Φίλιππος Β’ ο Μακεδών, Η ζωή και το έργο του
Βιβλία Ιστορίας

Φίλιππος Β’ ο Μακεδών, Η ζωή και το έργο τουΚωδικός: 15103843

Το παρόν βιβλίο έχει σαν στόχο να αναδείξει την ηγετική προσωπικότητα και το τεράστιο έργο του Φιλίππου Β', του πατέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, καλύπτοντας ένα σημαντικό κενό στην ελληνική...

Δες όλη την περιγραφή

Το παρόν βιβλίο έχει σαν στόχο να αναδείξει την ηγετική προσωπικότητα και το τεράστιο έργο του Φιλίππου Β', του πατέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, καλύπτοντας ένα σημαντικό κενό στην ελληνική βιβλιογραφία.

Ο Φίλιππος Β' αποτέλεσε μια από τις κορυφαίες φυσιογνωμίες του αρχαίου ελληνικού κόσμου, δημιουργώντας τις βάσεις για την εξάπλωση του ελληνισμού στα πέρατα...

Δες όλη την περιγραφή
18,92
ΠαράδοσηΔευ, 30 Σεπ - Τετ, 02 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

Νικόλαος Χ. Παπαχρήστου

από 18,92 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 18,92 €

  2. 20,25 €

  3. 20,00 €

Περιγραφή

Το παρόν βιβλίο έχει σαν στόχο να αναδείξει την ηγετική προσωπικότητα και το τεράστιο έργο του Φιλίππου Β', του πατέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, καλύπτοντας ένα σημαντικό κενό στην ελληνική βιβλιογραφία.

Ο Φίλιππος Β' αποτέλεσε μια από τις κορυφαίες φυσιογνωμίες του αρχαίου ελληνικού κόσμου, δημιουργώντας τις βάσεις για την εξάπλωση του ελληνισμού στα πέρατα του κόσμου, έργο που πραγματοποίησε με επιτυχία ο Μέγας Αλέξανδρος. Τίποτα όμως δεν θα είχε επιτευχθεί δίχως τον Φίλιππο, ο οποίος παρέλαβε το βασίλειο της Μακεδονίας στο χείλος της καταστροφής, αλλά με τις τεράστιες στρατιωτικές, πολιτικές και διπλωματικές του ικανότητες το μετέτρεψε στην ισχυρότερη δύναμη στον ελλαδικό χώρο, σε στρατιωτικό, οικονομικό και δημογραφικό επίπεδο, ιδρύοντας μια αυτοκρατορία.

Αδιαμφισβήτητα τα επιτεύγματα του είναι εντυπωσιακά και τον κατατάσσουν δίκαια στους μεγαλύτερους Έλληνες όλων των εποχών.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Αρχαία Ελλάδα - Ιστορία
Γλώσσα
Ελληνικά
Υπότιτλος
Η ζωή και το έργο του
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
598
Έτος έκδοσης
2018
Διαστάσεις
21x14 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Φοβερό βιβλίο

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη