MP5 Player 8702 Ηχοσύστημα Αυτοκινήτου 2DIN (Bluetooth/USB/AUX/WiFi/GPS) με Οθόνη Αφής 7"
Ηχοσυστήματα Αυτοκινήτου

MP5 Player 8702 Ηχοσύστημα Αυτοκινήτου 2DIN (Bluetooth/USB/AUX/WiFi/GPS) με Οθόνη Αφής 7" Κωδικός: 14711977

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Λειτουργικό σύστημα: Android
  • Σύνδεση με κινητά Android & iPhone
  • Υποστήριξη σύνδεσης με κάμερα
  • Υποδοχές: 2xUSB, SD card
  • Ανάλυση οθόνης: 1024 x 600px
Δες όλη την περιγραφή
83,91
ΠαράδοσηΤετ, 24 Ιουλ - Παρ, 26 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5+ τεμάχια

από 83,91 €

Περιγραφή

Οθόνη αυτοκινήτου αφής 7 ιντσών με Ελληνικό μενού και ενσωματωμένο Ελληνικό GPS. Διαθέτει WI-FI και Playstore για να εγκαταστήσετε όποια εφαρμογή θέλετε από Google Maps, Youtube, Facebook και Messenger μέχρι ειδικά OBD προγράμματα.

Τετραπύρηνος επεξεργαστής Cortex A7

Εξοπλισμένο με τετραπύρηνο επεξεργαστή Cortex A7 ο οποίος απογειώνει τον χρόνο απόκρισης για να ανοίγετε αρχεία μεγάλου μεγέθους ή απαιτητικές εφαρμογές ακόμη πιο γρήγορα. Σε συνδυασμό με τα 1 GB μνήμης RAM, υπόσχεται να μην σας απογοητεύσει στις καθημερινές σας ανάγκες, όσο απαιτητικές και αν είναι αυτές.

Ενσωματωμένο μικρόφωνο για συνομιλία σε ανοιχτή ακρόαση μέσω Bluetooth

Διαθέτει μικρόφωνο που θα σας βοηθήσει να μιλάτε στο κινητό σας τηλέφωνο χωρίς να χρειάζεται να το κρατάτε στο χέρι σας, μειώνοντας έτσι την πιθανότητα ατυχήματος.

Το ενσωματωμένο μικρόφωνο μεταδίδει τη φωνή του οδηγού στο σύστημα ηχογράφησης του αυτοκινήτου έτσι ώστε η συνομιλία να μπορεί να ακουστεί μέσω των ηχείων του αυτοκινήτου.

Η λειτουργία αυτή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για οδηγούς που συχνά κάνουν κλήσεις τηλεφώνου κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών τους.

Σύνδεση Mirrorlink με κινητά Android & iOS

Με τη λειτουργία Mirrorlink θα έχετε την δυνατότητα να βλέπετε στην οθόνη του αυτοκινήτου ότι δείχνει το κινητό σας.

Θα μπορείτε να ελέγχετε τη μουσική, τα βίντεο και άλλες εφαρμογές από το smartphone μέσω της οθόνης.

Ελληνική πλοήγηση

Έχει GPS με προεγκατεστημένο Ελληνικό χάρτη που λειτουργεί μόνο του όπου και αν είστε χωρίς internet.

Δυνατότητα σύνδεσης με κάμερα

Η υποστήριξη κάμερας βοηθάει τον οδηγό να διατηρεί μια καλύτερη οπτική επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον του αυτοκινήτου. Τοποθετείται συνήθως στο μπροστά ή πίσω μέρος του οχήματος και συνδέεται με το ηχοσύστημα.

​Ελέγξτε το ηχοσύστημα σας με τα εργοστασιακά χειριστήρια τιμονιού

Η υποστήριξη σύνδεσης με χειριστήρια τιμονιού είναι μια χρήσιμη λειτουργία που θα σας επιτρέψει να ελέγχετε το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου σας χωρίς να χρειάζεται να απελευθερώσετε τα χέρια σας από το τιμόνι.

*Η σύνδεση με χειριστήρια τιμονιού γίνεται μέσω αντάπτορα που δεν περιλαμβάνεται.

Κατασκευαστής

OEM

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Οδηγίες Εγκατάστασης
Η εγκατάσταση του προτείνεται να πραγματοποιηθεί από εξειδικευμένο τεχνικό.
Εφαρμογή
2 DIN
Λειτουργικό Σύστημα
Κατασκευαστή
Ισχύς Εξόδου
52 (x4) Watt
Αποσπώμενη Πρόσοψη
Όχι

Δυνατότητες (Ready)

Δυνατότητα Σύνδεσης με Χειριστήρια Τιμονιού
Όχι
Camera Οπισθοπορείας
Ναι

Λειτουργίες

Bluetooth
Ναι
USB
Ναι
GPS
Ναι
Ενσωματωμένο Wi-Fi / 3G
Ναι
Apple CarPlay
Όχι
Android Auto
Όχι
AUX
Ναι
SD Card
Ναι
Spotify
Όχι
4G
Όχι
CD
Όχι

Οθόνη

Οθόνη Multimedia
Ναι
Οθόνη Αφής
Ναι
Μέγεθος
7 "

Συμβατότητα

Universal
Universal

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

gstavros12
4
86 στους 90 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Έχω στην κατοχή μου το συγκεκριμένο σύστημα δύο χρόνια και είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Έχει πολύ καλή οθόνη (δεν ήρθε με προστατευτική μεμβράνη δυστυχώς) και αρκετά καλό ήχο, το πολύ μπάσο του βέβαια μπορεί να θολώνει λίγο τον ήχο για αυτό μην το βάλετε τέρμα. Οι εργοστασιακές - προεγκατεστημένες του εφαρμογές είναι καλές και εύχρηστες αλλά το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι αφού είναι android μπορείς να κατεβάσεις -μέσω του wifi- οποιαδήποτε εφαρμογή θέλεις από το google play, ας πούμε η προεγκατεστημένη για την μουσική δεν έβλεπε φακέλους (αλλά μόνο καλλιτέχνες, άλμπουμ και κομμάτια) οπότε κατέβασα την pi music player για αυτόν τον λόγο, έχω βάλει μια SD με 16gb και κάπου 2.600 τραγούδια και είναι πραγματικά απίθανα. Επίσης έχει και εσωτερικό χώρο. Το βίντεο παίζει καλά, το δοκίμασα με σύνηθες βίντεο, εντάξει δεν έβαλα κανένα βίντεο με 1080 τρελή ανάλυση που δεν το παίζουν ούτε υπολογιστές, το ραδιόφωνο πιάνει μια χαρά και είναι εύχρηστο με τους αποθηκευμένους σταθμούς στο κάτω μέρος, ωστόσο δεν έχει rds, κρίμα. Το gps igo navigation ήταν καλό αλλά η εταιρία το έχει παρατήσει και οι χάρτες του δεν είναι ενημερωμένοι. Εγώ συστήνω το Heremaps που συχνά είναι και καλύτερο από το google maps (προεγκατεστημένο). Το bluetooth για κλήσεις από το κινητό μέσω του αυτοκινήτου είναι αρκετά καλό, συνδέεται άμεσα, αλλά οι συνομιλητές μου έχουν πει ότι ακούγεται πολύ χαμηλά ο ήχος, αναγράφει μόνο τον αριθμό τηλεφώνου και όχι την αναγνώριση κλήσης. Μέσω του bluetooth επίσης μπορείς να παίξεις και μουσική από το κινητό. Μπόρεσα επίσης να το συνδέσω mirror με το κινητό μου (στην αρχή δεν μπορούσα αλλά έφταιγε το καλώδιο από ότι φάνηκε) και με αυτή την λειτουργία μπορείς να βλέπεις την οθόνη του κινητού αλλά και να αλληλοεπιδράς δηλαδή να αγγίζεις στην οθόνη του συστήματος και να επιδρά στο κινητό, πολύ cool αυτό!. Συμπερασματικά: Το προτείνω! είναι κυρίως φθηνό, εύχρηστο, έχει πολλές δυνατότητες, είναι android, είναι στην ουσία σαν ένα τάμπλετ και σίγουρα αξίζει με το παραπάνω τα λεφτά του για όσα προσφέρει.

Σου φάνηκε χρήσιμη;

TimMountris
2
8 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Δυστυχώς κολλάει διαρκώς σχεδόν σε κάθε λειτουργία και μαυρίζει η οθόνη, χρειάζεται να επιστρέψεις στο κεντρικό μενού η να σβήσει ο κινητήρας κάποιες φορές για να επανέλθει. Το σήμα του GPS χάνεται διαρκώς, το οποίο,, παρεμπιπτόντως, όποτε ανακοινώνει την πορεία επίσης σβήνει η οθόνη. Όταν υπάρχει εισερχόμενη κλήση, σταματάει το ραδιόφωνο και δεν επανέρχεται, μετά το τέλος της κλήσης. Εντάξει είναι οικονομικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι πρέπει να λειτουργεί έτσι...
Το πρόβλημα με την εταιρία, από όπου το αγόρασα, είναι οτι πρέπει να το στείλω να το ελέγξει ο τεχνικός τους, δεν μπορούν απλά να το αντικαταστήσουν με κάποιο άλλο, αν και τους ανέφερα το πρόβλημα εντός ολίγων ημερών.

Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Chieftain
    4
    3 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Έχω την οθόνη στο αμάξι 2 χρόνια... πάμε στα υπέρ και κατά.

    Υπέρ
    1. Φτηνή 2. Ανθεκτική στο touch 3. Πάει σχετικά καλά. 3. Παίζει ωραία τα HD videos.
    Κατά
    1. Δεν είναι android 7 που λέει αλλά Kitkat 4.4 ( το τσεκάρεις με AIDA ) 2. Δεν έχει RDS το ράδιο. 3. Ο Ραδιοδέκτης (chipset) είναι ελεεινός, Αν βάλεις να παίξει τον ίδιο σταθμό μέσω internet radio θα δεις ΤΡΕΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ στον ήχο. 4. Google Maps δεν βλέπεις χριστό γιατί ασπρίζει ο χάρτης και δεν δέχεται την νυχτερινή προβολή.

    Γενικά :
    VFM οθόνη.. Για αλλαγή απο ραδιοCD σε οθόνη με GPS φυσικά είναι σούπερ. Αλλά μην περιμένετε να πάρετε παπάδες με 100-120€

    • Μενού
    • Εγκατάσταση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ποιότητα ήχου
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών και ρυθμίσεων
    • Ένταση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • hlias_sat
    2
    5 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Δυστηχώς δεν κάνει όσα υπόσχεται. Το Phone link είναι μουφα. Δεν λειτουργεί παρόλο που ακολουθείς τις οδηγίες. Ούτε με καλώδιο ούτε με WiFi.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • xristosz27
    3
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Γενικα ειναι μια οικονομικη λυση για καποιον που δεν ειχε στο εργοστασιακο του car audio ουτε aux-bluetooth και λοιπα. Λογω android λογισμικου μπορεις και κατεβαζεις εφαρμογες ευκολα (youtube κλπ) και ενα ακομα θετικο ειναι οτι εχει κ χαρτες αλλα κατεβαζεις κ google maps.

    Γενικα σκαλωματα τρωει πότε πότε κ επισης εχω παρατηρησει οτι πολλες φορες ενω κλειδωνω το αμαξι κ το ραδιο την επομενη φορα θα το βρω ανοιχτο. ΜΑΛΛΟΝ φταιει το κουμπι του (ON-OFF) το οποιο ειναι τερμα πλαστικουρα κ ισως πατιεται καπως μονο του.

    Μου χει κρασαρει μερικες φορες. Τωρα αν αξιζει η αγορα του σε αυτα τα χρηματα θα πω οτι ΝΑΙ. αλλα με μια επιφυλαξη γιατι μπορει με μερικα παραπανω χρηματα να παρετε κατι πιο ΓΝΩΣΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dzag
    1
    3 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το τοποθέτησα με 150 ευρώ σ έναν στο Περιστέρι που άλλο μου δειξε κι άλλο μου βαλε. Κλάιω τα λεφτά μου. Χάλια ποιότητα, ράδιο που σου βγάζει την πίστη ν αλλάξεις σταθμό, player χωρίς ν αναγνωρίζει φακέλους, κουμπιά που αργούν να ανταποκριθούν, χάλια φωτεινότητα και χωρίς ρύθμιση, δεν έχει car settings, στο nav όταν δίνει οδηγίες σβήνει η οθόνη κλπ.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • giannotakisnikos88
    1
    9 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Την είχα για έναν χρόνο περίπου.... Σήμερα που σχολιάζω μόλις μου κάηκε, την άνοιξα και έχει καεί ένα ολοκληρομενο και ενας πυκνωτής... Στον εναν χρόνο που την είχα έκανε τα κολλήματα της στο ράδιο δεν έπιανε τοσο καλα τους σταθμούς και δημιουργούσε παρεμβολές.
    Η ειρωνεία ειναι πως πριν λίγο καιρό αγόρασα ξανα την ίδια για το δεύτερο αυτοκίνητο... Άντεξε πάντως ακριβώς εναν χρονο.....

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Mike_Vri
    2
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Για τα λεφτα του σχετικα καλο ειναι. Εχει τα κολληματακια του που και που αλλα οχι κατι το ανησυχητικο. Το GPS αρκετα γρηγορο και αξιοπιστο.Στα θετικα οτι του βαλετε μεσα το παιζει και εχει λειτουργικο adroid που κατεβαζετε οτι εφαρμογη θελετε.Επισης οι υποδοχες καμερας οπισθοποριας και καταγραφικου στα θετικα. Αν θελετε καλυτερη ποιοτητα δινετε πανω απο τρια κατοσταρικα και βαζετε επονυμη μαρκα.Οτιδηποτε πιο φθηνο στα ιδια επιπεδα μ αυτο θα ειναι.Αν παλι θελετε μονο την ευκολια και την λειτουργικοτητα και δεν σας ενδιαφερει και τοσο η ποιοτητα την δουλεια του την κανει μια χαρα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • txenofon
    2
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ο ήχος απο το τηλ δεν ακούγετε καλα το κουμπί του ήχου ειναι αργό με αποτέλεσμα πολλές στροφές για λιγο ήχο το gps στην αρχή ηταν καλο μετά απο 2 μήνες δεν πιάνει δορυφόρους καθόλου δεν εχει rds στο ράδιο και δεν εχει καλο σήμα το μιρρορ λινκ δεν εχω καταφέρει να το συνδέσω με iPhone μολις ανοιγεισ Το διακόπτη δεν ξεκινάει κανένα απο τα player ούτε το Spotify πρέπει να τα ξεκινησεισ Απο την αρχή εκτός απο το ράδιο που αν σβήνοντας ειναι εκει τότε παίζει γενικά θα προτιμούσα να εδεινα να διπλα και να επέρνα κατι που να μην εχει θέματα τέτοια

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • lysandroskappa
    2
    3 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μετριος ηχος,σκληρα κουμπια,σκληρη ροδα εντασης φωνης με καθυστερηση αποκρισης.
    δεν αξιζει με τιποτα τα λεφτα του.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mariosthanos63
    1
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Οτι χειροτερο σε gps.
    το εβαλα πριν 4 μηνες κ μου εκανε θεμα μια φορα το 15ημερο.
    την μια μου εσβηνε τις εφαρμογες, την αλλη εκλεινε στο ασχετο, την αλλη μαυριζε οθονη η εβγαζε γραμμες, την αλλη αλλαζε μονο του εφαρμογες, απο το gps στην τηλεοραση.
    ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Tas Os
    5
    3 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αν η τιμη του ηταν μερικες εκατονταδες ευρω,θα το χαρακτηριζα πολυ καλο.Στην σημερινη τιμη του ομως με ολες τις λειτουργιες DIN2 στα 114 ευρω που ειδα το χαρακτηριζω απιστευτο.Καταπληκτικο μηχανημα με μονο μεινοκτημα που μπορει να σμβαινει μονο στο δικο μου,στην τηλεφωνικη επικοινωνια με το κινητο στο Bluetooth,η φωνη μου δεν ακουγεται ''καμπανα'' αλλα στο βαθος,κατανοητη ομως.Επιλογη μονοδρομος με εναλλακτικη ισως καποιο IQ με 100 ευρω ομως παραπανω.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • jim.98
    3
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Κάλο για τα λεφτά ωραίος ήχος, το bleutooth όμως δεν βγήκε οκ όταν έχεις συγχρονίσει τις επαφές με την συσκευή και πας να πάρεις τηλέφωνο μπλοκάρει το σύστημα του και ο μόνος τρόπος να ξεμπλοκάρει είναι να βγει ο πόλος της μπαταρίας.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • konstantinos_kailanis
    2
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Καλουτσικο όχι καθαρά χρώματα κολλάει η κάμερα οπιστοδρομιας (univetsal) δεν λειτουργεί Μ καθαρά χρώματα όταν υπάρχουν κίτρινα φώτα στις κολώνες τότε δεν μπορεί ν δεις τίποτα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • takisdouvalis
    5
    9 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Απλό και εύχρηστο. android.Στην ουσία ένα τάμπλετ στο αυτοκίνητο σου.Αν δεν ζητάς εξειδικευμένα πράγματα παρτω με κλειστά μάτια

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Ούτε για σκοποβολή δεν κάνει

    • Ποιότητα ήχου
    • Μενού
    • Εγκατάσταση
    • Μικρό πλήθος λειτουργιών και ρυθμίσεων
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ένταση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Σβήνει η οθόνη κάθε φορα όταν μιλάει για να σου πει που να στρίψεις και μετά ξανανειγη

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 4
    0 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    πολύ καλο για τα λεφτά του.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    6 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ότι καλύτερο..
    Αξίζει τα λεφτά του!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Εγκατάσταση
    • Ποιότητα ήχου
    • Μενού
    • Μικρό πλήθος λειτουργιών και ρυθμίσεων
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ένταση

Ερωτήσεις

128 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
ILIAS_ATHANAILIDIS

Για να δουλέψει το mirror link πρέπει να εγκαταστήσω στο κινητό κάποια εφαρμογή; και ποια είναι αυτή;

mixailvl
annaper14

Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε Οποιοδήποτε αμάξι ; χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα ;;

Mike_Vri

Γενικά μπαίνει σε όλα που έχουν διαστάσεις 2 din δηλαδή αν στον χώρο του ραδιοφώνου έχει κενό περίπου 10cm χ 18cm. για τα καλώδια υπάρχουν αντάπτορες που έχει στην συσκευασία.εγώ που το αγόρασα πρόσφατα είχε και τα καλώδια μέσα

mm27

Εφαρμοζει σε αυτοκινητα toyota vitz 2015?

Jimbarbaroy

Καλησπέρα μια ανάβει μια δν ανάβει οι φυσες είναι όλα κανονικά έχω παρατηρήσει ότι αν πειράξω το usb π είναι πάνω στην οθόνη ανάβει ξέρεις κανείς τι παίζει;

Δες όλες τις ερωτήσεις (19)

Παρόμοια προϊόντα

MP5 Player 8702 Ηχοσύστημα Αυτοκινήτου 2DIN (Bluetooth/USB/AUX/WiFi/GPS) με Οθόνη Αφής 7"MP5 Player 8702 Ηχοσύστημα Αυτοκινήτου 2DIN (Bluetooth/USB/AUX/WiFi/GPS) με Οθόνη Αφής 7"7500C2 Ηχοσύστημα Αυτοκινήτου Universal 2DIN (Bluetooth/USB/WiFi/GPS) με Οθόνη Αφής 7"7500C2 Ηχοσύστημα Αυτοκινήτου Universal 2DIN (Bluetooth/USB/WiFi/GPS) με Οθόνη Αφής 7"YT9216 Multimedia Player Ηχοσύστημα Αυτοκινήτου 2DIN (Bluetooth/USB/AUX/WiFi/GPS) με Οθόνη Αφής 7"YT9216 Multimedia Player Ηχοσύστημα Αυτοκινήτου 2DIN (Bluetooth/USB/AUX/WiFi/GPS) με Οθόνη Αφής 7"Ηχοσύστημα Αυτοκινήτου 2DIN (Bluetooth/USB/WiFi/GPS) με Οθόνη Αφής 7"Ηχοσύστημα Αυτοκινήτου 2DIN (Bluetooth/USB/WiFi/GPS) με Οθόνη Αφής 7"Ηχοσύστημα Αυτοκινήτου 2DIN (Bluetooth/USB/AUX/WiFi/GPS) με Οθόνη Αφής 9"Ηχοσύστημα Αυτοκινήτου 2DIN (Bluetooth/USB/AUX/WiFi/GPS) με Οθόνη Αφής 9"
από 83,91 €από 70,94 €από 77,72 €από 74,99 €από 83,45 €
ΚατασκευαστήςOEMOEMOEMOEMOEM
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Εφαρμογή2 DIN2 DIN2 DIN2 DIN2 DIN
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες