Σάλτσες, Γλυκιές και αλμυρές

Σάλτσες, Γλυκιές και αλμυρέςΚωδικός: 156783

Οι "Σάλτσες" έπαιζαν πάντα σημαντικό ρόλο στη μαγειρική. Συμπληρώνουν και εμπλουτίζουν πολλά πιάτα, προσθέτοντας νότες γεύσης, δίνοντάς τους νέες διαστάσεις. Ο Michel Roux, με τις πλούσιες μαγειρικές...

Δες όλη την περιγραφή

Οι "Σάλτσες" έπαιζαν πάντα σημαντικό ρόλο στη μαγειρική. Συμπληρώνουν και εμπλουτίζουν πολλά πιάτα, προσθέτοντας νότες γεύσης, δίνοντάς τους νέες διαστάσεις. Ο Michel Roux, με τις πλούσιες μαγειρικές γνώσεις, έχει αναγνωριστεί ως αυθεντία στην τέχνη παρασκευής σαλτσών και η πρώτη έκδοση του βιβλίου αυτού , που εξεδόθη πριν από μια δεκαετία θεωρείται πλέον...

Δες όλη την περιγραφή
  • Συγγραφέας: Michel Roux
  • Εκδότης: Τσιτσιλώνης Α.
  • Μορφή: Σκληρό Εξώφυλλο
  • Έτος έκδοσης: 2013
  • Αριθμός σελίδων: 304
  • Κωδικός ISBN-13: 9789608058309
  • Διαστάσεις: 26×20
38,90
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 32,50 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 38,90 €

  2. 41,25 €

  3. 32,50 €

  4. 55,00 €

  5. 42,00 €

Περιγραφή

Οι "Σάλτσες" έπαιζαν πάντα σημαντικό ρόλο στη μαγειρική. Συμπληρώνουν και εμπλουτίζουν πολλά πιάτα, προσθέτοντας νότες γεύσης, δίνοντάς τους νέες διαστάσεις. Ο Michel Roux, με τις πλούσιες μαγειρικές γνώσεις, έχει αναγνωριστεί ως αυθεντία στην τέχνη παρασκευής σαλτσών και η πρώτη έκδοση του βιβλίου αυτού , που εξεδόθη πριν από μια δεκαετία θεωρείται πλέον κλασσική. Εδώ στην καινούργια, ανανεωμένη έκδοση, ο Michel έχει βελτιώσει πολλές κλασσικές σάλτσες, ενώ έχει προσθέσει νέες ελκυστικές συνταγές, εύκολες στην εκτέλεση και ειδικά σχεδιασμένες για να ταιριάζουν στα σύγχρονα, δροσερά και πιο ελαφριά πιάτα.

Η υπέροχη αυτή συλλογή 200 και πλέον συνταγών περιλαμβάνει σάλτσες για κάθε είδους πιάτο - ελαφριές και πλούσιες, απλές και σύνθετες, γλυκές και αλμυρές. Οι τεχνικές παρουσιάζονται με σαφήνεια και η εικονογράφηση είναι ιδιαίτερα κατατοπιστική. Η νέα μοντέρνα προσέγγιση και οι υπέροχες φωτογραφίες του ανανεωμένου βιβλίου σίγουρα θα το καταστήσουν κλασσικό στο αντικείμενό του.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Μαγειρική - Συνταγές
Γλώσσα
Ελληνικά
Υπότιτλος
Γλυκιές και αλμυρές
Μορφή
Σκληρό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
304
Έτος έκδοσης
2013
Διαστάσεις
26x20 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • qpakis
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είναι ένα δύσκολο βιβλίο, όχι για αρχάριους, αλλά αν κάποιος το προσπαθεί σταθερά τότε θα δει αποτελέσματα. Είμαι ευχαριστημένος γιατί είναι ακριβώς αυτό που περίμενα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

86 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη