Μαχαίρια

Kai Shun Nagare Μαχαίρι Chef από Δαμασκηνό Ατσάλι 20cm NDC-0706Κωδικός: 15154572

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μαχαίρι Chef
  • Υλικό: Δαμασκηνό Ατσάλι
  • Μήκος λεπίδας: 20 cm
  • Μήκος λαβής: 14 cm
  • Βάρος: 234 gr
Δες όλη την περιγραφή
446,00
ΠαράδοσηΔευ, 30 Σεπ - Τετ, 02 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 4 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 446,00 €

Περιγραφή

Μαχαίρι Chef

Ένα καλό μαχαίρι του σεφ είναι από εκεί που ξεκινούν οι περισσότερες σωστές συλλογές μαχαιριών. Αυτά το εύχρηστο μαχαίρι σε κλασικό σχήμα θα βοηθήσει σε όλες τις βασικές σας εργασίες προετοιμασίας φαγητού, όπως ο τεμαχισμός και το κόψιμο. Ένα καλό μαχαίρι σεφ μπορεί να αλλάξει την αίσθηση του μαγειρέματος εντελώς.

Υλικό λεπίδας

H ΚΑΙ παράγει την "dual-core" λάμα με καινοτόμες διαδικασίες σφυρηλάτησης. Δύο διαφορετικά είδη ατσαλιού με διαφορετικές ιδιότητες συνδυάζονται για να σχηματίσουν ένα κομμάτι 72 στρώσεων Δαμασκηνού ατσαλιού.

Ο συνδυασμός του ευλύγιστου και στιβαρού VG 2 ατσαλιού με το ιδιαίτερα σκληρό VG 10 ατσάλι, δίνει σκληρότητα 61 (±1) HRC (ένα μαχαίρι με σκληρότητα πάνω από 56 HRC θεωρείται καλό). Το μήκος της λάμας είναι 20 cm.

Εργονομική λαβή

Η εργονομική λαβή του ταιριάζει ιδανικά στο χέρι. Η σφυρηλατημένη σύνδεση λαβής και λάμας, δίνει στο μαχαίρι στιβαρή σταθερότητα και παρέχει το ιδανικό αντίβαρο στη λάμα. Η βιδωμένη λαβή, η οποία κατασκευάζεται από πoικιλόχρωμο γκρι-μαύρο pakkawood, μία αδιάβροχη και ιδιαιτέρως στιβαρή ξύλινη επένδυση, μεταδίδει μία ζεστή και πολύτιμη αίσθηση στο μαχαίρι.

Το μήκος της λαβής είναι 14 cm.

Επιφάνεια κοπής

Προτείνεται οι κοπές να γίνονται πάνω σε ξύλινες ή πλαστικές επιφάνειες κοπής. Οι γυάλινες, οι πέτρινες και οι μαρμάρινες επιφάνειες κοπής είναι ακατάλληλες, καθώς μπορεί να προκαλέσουν μόνιμη βλάβη στις λάμες των μαχαιριών.

Καθαρισμός

Πλύνετε το μαχαίρι με ζεστό νερό πριν το χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά. Μετά από κάθε χρήση, βεβαιωθείτε ότι πλένετε το μαχαίρι χωρίς καθυστέρηση (με ένα απλό απορρυπαντικό) και στεγνώστε το με ένα μαλακό πανί. Ειδικά αν έχετε κόψει όξινες τροφές, πρέπει να πλένετε το μαχαίρι αμέσως μετά τη χρήση.

Για τη δική σας ασφάλεια, πρέπει πάντα να σκουπίζετε το μαχαίρι μακριά από το σώμα σας και μακριά από την ακμή του, με πανί ή πετσέτα.

Δεν ενδείκνυται το πλύσιμο του στο πλυντήριο πιάτων αλλά στο χέρι, έτσι ώστε να προστατέψετε το υλικό του και να διατηρήσετε την αιχμηρότητά του για καιρό.

Ακόνισμα

Όσο κοφτερό κι αν είναι ένα μαχαίρι στην αρχή, μετά από κάποια χρήση χρειάζεται ακόνισμα κάτι που μπορείτε να επιτύχετε με ακονιστήρι, πέτρα ακονίσματος ή μασάτι.

Μπορείτε να καταλάβετε εάν το μαχαίρι σας κόβει καλά με μια εύκολη δοκιμή χρησιμοποιώντας το μαχαίρι και ένα φύλλο χαρτί. Ένα κοφτερό μαχαίρι μπορεί εύκολα και καθαρά να κόψει ένα φύλλο χαρτί. Αντίθετα ένα μαχαίρι που χρειάζεται ακόνισμα θα δυσκολευτεί πολύ και το κόψιμο του θα είναι άτσαλο. 

Επίσης, ενδείκνυται να ακονίζετε τα μαχαίρια σας σε κάποιον επαγγελματία περιστασιακά, για την επιδιόρθωση πιθανής φθοράς στην ακμή της λάμας και για την διατήρηση της αιχμηρότητας.

Κατασκευαστής

Kai

Χαρακτηριστικά

Είδος
Chef
Υλικό
Δαμασκηνό Ατσάλι
με Αντικολλητική Επίστρωση
Όχι
Τεμάχια
1 τμχ
Διάσταση
20 cm
Επαγγελματική Σειρά
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη