Xiaomi Mi Qicycle 16" Μαύρο Σπαστό Ηλεκτρικό Ποδήλατο Πόλης με 3 Ταχύτητες
Ηλεκτρικά Ποδήλατα

Xiaomi Mi Qicycle 16" Μαύρο Σπαστό Ηλεκτρικό Ποδήλατο Πόλης με 3 ΤαχύτητεςΚωδικός: 16164771

Η πόλη στα… πόδια σας, με ένα αναδιπλούμενο ποδήλατο. Η ουσία της οδήγησης μέσα στην πόλη δεν είναι να παραμένετε κολλημένοι στην κίνηση. Είναι προτιμότερο να είστε χαλαροί και ευέλικτοι,

Δες όλη την περιγραφή

Η πόλη στα… πόδια σας, με ένα αναδιπλούμενο ποδήλατο. Η ουσία της οδήγησης μέσα στην πόλη δεν είναι να παραμένετε κολλημένοι στην κίνηση. Είναι προτιμότερο να είστε χαλαροί και ευέλικτοι, να προσπερνάτε με ασφάλεια και να απολαμβάνετε την απορία στα μάτια των οδηγών.

Δες όλη την περιγραφή

Αναφορά προϊόντος

από 1.118,25 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    1.118,25 €

Περιγραφή

Η πόλη στα… πόδια σας, με ένα αναδιπλούμενο ποδήλατο. Η ουσία της οδήγησης μέσα στην πόλη δεν είναι να παραμένετε κολλημένοι στην κίνηση. Είναι προτιμότερο να είστε χαλαροί και ευέλικτοι, να προσπερνάτε με ασφάλεια και να απολαμβάνετε την απορία στα μάτια των οδηγών. Τα μεταλλικά τμήματα του σκελετού αναδιπλώνονται με απλό τρόπο, ενώ ο κεντρικός σωλήνας δεν διπλώνει, προκειμένου να περιοριστούν οι πιθανές φθορές στον σκελετό που πιθανώς να προκύψουν μετά από πολύωρη ποδηλασία.

Η ισχύς του αισθητήρα ροπής θα σας δώσει την αίσθηση πως η δύναμή σας έχει μεγεθυνθεί

Εφοδιασμένο με αισθητήρα ροπής TMM, ο οποίος μπορεί να ανιχνεύσει αυτόματα την πίεση των ποδιών και στα δύο πεντάλ, προσφέροντας την κατάλληλη ηλεκτρική ισχύ για να σας βοηθήσει στην επιτάχυνση. Θα έχετε την αίσθηση πως η δύναμη των ποδιών σας έχει μεγιστοποιηθεί. Η μικρή αυτή υποβοηθητική παρέμβαση γίνεται ομαλά και με απόλυτα φυσικό τρόπο, ώστε να κάνει τις βόλτες σας εύκολες και απολαυστικές.

Απολαυστική εμπειρία ποδηλασίας

Ο MC (ελεγκτής κινητήρα) καθορίζει πόση ηλεκτρική ενέργεια πρέπει να παραχθεί ώστε να μεγεθύνει την ανθρώπινη δύναμη.

Ο αισθητήρας ροπής παίρνει δεδομένα και τα μεταφέρει στον ελεγκτή κινητήρα

Τη στιγμή που το πόδι κινείται προς τα κάτω, ο αισθητήρας ροπής του πίσω τροχού θα καταγράψει την ποσότητα της δύναμης που ασκείται στο πεντάλ.

Ο κινητήρας κινεί τους εμπρόσθιους τροχούς προς τα εμπρός.

Πανίσχυρος κινητήρας χωρίς ψήκτρες 250W για ηλεκτρικό ποδήλατο

Σε σύγκριση με τους συνηθισμένους κινητήρες, ο κινητήρας χωρίς ψήκτρες των 250W διαθέτει υψηλή ροπή ( μέγιστη ταχύτητα 25Km/h ), μικρή μαγνητική αντίσταση, μεγαλύτερη επιτάχυνση και μικρότερο βάρος. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να κινηθεί πιο εύκολα ακόμα και με αντίθετο αέρα.

Υπολογιστής ταξιδιού

Ο ενσωματωμένος υπολογιστής όχι μόνο θα βοηθήσει τον αναβάτη να αλλάζει μεταξύ των τεσσάρων βοηθητικών λειτουργιών, αλλά ταυτόχρονα να παρακολουθεί τα δεδομένα οδήγησης σε πραγματικό χρόνο: ισχύς σε Watt, ταχύτητα, απόσταση.

Τέσσερις βοηθητικές λειτουργίες για διαφορετικής ανάγκες ποδηλασίας

Το ηλεκτρικό ποδήλατο Mi QiCYCLE διαθέτει τέσσερις βοηθητικές λειτουργίες, οι οποίες μπορούν να αλλάξουν εύκολα από τον υπολογιστή κίνησης του ποδηλάτου στη λαβή. Η καθεμιά λειτουργία παρέχει διαφορετική υποβοήθηση και μπορεί να αλλάξει κατά βούληση σύμφωνα με τις ανάγκες οδήγησης.

Fitness mode

Χωρίς ηλεκτρισμό. Όπως συμβαίνει με όλα τα ποδήλατα, η λειτουργία αυτή είναι η κατάλληλη για ποδηλασία με σκοπό την άσκηση.

Economic mode

Η ηλεκτρική ισχύς θα μεγεθύνει με φυσικό τρόπο τη δύναμη του πέλματος στο πεντάλ κατά 50%, με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και για μεγάλες αποστάσεις.

Balance mode

Η ηλεκτρική ισχύς θα μεγεθύνει με φυσικό τρόπο τη δύναμη του πέλματος στο πεντάλ κατά 100%, με την ηλεκτρική ισχύ και την ανθρώπινη δύναμη σε ισορροπία.

Enhanced mode

Η ηλεκτρική ισχύς θα μεγιστοποιήσει τη δύναμη του πέλματος στο πεντάλ κατά 150%, ώστε να σκαρφαλώσετε μια πλαγιά ή για μεγάλες ταχύτητες.

Παρακολούθηση δεδομένων ποδηλασίας, προκειμένου να βελτιώνεστε λίγο κάθε μέρα

Το ηλεκτρικό αναδιπλούμενο ποδήλατο Mi QiCYCLE ενσωματώνει δυνατότητες παρακολούθησης δεδομένων, όπως η τρέχουσα ταχύτητα, η απόσταση που διανύθηκε, η ισχύς σε Watt, η κατανάλωση θερμίδων. Τα δεδομένα αυτά θα εμφανιστούν στην οθόνη του υπολογιστή του ποδηλάτου που βρίσκεται στη λαβή, ώστε να παρακολουθείτε την καθημερινή σας πρόοδο.

Μπαταρία ιόντων-λιθίου με αυτονομία περίπου 45 χλμ.

Το ηλεκτρικό αναδιπλούμενο ποδήλατο Mi QiCYCLE χρησιμοποιεί μπαταρία ιόντων λιθίου τύπου 18650, η οποία θα σας επιτρέψει να ποδηλατήσετε για περίπου 45 χλμ., ώστε να ανταποκριθείτε στις καθημερινές ανάγκες μετακίνησής σας στην πόλη. Η μπαταρία είναι ενσωματωμένη στον σκελετό του ποδηλάτου, ενώ διαθέτει ειδικό συρταρωτό σχεδιασμό που μπορεί να τραβηχτεί για αντικατάσταση ή ξεχωριστή φόρτιση.

14, 5 κιλά, ελαφρύ και φορητό

Χάρη στον ελαφρύ σχεδιασμό του σκελετού από αλουμίνιο, ακόμα και με τη μεγάλη χωρητικότητας μπαταρία λιθίου και τον υψηλής απόδοσης κινητήρα χωρίς ψήκτρες, το ηλεκτρικό αναδιπλούμενο ποδήλατο Mi QiCYCLE ζυγίζει μόλις 14,5 κιλά. Την ίδια στιγμή, τα μπροστινά και τα πίσω πιρούνια είναι κατασκευασμένα από μονοκόμματο σφυρήλατο αλουμίνιο, χωρίς αρμούς συγκόλλησης, κομψά και ελαφριά, με αποτέλεσμα ενισχυμένη σταθερότητα.

Shimano nexus

Ο μηχανισμός αλλαγής τριών ταχυτήτων της Shimano σας επιτρέπει να οδηγείτε άνετα, ακόμα και χωρίς ηλεκτρική ισχύ

Είναι εφοδιασμένο με μηχανισμό αλλαγής τριών ταχυτήτων της Shimano. Οι τρεις ταχύτητες Easy, Standard και Fast αλλάζουν εύκολα και γρήγορα. Σε συνδυασμό με την ηλεκτρική ισχύ του ποδηλάτου κάνουν την εμπειρία οδήγησης ακόμα πιο άνετη και απολαυστική, ενώ δεν απαιτείται επιπλέον προσπάθεια για οδήγηση χωρίς τη βοήθεια της ηλεκτροκίνησης.

Κατασκευαστής

Xiaomi

Χαρακτηριστικά

Γενικά Χαρακτηριστικά

Τύπος
Πόλης
Μέγεθος
Ανδρικό
Μέγεθος Τροχού
16 "
Χρώμα
Μαύρο

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Ταχύτητες
Ναι
Αριθμός Ταχυτήτων
3
Φρένα
V-Brakes
Αναρτήσεις Ποδηλάτου
Χωρίς Ανάρτηση
Σπαστό / Αναδιπλούμενο
Ναι
Διαστάσεις
124.7 x 55.6 x 92.8 cm

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ισχύς Μοτέρ
250 W
Ροπή
7,3 Nm
Μέγιστη Αυτονομία
45 km
Μέγιστη Ταχύτητα
25 km/h
Βάρος
14,5 kg
Μέγιστο Βάρος Αναβάτη
100 kg
Χωρητικότητα Μπαταρίας
5,8 Ah
Είδος Μπαταρίας
Ιόντων Λιθίου
Μέγιστος Χρόνος Φόρτισης
3 hrs
Δυνατότητες
Οθόνη, Μπροστινό Φως, Πίσω Φως

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Kostas_Ollandos
    5
    8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    4500 χιλιομετρα και ακομα τσουλαει, μερικα στανταρ προβληματακια ποδηλατου αλλα ευτηχως τα ηλεκτρικα ακομα κομπλε φτου φτου.
    Update : 9.000 χιλιομετρα, στραβες ζαντες πλεον, αλλα γενικα τσουλαει, η μπαταρια βγαζει καμια 20αρια χιλιομετρα στο σουπερ mode.

    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Βάρος
    • Φρένα
    • Σέλα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • George_Kefalas76
    1
    105 στους 175 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η υποστήριξη της infoguest είναι απαράδεκτη.
    Παράδοση για επισκευή (26/8 09:04)
    Χρειάζονται 2-3 μέρες για να κάνουν έλεγχο και επισκευή σαμπρελας πίσω λάστιχο!!!Θα πρέπει να καλέσω αύριο(27/8)
    Λαθος 4 μέρες για να κάνουν έλεγχο.(28/8)
    Σε νέα επικοινωνία τα ίδια,τουλάχιστον δείχνει να είσαι προς επεξεργασία η καρτέλα.Αρα το βλέπει ΤΕΧΝΙΚΟΣ(29/8)
    Το δούλεμα συνεχίζεται,η καρτέλα είναι 2 μέρες κλειδωμένη από τον τεχνικό τους και θα ειδοποιηθεί με email για να απαντήσει στην γραμματεία του service!!!!(30/8)
    Μακριά από infoquest οι άνθρωποι δεν κάνουν ούτε για αλλαγή σαμπρελας!!!

    • Φρένα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οδηγική στάση
    • Σέλα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Βάρος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Hackmaniacs
    5
    37 στους 47 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το έχω πάρει εδώ και είκοσι μέρες . Πάρα πολύ βολικό. Μεγάλη αυτονομία και βολεύει γενικά πάρα πολύ . Βολεύει να πηγαίνεις σε περίεργα μέρη να το έχεις μέσα στο αμάξι και να βγάζεις αυτό έξω μετά να κάνεις τις βόλτες σου. Οι ταχύτητες το κάνουν εύκολο ακόμα και για ανηφόρα και γενικά μια πάρα πολύ ωραία επιλογή. Θα το ήθελα λίγο πιο φθηνό μόνο. Αλλά η ποιότητα κατασκευής του είναι πραγματικά υπέροχη . Έχουμε αναλυτικό βίντεο και στο κανάλι μας στο YouTube και αν θέλετε μπορείτε να το δείτε εδώ αναλυτικά από το unbox έως και το review . https://youtu.be/YICFceQH6R4

    • Οδηγική στάση
    • Βάρος
    • Φρένα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σέλα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Alexandros_Katsiavrias
    5
    21 στους 25 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Διανυω 5,5 χλμ για να παω στη δουλεια μου. Το ποδηλατο ειναι οτι πρεπει. Φθανω σε λιγοτερο χρονο απ' οτι με το αυτοκινητο. Βλέπεις την πολη με αλλο ματι. Επιπλέον, σου δίνεται η δυνατοτητα να το αποθηκεύσεις οπουδήποτε.

    • Οδηγική στάση
    • Βάρος
    • Φρένα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σέλα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • opelorios
    4
    68 στους 75 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ καλή περίπτωση το ποδηλατάκι. Βολικό, γρήγορο, άνετο, πάει παντού, μπαίνει σε αυτοκίνητο.
    Είναι σούπερ.
    Αν δεν υπήρχαν τα παρακάτω θα ήταν σούπερ τέλειο.
    Δε μου άρεσαν τα εξής:
    1) Δεν έχει προφυλακτήρες άρα δεν κυκλοφορεί σε βρεγμένο δρόμο γιατί πετάει νερά. Πόσο θα τους κόστιζε. Έβαλα βέβαια προφυλακτήρες αλλά με πατέντα γιατί είναι δύσκολο να ταιριάξουν.
    2) Χωρίς υποβοήθηση είναι πολύ βαρύ το πεντάλ. Τσουλάει με το ζόρι. Δηλαδή δεν είναι να πας βόλτα χωρίς την υποβοήθηση.
    3) Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν πάει χωρίς χέρια.
    4) Θα ήθελα το τιμόνι να είναι λίγο πιο ψηλά (5 πόντους). Ενώ η σέλα του ανεβαίνει πολύ ψηλά, το τιμόνι θαρρώ είναι λίγο χαμηλά.
    5) Η σέλα είναι λίγο σκληρή.
    6) Το κουδουνάκι το ακούει μόνο αυτός που το χτυπάει. Τους πείραζε να βάλουν ένα που να λειτουργεί με ρεύμα από την μπαταρία; Έστω ένα πιο δυνατό;
    Εγώ έβαλα ένα buzzer 9v και το πατάω συνεχώς.

    Το 1 και το 6 νομίζω είναι αδικαιολόγητα.

    • Βάρος
    • Φρένα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οδηγική στάση
    • Σέλα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • namaste_tasos
    5
    16 στους 18 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είμαι κάτοχος εδώ και 2μηνες,το ποδήλατο είναι πανέμορφο και με υψηλή ποιότητα κατασκευής.Εχει πολύ καλή αυτονομια,είναι πολύ σταθερό στην οδήγηση.Ειναι ελαφρύ,αποθηκεύεται εύκολα αλλά δεν μπορείς να το κλειδώσεις εξω,αν και αυτό το έχουν τα σπαστά γενικός.Εχω και ένα dahon και αντιμετώπιζω το ίδιο θεμα.Γενικα αξίζει τα λεφτά του,το app δεν λειτουργεί λόγο του νόμου προσωπικων δεδομένων που ισχύει στη Ευρώπη,αν δείτε δεν υπάρχει η εφαρμογή στα store.εγραψα σχετικά στην info quest αλλά δεν απάντησαν ποτέ,το ανακαλυψα μέσο Κίνας.

    • Οδηγική στάση
    • Βάρος
    • Φρένα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σέλα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • giorgos.kats.73
    5
    14 στους 18 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το εχω μια εβδομαδα...με βολευει γιατι ειναι σπαστο και ειναι ο λογος που το αγορασα οπότε μπορω στην δουλεια μου να το εχω μεσα γιατι για για εξω δεν ειναι θα σας το φανε!Πας ανετα οταν εχεις την υποβοηθηση της μπαταριας.Λιγο το οτι δεν εχει αναρτησημπροστα...νοιωθεις τα παντα αν δεν ειναι καλο το οδοστρωμα....Αυτο που δεν εχω βρει ακομα ομως ειναι πως θα συνδεσω το κινητο μου γιατι bluetooth δεν εχω βρει!Μαλλον εχει μονο η κινεζικη version και οχι η Ελληνικη που εχω εγω.
    Update 14/5/2019....Μου σπανε οι ακτινες της πισω ροδας πολυ συχνα.Το κοστος της επισκευης δεν ειναι μεγαλο αλλα εχει φασαρια καθε λιγο και λιγακι!

    • Οδηγική στάση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σέλα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Βάρος
    • Φρένα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kyriakos.koronaios.5
    5
    44 στους 46 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Δεν θα πω πολλά... είμαι κάτοχος εδω και 3 μερες....
    Νομιζω απο οσα εχω αγοράσει κατα καιρούς (κονσόλες,κινητα,psvr κτλ....) Απο τα χρησιμοτερα και καλύτερα 800€ που έχω δώσει ποτέ μου.. Εννοείται με δόσεις...:) 36 ατοκες .
    Φοβερη κατασκευή, ελαφρύ, όμορφο και πολυ πρακτικό.
    Ευκολη συναρμολόγηση και ολα στα ελληνικά.
    Μενου στα αγγλικά στην οθονη πλοήγησης.
    Το χρησιμοποιησα σε ανηφόρα που με mountain σου βγαίνει ο κ.....ος για να ανέβεις...
    Ανεβηκε με απλη πεταλια και χωρίς τρελό ζορι.
    Παιδες διαθεστε τα και θα δείτε με αλλο ματι την πόλη.
    Αυτα.

    • Οδηγική στάση
    • Βάρος
    • Φρένα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σέλα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    12 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    40 χλμ στο eco
    25 χλμ στο turbo.

    • Οδηγική στάση
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Φρένα
    • Σέλα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Οδηγική στάση
    • Βάρος
    • Φρένα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σέλα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Φρένα
    • Οδηγική στάση
    • Βάρος
    • Σέλα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Φρένα
    • Σέλα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Οδηγική στάση
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οδηγική στάση
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σέλα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Φρένα
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οδηγική στάση
    • Φρένα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Σέλα
    • Οδηγική στάση
    • Βάρος
    • Φρένα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σέλα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Οδηγική στάση
    • Φρένα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σέλα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Βάρος
    • Οδηγική στάση
    • Βάρος
    • Φρένα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σέλα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Οδηγική στάση
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σέλα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Φρένα

Ερωτήσεις

8 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Mex9416

Καλησπέρα αγόρασα το ποδήλατο πριν λίγο καιρό και για κάποιο λόγο δε μπορώ να βάλω τρίτη ταχύτητα και εκτός αυτού η υποβοήθηση ακόμα και όταν το έχω τέρμα στη μια πεταλιά βοηθάει και στην επόμενη σαν να κόβει . Το πήρα απ το you και το αυτοκόλλητο που καταλαβαίνεις την έκδοση δεν είναι ούτε ευρωπαϊκό ούτε κινεζικό για ρωσικά μου κάνουν. Κάποια βοήθεια

mixalismpe
british petrol

Έστω οτι είσαι εν κινήσει και ξαφνικά πιάνει το μπουρίνι του αιώνα, πόση ώρα μεστη βροχή αρκεί για να γίνει η ζημιά? Ποιο μέρος του ποδηλάτου είναι αυτό που δεν πρέπει με τίποτα να μπει νερό? Είχε κάποιος αντίστοιχη εμπειρία και αν ναι πόσο ήταν το damage για να το φτιάξει?

George_Kefalas76
FotMac

Η μπαταρία χρειάζεται κλειδί για να την αποσπάσεις? Το ποδήλατο έχει σημείο που να μπορείς να πεις οτι το κλείδωσα, αν θέλεις να το αφήσεις για λίγο;

mixalismpe

Όχι δεν χρειάζεται κλειδή ούτε μπορείς να το κλειδώσεις αγόρασα καλή κλειδαριά ποδηλάτου Dunlop(3,99) συναγερμό

John_Exclusilv

Θα ηθελα να ρωτήσω αν το συγκεκριμένο χρειάζεται κάποιο δίπλωμα (μοτοποδηλάτου, μοτοσυκλέτας κλπ)

Δες όλες τις ερωτήσεις (20)