Polar Vantage V HR Stainless Steel 46mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Μαύρο)
Smartwatches

Polar Vantage V HR Stainless Steel 46mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Μαύρο)Κωδικός: 16067280

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Ενσωματωμένο GPS
  • Χρόνος λειτουργίας-προπόνησης: 40h
  • Πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι
  • Περιλαμβάνει ζώνη καρδιακών παλμών
  • Βάρος: 66g
599,00
ΠαράδοσηΤρί, 29 Οκτ - Δευ, 18 Νοε
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 599,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    599,00 €

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Μαύρο
Έτος Κυκλοφορίας
2018
Συμβατό Λειτουργικό Σύστημα
Android, iOS
Οθόνη Αφής
Ναι
Τύπος Διασύνδεσης
Bluetooth
Λουράκι
Σιλικόνης
Υλικό Κάσας
Ανοξείδωτο Ατσάλι
Μοντέλο
-

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Δυνατότητες
Δόνηση
Χρήση
Τρέξιμο, Ποδηλασία, Τρίαθλο, Κολύμβηση

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Αισθητήρες
Αλτίμετρο, Βαρόμετρο, Καρδιακών Παλμών, GPS
Αδιάβροχο
Κολύμβηση στη Θάλασσα

Διαστάσεις

Διάμετρος Κάσας
46 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • s.kokkonis
    5
    36 στους 36 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Πορτοκαλί

    Το ρολόι βρίσκεται στην κατοχή μου περίπου 3 βδομάδες. Αφού ξεψαχνισα όλο το δίκτυο για reviews με ανάμικτα σχόλια αποφάσισα να δοκιμάσω την τύχη μου. Πρώτη φορά polar μετά από πολλά garmin με τελευταίο το fenix 5 plus.
    Οπτικά το ρολόι δεν είναι της κλάσης της ανώτερης σειράς της garmin, πιο πλαστικό αλλά όμορφο οπτικά και μαζεμένο σε διαστάσεις. Το λουράκι του είναι πολύ βολικο και το βάρος του ρολογιού σε συνδυασμό με το πάχος το κάνει να το ξεχνάς ότι το φοράς.
    Η εφαρμογή στο κινητό και στον υπολογιστή σε σχέση με του garmin είναι λίγο πολύπλοκη και πιο δυσκολη στη χρήση μιας και ακόμα όταν θέλω να τσεκαρω κάτι ψάχνομαι αρκετά για να το βρω.
    Η οθόνη του είναι ένα ψιλο μειον μιας και δεν είναι ιδιαίτερα φωτεινη ούτε σου επιτρέπει αλλαγή σε μαύρα γράμματα με άσπρο φόντο κατά τη διάρκεια της προπόνησης παρόλαυτα δεν δημιουργεί και πρόβλημα.
    Έχει notifications από το τηλέφωνο και στα ελληνικά και για android χρήστες σε αντίθεση με τη suunto που ακόμα βάζει ελληνικα.
    Από μενού και παραμετροποίηση τα πραγματα είναι τα απολύτως απαραίτητα, σε αυτόν τον τομέα η garmin είναι πολύ μπροστα μιας και μπορείς να ρυθμίσεις τα πάντα για τα πάντα.
    Η μπαταρία φαίνεται να κρατάει αρκετά ακόμα και κατά τη διάρκεια της προπόνησης με gps με απώλειες σε προπόνηση μιας ώρας περίπου στο 4-5%.
    Ωραία η λειτουργία του sleep tracking με μεγάλη πληροφόρηση για τα διάφορα στάδια του ύπνου ακόμα και για τις οποίες διακοπές αυτου συν την μέτρηση των παλμών.
    Τώρα όσον αφορά το αθλητικό κομμάτι, νομίζω πως η polar έδωσε έμφαση σε αυτό το τομέα κάνοντας παραχωρήσεις στα μπιχλιμπιδια.Τοποθετω το ρολόι σχετικά σφιχτά στο καρπό και ένα δάχτυλο περίπου πάνω από το κόκκαλο και χρησιμοποιώ και τη ζώνη συνδεδεμένη με ένα application της polar το beat για σύγκριση. Μετά από 10χιλ η διαφορά στους μέσους και max παλμούς ήταν ένας παλμός. Δεύτερη δοκιμή , ίδιοι μέσοι ένας παλμός max πάνω. Νομίζω δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο. Το μόνο που παρατηρώ αλλά είναι αναμενόμενο, σε κατάσταση διαλειμματικης το ρολόι αργεί λίγο να κατεβάσει παλμούς σε σχέση με τη ζώνη στη φάση της χαλάρωσης.
    Έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις διαλειμματικη απλά νομίζω για διάφορα στάδια προπονησης καλό είναι να τη φτιάξεις από την εφαρμογή στον υπολογιστή μιας και από το κινητό είναι απλά βασική η λειτουργία.
    Όσο αφορά στο gps, το σήμα το πιάνει άμεσα από 6-7 δευτερα μέχρι βαριά 15 και δεν το ξανακάνει κατά τη προπόνηση. Σε σχέση με το fenix 5 plus σε απόσταση που τρέχω συνέχεια στη γειτονιά τα Χιλ χτυπάνε στα ίδια σημεία σχεδόν με απόκλιση μερικών μέτρων στο χειρότερο σενάριο με τους χάρτες της διαδρομής στο polar να είναι σαφώς πιο σωστοί και στις ευθείες και στις στροφές. Ακόμα και στο εθνικό κήπο που λόγω βλάστησης τα gps δεν λειτουργούν και στα καλύτερά τους, στη μετρημένη 2χιλιαρη μετράει 1900 κάτι μέτρα με τη διαδρομή να είναι σωστή στο χάρτη χωρίς περίεργες αποκλίσεις.
    Γενικά δεν ξέρω αν θα το έλεγα value for money μιας και ειδικά στην Ελλάδα ζητάνε πολλά € αλλά τουλάχιστον αθλητικά φαίνεται να καλύπτει σωστά τις ανάγκες του ασκούμενου. Σύντομα θα κάνω και μια δοκιμή με το fenix 6 pro για να ελέγξω τα δεδομένα και την ακρίβεια και των δύο.
    Μελλοντικά θα γράψω και για τα υπόλοιπα features όπως το recovery pro, που αναλύει τις παραμέτρους της προπόνησης σου και σε ενημερώνει για τη κατάσταση του σώματος σου και το night recharge που δείχνει με βάση τον ύπνο σου πόσο γεμάτες είναι οι μπαταρίες σου για να ξεκινήσεις προπόνηση.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Οθόνη
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Lykourgos_P
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εξαιρετικό αθλητικό ρολόϊ, με τεράστια ακρίβεια στις μετρήσεις, τουλάχιστον όσον αφορά, τρέξιμο και περπάτημα που το έχω χρησιμοποιήσει. Άπειρες λειτουργίες, εξαιρετικά ανθεκτικό και με απίστευτη μπαταρία, βγάζει εύκολα 1 εβδομάδα με καθημερινή άσκηση τουλάχιστον μιας ώρας.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη