Sony STR-DH590 Ραδιοενισχυτής Home Cinema 4K 5.1 Καναλιών 145W/6Ω με HDR Μαύρος
Ενισχυτές Home Cinema

Sony STR-DH590 Ραδιοενισχυτής Home Cinema 4K 5.1 Καναλιών 145W/6Ω με HDR ΜαύροςΚωδικός: 14915590

Ο SONY STR-DH590 υποστηρίζει διέλευση σήματος 4K HDR και Dolby Vision™ για ευκρίνεια εικόνας. Ευέλικτος ήχος Surround από συστήματα ηχείων 5.2 καναλιών ή εικονικός ήχος Surround 2,1 καναλιών....

Δες όλη την περιγραφή

Ο SONY STR-DH590 υποστηρίζει διέλευση σήματος 4K HDR και Dolby Vision™ για ευκρίνεια εικόνας. Ευέλικτος ήχος Surround από συστήματα ηχείων 5.2 καναλιών ή εικονικός ήχος Surround 2,1 καναλιών. Συνδέστε εύκολα τις συσκευές μέσω BLUETOOTH και πολλαπλών εισόδων.

Δες όλη την περιγραφή
429,00
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+17,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 429,00 €

Περιγραφή

Ο SONY STR-DH590 υποστηρίζει διέλευση σήματος 4K HDR και Dolby Vision™ για ευκρίνεια εικόνας. Ευέλικτος ήχος Surround από συστήματα ηχείων 5.2 καναλιών ή εικονικός ήχος Surround 2,1 καναλιών. Συνδέστε εύκολα τις συσκευές μέσω BLUETOOTH® και πολλαπλών εισόδων.

Χαρακτηριστικά

  • Υποστηρίζει διέλευση σήματος 4K HDR και Dolby Vision για ευκρίνεια εικόνας. Ευέλικτος ήχος Surround από συστήματα ηχείων 5.2 καναλιών ή εικονικός ήχος Surround 2,1 καναλιών. Συνδέστε εύκολα τις συσκευές μέσω BLUETOOTH και πολλαπλών εισόδων.
  • Υποστηρίζονται τα νεότερα πρότυπα HDR, όπως τα HDR10, HLG (Hybrid Log-Gamma) και Dolby Vision
  • Η συσκευή είναι συμβατή με το HDCP 2.2
  • Κινηματογραφικό ήχος Surround 5.1 καναλιών
  • Εύκολος, εικονικός ήχος Surround με το S-Force PRO Front Surround
  • Το σύστημα αυτόματης βαθμονόμησης Digital Cinema Auto Calibration (DCAC) βελτιστοποιεί αυτόματα τον ήχο ανάλογα με το πού κάθεστε σε σχέση με τα ηχεία
  • Συνδεσιμότητα Bluetooth
  • Υπάρχουν τέσσερις είσοδοι HDMI και μία έξοδος, καθώς επίσης οπτικές/ομοαξονικές ψηφιακές και αναλογικές συνδέσεις ήχου

Δείτε πεντακάθαρα με το υψηλό δυναμικό εύρος

Η υποστήριξη για διέλευση σήματος υψηλού δυναμικού εύρους (HDR) προσφέρει απίστευτα βελτιωμένη αντίθεση και φωτεινότητα. Επίσης, οι επιπλέον λεπτομέρειες σκίασης και τα φωτεινά σημεία βελτιώνουν τη λεπτομέρεια της εικόνας και ζωντανεύουν τα χρώματα. Υποστηρίζονται τα νεότερα πρότυπα HDR, όπως τα HDR10, HLG (Hybrid Log-Gamma) και Dolby Vision™.

Απολαύστε σταθερή ποιότητα 4K

Διατηρήστε την ποιότητα 4K από την πηγή στην οθόνη. Χάρη στη διέλευση σήματος 4K, τα δεδομένα μπορούν να διέλθουν μέσω του δέκτη χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα της εικόνας. Επιπλέον, η συσκευή είναι συμβατή με το HDCP 2.2.

Κινηματογραφικό ήχος Surround 5.1 καναλιών

Βυθιστείτε στη δράση της ταινίας με ένα σύστημα ηχείων Surround 5.1 καναλιών που φέρνει τον κινηματογράφο στο σπίτι.

Εύκολος, εικονικός ήχος Surround με το S-Force PRO Front Surround

Ιδανικό για μικρότερους χώρους, το S-Force PRO Front Surround προσφέρει ένα εικονικό ακουστικό πεδίο Surround χρησιμοποιώντας μόνο δύο ηχεία.

Βελτιστοποιήστε την οικιακή ψυχαγωγία με το σύστημα αυτόματης βαθμονόμησης Digital Cinema Auto Calibration

Το σύστημα αυτόματης βαθμονόμησης Digital Cinema Auto Calibration (DCAC) βελτιστοποιεί αυτόματα τον ήχο ανάλογα με το πού κάθεστε σε σχέση με τα ηχεία, για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το σύστημα home cinema.

Πιο έξυπνη συνδεσιμότητα Bluetooth®

Όχι μόνο μπορείτε να συνδεθείτε στο STR-DH590 μέσω Bluetooth® και να ακούσετε όλα τα αγαπημένα σας κομμάτια, αλλά με το Bluetooth® Standby μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον δέκτη απευθείας από το smartphone ή το tablet.

Λιτή σχεδίαση, ομαλή σύνδεση, καθαρός ήχος

Η λιτή πρόσοψη περιλαμβάνει το κουμπί Pure Direct, το οποίο τροφοδοτεί τον ήχο απευθείας στον ενισχυτή του δέκτη, διατηρώντας το σήμα και την καθαρότητα.

Εφαρμογή στην πράξη

Μια πραγματικά δυναμική διάταξη οικιακής ψυχαγωγίας. Υπάρχουν τέσσερις είσοδοι HDMI και μία έξοδος, καθώς επίσης οπτικές/ομοαξονικές ψηφιακές και αναλογικές συνδέσεις ήχου, για να συνδέετε γρήγορα και εύκολα την τηλεόραση, τη συσκευή αναπαραγωγής UHD Blu-ray Disc™, την κονσόλα παιχνιδιών και πολλά άλλα.

Σχεδιασμένος για να ταιριάζει με την οικιακή ψυχαγωγία σας

Ζήστε τον κόσμο του home cinema σε ένα κομψό και μικρό περίβλημα. Ο STR-DH590 είναι μικρών διαστάσεων, έτσι αποθηκεύεται εύκολα στη μονάδα πολυμέσων. Συνδέστε τις υπάρχουσες συσκευές σας χωρίς φασαρία, για μέγιστη ψυχαγωγία.

Ενισχυτής ισχύος για ελάχιστη παραμόρφωση

Ο ενισχυτής ισχύος χρησιμοποιεί μια πλακέτα κυκλώματος από εποξειδική ρητίνη που μειώνει τις δονήσεις και την παραμόρφωση, για καθαρό, πανίσχυρο ήχο από κάθε ενισχυτή.

Σχεδιάστηκε για ακρίβεια

Ο σχεδιασμός του περιβλήματος με ενισχυμένο πλαίσιο και δοκό μειώνει την πίεση ήχου από τα εξωτερικά ηχεία, για πιο εστιασμένο και ισχυρό ήχο.

Μετασχηματιστής μεγάλης χωρητικότητας ειδικά για ευκρινή αποτελέσματα

Η προσοχή στον ήχο υψηλής ποιότητας ξεκινάει με τον μετασχηματιστή.

Το μεταλλικό πλαίσιο προστατεύει τα κυκλώματα

Το μεταλλικό πλαίσιο και ο βραχίονας απαγωγής θερμότητας θωρακίζουν τα κυκλώματα από την ηχητική πίεση και την ακτινοβολία για εξαιρετική ανθεκτικότητα και καθαρότερη ποιότητα ήχου.

Ειδικά σχεδιασμένος για να αποτρέπει την υπερθέρμανση

Η ψήκτρα είναι ειδικά σχεδιασμένη για να μεγιστοποιεί την εισαγωγή αέρα, ώστε το κύκλωμα του ενισχυτή να παραμένει δροσερό, μειώνοντας την παραμόρφωση και αυξάνοντας την αξιοπιστία.

Αποκωδικοποίηση DSD

Το φορμά DSD δημιουργήθηκε για ήχο υψηλής ανάλυσης από τη συνεργασία της Sony και της Philips, τις εταιρείες πίσω από το φορμά του αρχικού CD, προσφέροντας έναν επαναστατικό τρόπο για την καταγραφή και την αναπαραγωγή του ήχου. Η συχνότητα δειγματοληψίας είναι 64 φορές μεγαλύτερη από αυτή του CD.

Απαράμιλλη και αυθεντική ποιότητα

Ακούστε ακόμα και τις πιο λεπτές αποχρώσεις του ήχου με ποιότητα καλύτερη από το CD, χάρη στον ήχο υψηλής ανάλυσης. Το κάθε μέρος του συστήματος συνεργάζεται για να σας δώσει την αίσθηση ότι ακούτε ζωντανά τον καλλιτέχνη.

Δέκτης FM με προσυντονισμένους σταθμούς

Ψηφιακός δέκτης FM με 30 θέσεις ψηφιακού προσυντονισμού. Δείτε τα ονόματα σταθμών και χρησιμοποιήστε τη δυνατότητα για αυτόματο και άμεσο συντονισμό.

Κατασκευαστής

Sony

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Κανάλια
5.1
Ισχύς (6Ω)
145 watt / channel
4K
Ναι
8K
Όχι
HDR
Ναι
Dolby Atmos
Όχι
DTS:X
Όχι

Συνδεσιμότητα

HDMI in
4
HDMI out
1
USB in
1
Digital Optical
1
Ethernet
Όχι
Wi-Fi
Όχι
Bluetooth
Ναι
NFC
Όχι

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Αυτόματη βαθμονόμηση
Όχι
Λειτουργία Multiroom
Όχι
Streaming
Δεν Διαθέτει
Ράδιο
Ναι

Διαστάσεις

Πλάτος
43 cm
Ύψος
13,3 cm
Βάθος
29,7 cm

Smart Ιδιότητες

Smart Οικοσύστημα
Δεν Διαθέτει

Γενικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Μαύρο
Βάρος
7,1 kg

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • mtf123
    4
    34 στους 36 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγόρασα τον ενισχυτή σε αντικατάσταση παλαιότερου μοντέλου άλλης μάρκας, κυρίως για την δυνατότητα να διαχειρίζεται πηγές Video με σήμα 4K HDR, που ο παλαιότερος ενισχυτής δεν πέρναγε στην TV. Ο ενισχυτής αποδείχθηκε εξαιρετικός εκτός από Video (πού ήταν αναμενόμενο), αλλά και ως καθαρά Audio ενισχυτής, με απόδοση άνω των προσδοκιών για την κατηγορία τιμής του. Το τμήμα DAC είναι αξιοπρεπέστατο και η οδήγηση των ηχείων μου (ευαισθησίας 91 db) είναι υποδειγματική. Σε σχέση με τον παλαιότερο ενισχυτή (ο οποίος σημειωτέον ήταν 3-πλάσιας αξίας), ο ήχος από όλες τις πηγές είναι καλύτερος και η (απόλυτα βασική) ισοστάθμιση με το μικρόφωνο που παρέχεται λειτουργεί εξαιρετικά. Είναι η πρώτη φορά που άκουσα ξεκάθαρα διαλόγους και μικρές ηχητικές λεπτομέρεις στη μέση φασαρίας, πυροβολισμών, εκρήξεων κλπ κλπ, και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί καμμία παρέμβαση στη βασική ισοστάθμιση που έκανε αυτόματα το σύστημα. Ο μόνος λόγος που δεν παίρνει 5 αστέρια είναι ότι η SONY επέλεξε να κάνει οικονομία στις μπόρνες για τις συνδέσεις των ηχείων, όπου δίνει την δυνατότητα να συνδεθούν καλώδια με μπανάνες μόνο στα 2 μπροστινά κανάλια ενώ τα υπόλοιπα έχουν την πλέον τυπική και χαμηλής ποιότητας σύνδεση κλιπ με ελατήριο. Κατά τα άλλα είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτή την αγορά και το προτείνω ανεπιφύλακτα σε αυτή την κατηγορία τιμής για ένα βασικό σύστημα 5.2 καναλιών

    • Ποιότητα ήχου
    • Ένταση ήχου
    • Μεγάλος αριθμός εισόδων/ εξόδων
    • Το τηλεκοντρόλ είναι πρακτικό
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μέτριος αριθμός λειτουργιών
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα ήχου
    • Ένταση ήχου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος αριθμός εισόδων/ εξόδων
    • Το τηλεκοντρόλ είναι σχετικά πρακτικό
    • Μέτριος αριθμός λειτουργιών
    • Ποιότητα ήχου
    • Ένταση ήχου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μεγάλος αριθμός εισόδων/ εξόδων
    • Το τηλεκοντρόλ είναι πρακτικό
    • Μεγάλος αριθμός λειτουργιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα ήχου
    • Ένταση ήχου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μεγάλος αριθμός εισόδων/ εξόδων
    • Το τηλεκοντρόλ είναι πρακτικό
    • Μεγάλος αριθμός λειτουργιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

12 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
marinaadamoudi9

mtf123
Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω τους διαλόγους,ηχητικές λεπτομέρειες κ.α. που λέτε τα ακούτε σε σύνδεση με τηλεόραση, ή το συνδέεται με κάτι άλλο?
Επίσης το έχετε συνδέσει με 5.1?

mtf123

Καθυστερημένη απάντηση (δεν είχα δει την ερώτηση): με ηχεία 5.1 (Focal Chorus + Yamaha sub).

Δες όλες τις ερωτήσεις (4)

Παρόμοια προϊόντα

Sony STR-DH590 Ραδιοενισχυτής Home Cinema 4K 5.1 Καναλιών 145W/6Ω με HDR ΜαύροςSony STR-DH590 Ραδιοενισχυτής Home Cinema 4K 5.1 Καναλιών 145W/6Ω με HDR ΜαύροςPioneer VSX-534 Ραδιοενισχυτής Home Cinema 4K 5.1 Καναλιών 135W/6Ω με HDR και Dolby Atmos ΜαύροςPioneer VSX-534 Ραδιοενισχυτής Home Cinema 4K 5.1 Καναλιών 135W/6Ω με HDR και Dolby Atmos ΜαύροςYamaha RX-V4A Ραδιοενισχυτής Home Cinema 4K/8K 5.2 Καναλιών 115W/6Ω με HDR ΜαύροςYamaha RX-V4A Ραδιοενισχυτής Home Cinema 4K/8K 5.2 Καναλιών 115W/6Ω με HDR ΜαύροςSony STR-DH790 Ραδιοενισχυτής Home Cinema 4K 7.2 Καναλιών 145W/6Ω με HDR και Dolby Atmos ΜαύροςSony STR-DH790 Ραδιοενισχυτής Home Cinema 4K 7.2 Καναλιών 145W/6Ω με HDR και Dolby Atmos ΜαύροςOnkyo ED-301 Ενισχυτής Home Cinema 5.1 Καναλιών ΜαύροςOnkyo ED-301 Ενισχυτής Home Cinema 5.1 Καναλιών Μαύρος
από 429,00 €από 444,45 €από 449,00 €από 469,00 €από 256,80 €
ΚατασκευαστήςSonyPioneerYamahaSonyOnkyo
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Κανάλια5.15.15.27.25.1
Περισσότερα χαρακτηριστικά