas
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αγορά Mitsubishi MSZ/MUZ-LN60VG2 22000 BTU (natural white), πριν από ένα μήνα περίπου. Δοκιμασμένο στην ψύξη, με 38 βαθμούς έξω, έχει άριστη απόδοση σε ένα χώρο περίπου 70 τ.μ. Πέρα απ' το καταπληκτικό design, και τις πολύ κομπακτ διαστάσεις της εσωτερικής μονάδας (η εξωτερική είναι αρκετά μεγάλη), πρόκειται για ένα εξαιρετικό και αθόρυβο κλιματιστικό, με εξαιρετικούς δείκτες οικονομίας. Αξίζει, με το παραπάνω.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • astireutos.ignatiou
    3
    34 στους 70 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δεν μπορώ να καταλάβω τα θριαμβευτικά reviews εδώ. Μαζί με την τοποθέτηση έδωσα κοντά 2000€ γιατί είπα να πάω στο καλύτερο συνεργείο εγκαταστάσεων στη Θεσσαλονίκη για να έχω την καλύτερη δυνατή απόδοση.

    Δυστυχώς σε σαλοκουζίνα 45τμ δεν την ζεσταίνει πάνω από 22°. Πρέπει να το βάλεις στο φουλ (31°) αλλά έτσι χάνει το νόημά του. Το πήρα κυρίως λόγω της θέρμανσης. Ίσως ήταν λάθος. Από αυτά που διάβαζα εδώ, νόμιζα ότι θα κάνει το σπίτι φούρνο. Ένα χλιαρό αεράκι μόνο. Το καλό είναι ότι το έχω βάλει πάνω από τον καναπέ οπότε μπορώ να στέλνω τις περσίδες κατά πάνω μου και όντως να ζεσταίνομαι. Αλλά το σπίτι δεν είναι κατά διάνοια ζεστό.

    Με λίγα παραπάνω χρήματα θα έβαζα αέριο σε όλο το σπίτι. Κρίμα.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • akispel
    5
    7 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 18000 BTU

    Οτι καλύτερο υπάρχει στην Ελλάδα Κλιματιστικό. Φουλ απόδοση κ χαμηλή κατανάλωση. Εαν θέλετε καλύτερο αποτέλεσμα να το ρυθμίσετε στο αυτόματο κ θα δείτε ΤΕΡΆΣΤΙΑ διαφορά.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Irene_Fragou
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγόρασα ένα (12αρι) σε κόκκινο χρώμα πανέμορφο ,εντυπωσιακό, για όλο το σπίτι 45τμ σαλόνι κουζίνα ενιαία και στην κρεβατοκάμαρα όταν ανοίγω την πόρτα μέσα σε 10 λεπτά έχει δροσίσει το δωμάτιο. Από θέμα ψύξης είμαι πολύ ευχαριστημένη στη θέρμανση δεν το έχω λειτουργήσει ακόμα. Επίσης το κλιματιστικό είναι πραγματικά αθόρυβο και η εξωτερική μονάδα. Είμαι πολύ ευχαριστημένη.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • vacondios
    5
    8 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δεν υπάρχει άλλο ενεργειακής κλάσης Α+++ στα 18.000 BTU/h, είναι πανίσχυρο, οικονομικό, πλούσιο σε δυνατότητες τα έχει όλα, wi-fi, ιονιστή-καθαριστή, θερμική κάμερα παρακολούθησης του χώρου, δεν του λείπει τίποτα, κι αν ποτέ το άλλαζα, πάλι το ίδιο θα 'παιρνα.

    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • theodoros_chonianakis
    5
    13 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το αγοράσαμε πριν από 1 χρόνο. Δοκιμάστηκε και για ψύξη και για θέρμανση. Τώρα που γράφω, το μοτέρ είναι σχεδόν καλυμμένο από χιόνι και δουλεύει άψογα!! Ζεσταίνει έναν χώρο 40τμ, χωρίς μόνωση. Η ψύξη το καλοκαίρι που πέρασε ήταν εξαιρετική. Τέλειο σε όλα πολύ ισχυρό και πολύ οικονομικό σε κατανάλωση. Το απόλυτο εργαλείο!!

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • john1888
    3
    35 στους 40 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    (18.000BTU) Δεν έχω μείνει ευχαριστημένος. Βάσει αυτών που διάβαζα πιστευα πως ένα χώρο 40 τετραγωικών θα τον ζέσταινε εύκολα. Μάλλον κάποια σχόλια είναι "υπερβολικά" ή έχουν πάρα πολύ καλή μόνωση. Χώρος στο Ηράκλειο Κρήτης 40τμ μέτρια μονωμένος με εξωτερική θερμοκρασία 10 oC και εσωτερική θερμοκρασία 14 δεν μπορεί να ανεβάσει τη θερμοκρασία πάνω απο 19-20 oC και δουλεύει συνέχεια στο φούλ.

    Από κατανάλωση: σε νορμάλ μέρα χωρίς πολύ κρύο στις 8ώρες θα κάψει 7-9 KWh

    Edit: Στην ψύξη έχει καλύτερη αποδοση. Τον ίδιο χώρο τον ψύχει χαλαρά

    • Απόδοση στην ψύξη
    • Μέτριος θόρυβος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Απόδοση στη θέρμανση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mmiikkeeb14
    1
    56 στους 68 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Κλιματιστικο που κοστίζει 1600€ δε θα έπρεπε να κανει ουτε τακ τακ τακ, ούτε ήχους απο μπαλόνι που χανει αέρα, ούτε να διαβάζει τελείως διαφορετική θερμοκρασία στο χώρο σε σχεση με ενα θερμόμετρο, ούτε ο ιονιστης του να δουλεύει όποτε του καπνίσει και να πρέπει να κανεις reset το τηλεκοντρόλ για να ξαναδουλέψει. Απαράδεκτο από μια καλη εταιρεία, εξίσου απαράδεκτο και το after sales κομμάτι απ την αντιπροσωπεία ρόμβος κλιμα, περιμένω 6 μηνες για σέρβις.
    Update κριτικής, ο θόρυβος προέρχονταν από τον ιονιστη, ο οποίος δεν εκανε καλή επαφή στην τροφοδοσία ρεύματος του.. αντικαταστάθηκε ολόκληρη η μονάδα. Λίγους μήνες αργότερα η καινούρια μονάδα εβγαλε το ίδιο πρόβλημα. Καλύτερα ενα πιο απλό μοντέλο χωρις ιονιστη και λοιπές ρυθμίσεις, αφου ετσι κι αλλιώς τα έξτρα του βγαίνουν άχρηστα αμέσως... Κάκιστη ποιότητα απο τετοιας φήμης εταιρεία

    • Απόδοση στην ψύξη
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Θορυβώδες
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ANTONIOS1989
    5
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    Πραγματικά αθόρυβα!! Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Άψογη ψύξη , όσο για την κατανάλωση δεν έχω γνώμη ακόμα. Το χειμώνα θα το δοκιμάσω στην θέρμανση και θα επανέλθω.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • M4S4
    4
    19 στους 24 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μηχάνημα που πληρώνεις και τη σχεδίαση...
    Σε θέρμανση 24/7 (αποκλειστικά AC) απο 200 μεχρι 350Κhw τον μηνα, ανάλογα το κρύο.
    Απόψυξη 1 φορά μόνο το Χειμώνα του 19-20 ( εξ.μονάδα τέρας)...Αθήνα βέβαια αλλα τα 0C έξω τα χτύπησε με 80%+ Υγρασία.
    Θορυβος ...Εξω τίποτα, Μέσα δεν ξέρω αν γίνεται πιο αθόρυβο για τα btu του.
    Το 3D i-sense δουλεύει μια χαρά στη ψύξη αλλά στη θέρμανση δεν μπορεί να αποτρέψει τα ψυχρά ρεύματα, χρειάζεται να γυρίσει σε manual ρύθμιση.
    Ένα παράδοξο : To Εurovent δίνει 6KW στη ζέστη/average, αλλά η Mitsubishi παντού και πάνω στο μηχάνημα το δίνει 6.8KW.
    To wifi εύκολο για επιτήρηση και απομακρυσμένη διαχείρηση, αλλα η εφαρμογή καλό θα ήταν να έχει ένα update σύντομα είναι άλλης εποχής. Σε iOS δίχνει KAI κατανάλωση σε android/ windows OXI!
    Σίγουρα Υπερτιμημένο, αλλά αν δείς επώνυμο ανταγωνισμό και σχεδίαση σίγουρα τα αξίζει...

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • jimmakosx
    5
    13 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πρόκειται για ενα εξαιρετικό μηχάνημα. Τοποθετημένο σε ενιαίο χώρο 50 τετραγωνικών έχει εξαιρετική απόδοση σε οικία του 1975 χωρίς μόνωση στους τοίχους, μόνο καινούργιες μπαλκονόπορτες με διπλά κρύσταλλα. Έχει ρυθμιστεί στους 24 βαθμούς και η κατανάλωσή του σε εξωτερικές θερμοκρασίες 4-8 βαθμών είναι μόλις 4,8 kw το 24ωρο. Πλήρως αθόρυβο σε σημείο που κοιτάς τα led για να δεις αν δουλεύει. Σε ψύξη δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα αλλά φαντάζομαι ότι θα είναι εξίσου εξαιρετικό. Πολύ βολικό το γεγονός οτι συνδέεται με wi-fi και έχεις απομακρυσμένη πρόσβαση. Η εφαρμογή ωστόσο θέλει πολύ δουλειά ακόμα για να πεις ότι είναι χρηστική. Στο άμεσο μέλλον θα αντικαταστήσω 2 9αρια 20ετιας που έχω στις κρεβατοκάμαρες με το συγκεκριμένο μοντέλο.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Vasileios Mantenidis
    5
    11 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πραγματικό εργαλείο. Σε θέρμανση τους 23 24 βαθμούς τους πιάνει άμεσα και μετά δουλεύει στο αυτόματο στην ποιο χαμηλή ταχύτητα αθόρυβα ξεχνάς ότι το έχεις ανοίξει. Θερμένω χώρο σχεδόν ανοιχτό μονομένο περίπου 85 τμ.Σε ψύξη δεν το έχω τεστάρει αλλά πιστεύω ότι είναι ακόμη ποίο δυνατό. Τέλος εκτός από το μάτι το οποίο
    δουλεύει άψογα έχει και παρά πολύ καλό προγραμματισμό λειτουργείας.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • n.drosos25
    5
    12 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 22000 BTU

    Είναι πολύ καλό σε όλα. Ψύξη, θέρμανση και εμφάνηση.Η εφαρμογή Mel cloud δουλεύει άψογα για απομακρυσμένο έλεγχο. Λόγω της μεγάλης ισχύος δεν είναι αθόρυβο.Εάν κάποιον δεν τον ενδιαφέρει το design (εμφάνηση) μπορεί να πάει σε μια πιο φθηνή και εξίσου καλή λύση.

    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • bigblob
    5
    9 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πρόκειται για ένα εκπληκτικό μηχάνημα που όσο όμορφο είναι τόσο (και παραπάνω) καλό είναι. Εξαιρετικά αθόρυβο και με τον αισθητήρα στέλνει τον αέρα όπου υπάρχει ανάγκη - την θερμοκρασία μεν την πιάνει ταχύτατα και ας έχει μπει σε χώρο περίπου 50τμ. Είναι λίγο ακριβό αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις...

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Deckard_Cain
    5
    25 στους 26 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Άψογο κλιματιστικό. Μέτριο τηλεκοντρολ και app. Απίστευτα οικονομικό! Σε 1 μήνα (Ιούνιος-Ιούλιος) έκαψε ~50kWh, λειτουργούσε καθημερινά σε λειτουργία ψύξης στους 25 βαθμούς, μέσο όρο 14 ώρες σε χώρο 50 τ.μ.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 4
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολλα λεφτα....πληρωνεις design!

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το καλύτερο κλιματιστικό της αγοράς. Βέβαια στην τιμή του, δεν απαιτεί κανείς τίποτα λιγότερο.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ καλό αλλά ακριβό.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    4 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 18000 BTU

    Ειναι αθορυβο και γρηγορα ζεσταινει το σπιτι!

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Κατανάλωση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη