Clipper Μαύρο Τσάι Βιολογικό Indian Chai 20 Φακελάκια 50gr
Τσάι

Clipper Μαύρο Τσάι Βιολογικό Indian Chai 20 Φακελάκια 50grΚωδικός: 15565285

Το μαύρο τσάι Μασάλα, γνωστό και ως Ινδικό τσάι, της εταιρείας Clipper, εμπλουτισμένο με κανέλα, ξύσμα πορτοκαλιού, γαρίφαλο και σπόρους μάραθου, έχει μεγάλη περιεκτικότητα καφεΐνης και παρασκευάζεται

Δες όλη την περιγραφή

Το μαύρο τσάι Μασάλα, γνωστό και ως Ινδικό τσάι, της εταιρείας Clipper, εμπλουτισμένο με κανέλα, ξύσμα πορτοκαλιού, γαρίφαλο και σπόρους μάραθου, έχει μεγάλη περιεκτικότητα καφεΐνης και παρασκευάζεται από τα φύλλα ενός θάμνου που ονομάζεται Camellia sinensis. Παράγει ένα σκούρο, χάλκινο χρώμα και έχει πιο δυνατή, πιο έντονη γεύση από άλλα είδη τσαγιού.

Δες όλη την περιγραφή
3,08
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 3,08 €

Περιγραφή

Το μαύρο τσάι Μασάλα, γνωστό και ως Ινδικό τσάι, της εταιρείας Clipper, εμπλουτισμένο με κανέλα, ξύσμα πορτοκαλιού, γαρίφαλο και σπόρους μάραθου, έχει μεγάλη περιεκτικότητα καφεΐνης και παρασκευάζεται από τα φύλλα ενός θάμνου που ονομάζεται Camellia sinensis. Παράγει ένα σκούρο, χάλκινο χρώμα και έχει πιο δυνατή, πιο έντονη γεύση από άλλα είδη τσαγιού. Πρόκειται για προϊόν πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας, όπου δεν έχει γίνει η χρήση φυτοφαρμάκων και χημικών λιπασμάτων κατά την παραγωγή του. Η συσκευασία περιέχει 20 ατομικά φακελάκια με κορδόνι, για μεγαλύτερη φρεσκάδα και ευκολία στη χρήση. Τα φακελάκια δεν έχουν υποστεί λεύκανση και δεν περιέχουν πλαστικό.

Κατασκευαστής

Clipper

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος Τσαγιού
Μαύρο
Ποσότητα
50 gr
Φακελάκια
20 Φακελάκια
Τεμάχια
1 τμχ

Διατροφικές Επιλογές

Βιολογικό Προϊόν
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Υπέροχο, χειμωνιατικο τσάι!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

19 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη