Royal Green Βιολογικό Παρθένο Λάδι Καρύδας 325ml
Λάδι Καρύδας

Royal Green Βιολογικό Παρθένο Λάδι Καρύδας 325ml Κωδικός: 15505881

Λάδι καρύδας της εταιρείας Royal Green, το οποίο προέρχεται από τη σάρκα του καρπού του φυτού κοκοφοίνικα. Είναι πλούσιο σε λίπος και μάλιστα περίπου το 90% είναι κορεσμένο. Επίσης, περιέχει βιταμίνη Ε, καθόλου πρωτεΐνη, φυτικές ίνες και χοληστερόλη και μικρές ποσότητες άλλων βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα...
Δες όλη την περιγραφή

  • Όγκος: 325ml
ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Πέμ, 25 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5 τεμάχια

από 11,13 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 12,08 €

  2. 12,18 €

  3. 16,22 €

  4. 11,13 €

  5. 16,22 €

Περιγραφή

Λάδι καρύδας της εταιρείας Royal Green, το οποίο προέρχεται από τη σάρκα του καρπού του φυτού κοκοφοίνικα. Είναι πλούσιο σε λίπος και μάλιστα περίπου το 90% είναι κορεσμένο. Επίσης, περιέχει βιταμίνη Ε, καθόλου πρωτεΐνη, φυτικές ίνες και χοληστερόλη και μικρές ποσότητες άλλων βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά οξέα, από τα οποία το κυριότερο είναι το λαυρικό, το οποίο έχει συσχετιστεί με την μείωση της “κακής” χοληστερόλης (LDL). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης ως καλλυντικό, καθώς ενισχύει την ενυδάτωση του δέρματος, δίνει λάμψη στα μαλλιά και βελτιώνει τη στοματική υγεία. Λόγω των κορεσμένων λιπαρών οξέων που διαθέτει βοηθάει στη καύση του σωματικού λίπους. Μειώνει την όρεξη και προκαλεί το αίσθημα κορεσμού, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση σωματικού βάρους μακροπρόθεσμα. Αυξάνει τα επίπεδα της καλής χοληστερόλης (HDL), η οποία συνδέεται με χαμηλότερο κίνδυνο εμφάνισης καρδιαγγειακών παθήσεων.
Είναι ιδανικό για μαγείρεμα καθώς είναι εξαιρετικά σταθερό σε υψηλές θερμοκρασίες. Για τηγάνισμα ή σοτάρισμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 1-2 κουταλιές από το λάδι καρύδας για να μαγειρέψετε λαχανικά, αυγά, κρέας ή ψάρι. Μπορεί, ακόμα, να χρησιμοποιηθεί στο βράσιμο για να καλύψετε πουλερικά ή κρέας πριν προσθέσετε τα καρυκεύματα.
Είναι ένα αγνό λάδι καρύδας που δεν έχει υποστεί βιομηχανική επεξεργασία. Έχει παραχθεί μέσω βιολογικής καλλιέργειας, που δε γίνεται χρήση χημικών λιπασμάτων ή χημικών φυτοφαρμάκων.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Ψυχρής Έκθλιψης
Όχι
Παρθένο
Ναι

Διατροφικές Επιλογές

Βιολογικό Προϊόν
Ναι

Ποσότητα

Όγκος
325 ml

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εξαιρετικηλς ποιότητας προιόν
    Κάνει δουλειά απίστευτη ! ! !

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

10 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες