Σοκολάτα και κύριες ποικιλίες κακάο, Ένας πλήρης οδηγός

Σοκολάτα και κύριες ποικιλίες κακάο, Ένας πλήρης οδηγός Κωδικός: 149387

Χάρη στην τέχνη των σοκολατοποιών, που παντρεύουν σήμερα τις ποικιλίες κακάο όπως ακριβώς οι οινολόγοι τις διάφορες ποικιλίες του αμπελιού, οι λάτρεις της καλής σοκολάτας μπορούν επιτέλους να την...

Δες όλη την περιγραφή

Χάρη στην τέχνη των σοκολατοποιών, που παντρεύουν σήμερα τις ποικιλίες κακάο όπως ακριβώς οι οινολόγοι τις διάφορες ποικιλίες του αμπελιού, οι λάτρεις της καλής σοκολάτας μπορούν επιτέλους να την απολαύσουν σε μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων και αρωμάτων, ανάλογα με την προέλευση.
Ο οδηγός που κρατάτε στα χέρια σας ξεκινάει με μία πλήρη ιστορική αναδρομή, από...

Δες όλη την περιγραφή
  • Συγγραφείς: Katherine Khodorowsky, Olivier de Loisy
  • Εκδότης: Πατάκης
  • Μορφή: Μαλακό Εξώφυλλο
  • Έτος έκδοσης: 2005
  • Αριθμός σελίδων: 255
  • Κωδικός ISBN-13: 9789601614540
  • Διαστάσεις: 22×13
5,31
ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Πέμ, 25 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 20+ τεμάχια

από 3,76 €

Περιγραφή

Χάρη στην τέχνη των σοκολατοποιών, που παντρεύουν σήμερα τις ποικιλίες κακάο όπως ακριβώς οι οινολόγοι τις διάφορες ποικιλίες του αμπελιού, οι λάτρεις της καλής σοκολάτας μπορούν επιτέλους να την απολαύσουν σε μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων και αρωμάτων, ανάλογα με την προέλευση.
Ο οδηγός που κρατάτε στα χέρια σας ξεκινάει με μία πλήρη ιστορική αναδρομή, από την ανακάλυψη του κακαόδεντρου ως τη σημερινή παγκόσμια αγορά κακάο, και στη συνέχεια παρουσιάζει βήμα προς βήμα όλα τα στάδια παρασκευής της σοκολάτας. Το τελευταίο μέρος είναι αφιερωμένο στη γευσιγνωσία, περιλαμβάνει αναλυτικούς πίνακες για τις κυριότερες ποικιλίες, πολύτιμες συμβουλές για ευρηματικούς συνδυασμούς κ.ά., καθώς και βραβευμένες συνταγές με βάση τη σοκολάτα.
Όλα όσα θα ήθελε κανείς να μάθει για τη σοκολάτα περιλαμβάνονται στο βιβλίο αυτό, που με εξαιρετικό εικονογραφικό υλικό, ακρίβεια και παραστατικότητα οδηγεί τον αναγνώστη από το χτες στο σήμερα, δίνοντας απαντήσεις επιπλέον σε πολλά ερωτήματα που θέτει η πραγματικότητα του 21ου αιώνα: σε ποιο βαθμό είναι αυθεντικές σήμερα οι διαφορετικές ποικιλίες κακάο και σε ποιο βαθμό δημιουργήματα του μάρκετιγκ; Με ποια κριτήρια μπορεί κανείς σήμερα να ξεχωρίσει την "καλή σοκολάτα";

Χαρακτηριστικά

Είδος
Διατροφή - Δίαιτα
Γλώσσα
Ελληνικά
Υπότιτλος
Ένας πλήρης οδηγός
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
255
Έτος έκδοσης
2005
Διαστάσεις
22x13 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες