Lag Ακουστική Κιθάρα Tramontane T170D Natural
Ακουστικές Κιθάρες

Lag Ακουστική Κιθάρα Tramontane T170D NaturalΚωδικός: 16073561

Ακουστική κιθάρα Tramontane T170D της εταιρείας Lag. Όπως και στην κλασική κιθαρά, ο ήχος παράγεται φυσικά από το ηχείο στο σώμα του οργάνου. Η διαφορά είναι ότι μια ακουστική κιθάρα έχει μεταλλικές χορδές, σε αντίθεση με την κλασική κιθάρα που αποτελείται από συνδυασμό μεταλλικών και nylon χορδών. Αυτός είναι ο λόγος που η ακουστική κιθάρα συνηθίζεται να...
Δες όλη την περιγραφή

Ξύλα Κιθάρας:

  • Body: Khaya
  • Neck: Khaya
  • Fretboard: Brownwood
390,00
ΠαράδοσηΠαρ, 20 Σεπ - Τρί, 24 Σεπ
+50,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 390,00 €

Περιγραφή

Ακουστική κιθάρα Tramontane T170D της εταιρείας Lag. Όπως και στην κλασική κιθαρά, ο ήχος παράγεται φυσικά από το ηχείο στο σώμα του οργάνου. Η διαφορά είναι ότι μια ακουστική κιθάρα έχει μεταλλικές χορδές, σε αντίθεση με την κλασική κιθάρα που αποτελείται από συνδυασμό μεταλλικών και nylon χορδών. Αυτός είναι ο λόγος που η ακουστική κιθάρα συνηθίζεται να παίζεται με πένα ενώ η κλασική με τα δάχτυλα.

Το υλικό των χορδών και ο τρόπος παιξίματος έχουν ως αποτέλεσμα και διαφορές ως προς το είδος μουσικής που χρησιμοποιούνται: η ακουστική προτιμάται στη σύγχρονη ελληνική μουσική καθώς και σε είδη όπως το rock, η jazz και η country, ενώ η κλασική είναι κατάλληλη για συνθέσεις κλασικής μουσικής και flamenco.

Ξύλα Κιθάρας:

  • Body: Khaya
  • Neck: Khaya
  • Fretboard: Brownwood

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Body
Khaya
Neck
Khaya
Fretboard
Brownwood
Αριθμός Χορδών
6 Αριθμός Χορδών
για Αριστερόχειρες
Όχι
Cutaway
Όχι
Χρώμα
Natural
Χρώμα
Μπεζ

Είδος

Τύπος
Ακουστική

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη