Αρχαία ελληνικά Γ΄ λυκείου
Σχολικά Βοηθήματα

Αρχαία ελληνικά Γ΄ λυκείουΚωδικός: 156691

Το παρόν πόνημα περιλαμβάνει το κείμενο των προς διδασκαλία κεφαλαίων, κατά λέξη μετάφραση του κειμένου, γραμματικά και ετυμολογικά σχόλια, ομόρριζα λέξεων στην αρχαία ελληνική και τη νεολληνική,...

Δες όλη την περιγραφή

Το παρόν πόνημα περιλαμβάνει το κείμενο των προς διδασκαλία κεφαλαίων, κατά λέξη μετάφραση του κειμένου, γραμματικά και ετυμολογικά σχόλια, ομόρριζα λέξεων στην αρχαία ελληνική και τη νεολληνική, χρονικές και εγκλιτικές αντικαταστάσεις, πλήρη συντακτική ανάλυση των προτάσεων, πραγματολογικά, ερμηνευτικά, ιδεολογικά και αισθητικά σχόλια, νοηματική απόδοση του...

Δες όλη την περιγραφή
15,05
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 15,05 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 15,05 €

Περιγραφή

Το παρόν πόνημα περιλαμβάνει το κείμενο των προς διδασκαλία κεφαλαίων, κατά λέξη μετάφραση του κειμένου, γραμματικά και ετυμολογικά σχόλια, ομόρριζα λέξεων στην αρχαία ελληνική και τη νεολληνική, χρονικές και εγκλιτικές αντικαταστάσεις, πλήρη συντακτική ανάλυση των προτάσεων, πραγματολογικά, ερμηνευτικά, ιδεολογικά και αισθητικά σχόλια, νοηματική απόδοση του κειμένου και θεματικό κέντρο, απαντήσεις στα θέματα για συζήτηση του σχολικού βιβλίου, καθώς και πρόσθετες ερωτήσεις και ασκήσεις με τις απαντήσεις τους. Περιλαμβάνει ακόμη τρίωρα διαγωνίσματα με πλήρεις απαντήσεις, καθώς και τα θέματα που δόθηκαν τα τελευταία χρόνια στις πανελλαδικές εξετάσεις με όλες τις απαντήσεις.
Θέλουμε να ελπίζουμε ότι η εργασία μας αυτή θα βοηθήσει ουσιαστικά τους μαθητές και τους φιλολόγους καθηγητές, προς τους οποίους κυρίως απευθύνεται.
(Γεώργιος Χρ. Σακελλαριάδης)

Χαρακτηριστικά

Είδος
Σχολικό Βοήθημα
Σχολική Μονάδα
-
Σχολική Τάξη
Γ' Λυκείου
Μάθημα
Αρχαία Ελληνικά
Υπότιτλος
Θεωρητικής κατεύθυνσης
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
460
Έτος έκδοσης
-
Διαστάσεις
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • afro_goop

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Πλήρες και σύμφωνο με τον νέο τρόπο εξέτασης. Στο γνωστό έχει σχεδόν για όλα τα κείμενα διαγωνίσματα και κάποια συνδυάζουν δύο κείμενα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη