Tucano Urbano Καλύμματα Χεριών Μοτοσυκλέτας Αδιάβροχα Polyamide Hand Grip Covers R334
Καλύμματα Χεριών Μοτοσυκλέτας

Tucano Urbano Καλύμματα Χεριών Μοτοσυκλέτας Αδιάβροχα Polyamide Hand Grip Covers R334Κωδικός: 16099395

  • Διαθέτουν ενίσχυση στο μπροστινό μέρος και ανακλαστικές λωρίδες.
  • Κατάλληλες για τοποθέτηση σε σκούτερ και μοτοσυκλέτες.



  • Διαθέτουν ενίσχυση στο μπροστινό μέρος και ανακλαστικές λωρίδες.
  • Κατάλληλες για τοποθέτηση σε σκούτερ και μοτοσυκλέτες.



76,00
ΠαράδοσηΤρί, 01 Οκτ - Πέμ, 03 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 72,00 €

Περιγραφή

  • Διαθέτουν ενίσχυση στο μπροστινό μέρος και ανακλαστικές λωρίδες.
  • Κατάλληλες για τοποθέτηση σε σκούτερ και μοτοσυκλέτες.



Χαρακτηριστικά

Αδιάβροχα
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 2
Αξιολόγησε το προϊόν
  • FeederM1
    1
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    10 λεπτά σε έντονη βροχή κ τα χέρια σου γίνονται λες κ τα έβαλες μέσα σε κουβά με νερό ούτε αντι ανεμικα είναι ότι χειρότερο που έχω πάρει σε χούφτα, κάτι χουφτες με 10 ευρώ που είχα ήταν 10 φορές καλύτερες δύστυχος έτσι είναι ...

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Ioannis Skouroliakos
    1
    11 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η αξιολόγηση θα γίνει συγκριτικά με τις Shad που είχα και τις Tucano χωρίς το κάλυμμα του καθρέπτη, τις πιο απλές δλδ., και τοποθέτηση σε Piaggio medley 125.

    Αδιαβροχοποίηση: Ξεκινάω με αυτό, διότι θεωρώ βασικό σημείο για χούφτες. Σε κανονική βροχή(χωρίς μπόρα) και ύστερα από 4 ωρες στον δρόμο, πέρασε νερό και στο εσωτερικό, παρότι είχαν κουμπωθεί σωστά, και στο εξωτερικό δεν τολμούσες να ακουμπήσεις το χέρι. ήσουν το ίδιο βρεγμένος είτε με τις χούφτες είτε χωρίς. Στη. βροχή περισσότερο προστασία είχαν οι κινεζικές με 15€, παρά αυτές, και αυτό δεν δικαιολογείται για χούφτες 65€. Εδώ βάζω 0 Αστέρι.

    Προστασία στο κρύο: Έχει ένα λουράκι που σφίγγεις την προέκταση φτάνοντας στον καρπό, ώστε να μην περνάει κρύο από το χέρι. Άντε το ένα για να το σφίξεις, το κάνεις με το άλλο χέρι, το δεύτερο πως θα το σφίξεις; Εκτός αν έχεις τρίτο χέρι και κάνεις την δουλειά σου..! Στο πάνω σημείο της χούφτας, έχει λίγο προστασία, αλλά το κάτω και τα πλάγια τίποτα. Στο κρύο δείχνει ότι καλύπτει ελαφριά και όχι καλά όπως οι Shad. 0,5 αστέρι για εδώ.

    Εμφάνιση: Αν και αυτό είναι υποκειμενικό, στον περισσότερο κόσμο αρέσουν. Δεν περνάνε απαρατήρητες και στον δρόμο με ρωτάνε συχνά αν αξίζουν. Εφαρμόζουν καλά. 1 Αστέρι εδώ διότι στα περισσότερα σκούτερ στα κουμπιά της μίζας είναι η ένωση, και το πατάς με δυσκολία για να βάλεις μπροστά.

    Γενική εικόνα: Σε καμία των περιπτώσεων δεν αξίζουν τα 65€ που έδωσα. Μόνο λεζάντα είναι και τίποτα παραπάνω. Είναι δυνατόν να βρέχει, και να γίνει το εσωτερικό λες και είχα ρίξει κουβάδες με νερό μέσα, ενώ δηλώνει η εταιρία ότι είναι αδιάβροχες; Τσάμπα τα λεφτά. μετάνιωσα την αγορά τους. Ίσως να θέλει αδιαβροχοποίηση με νανοτεχνολογία για να δουλέψει καλύτερα, δλδ άλλα 35€ για καλό υγρό, και σου φτάνουν 100€.
    Όποιος θέλει να τα δώσει, ας γράψει στην περιγραφή το αποτέλεσμα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

9 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη