HealthTrade Λουίζα 20gr
Βότανα

HealthTrade Λουίζα 20grΚωδικός: 16253067

Λουίζα της εταιρείας HealthTrade σε συσκευασία 20 γραμμαρίων. Είναι πολύ αποτελεσματική για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας καθώς ενισχύει τον μεταβολισμό και καταστέλλει την όρεξη. Είναι διουρητική και αποβάλει τις τοξίνες και τα περιττά υγρά, γι αυτό και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική για την αντιμετώπιση της κυτταριτιδας. Ρίχνει την χοληστερίνη και τα...
Δες όλη την περιγραφή

1,92
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 1,87 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 1,89 €

  2. 1,87 €

  3. 2,25 €

  4. 1,92 €

Περιγραφή

Λουίζα της εταιρείας HealthTrade σε συσκευασία 20 γραμμαρίων. Είναι πολύ αποτελεσματική για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας καθώς ενισχύει τον μεταβολισμό και καταστέλλει την όρεξη. Είναι διουρητική και αποβάλει τις τοξίνες και τα περιττά υγρά, γι αυτό και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική για την αντιμετώπιση της κυτταριτιδας. Ρίχνει την χοληστερίνη και τα τριγλυκερίδια, καθώς και την υψηλή πίεση δρώντας ευεργετικά στη καλή λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος. Ανακουφίζει από προβλήματα του στομαχιού, όπως στομαχόπονο, δυσπεψία, φούσκωμα κ.α, όπως επίσης και από τα συμπτώματα του κρυολογήματος. Είναι αντιπυρετική και ηρεμιστική, καταπραΰνει το άσθμα, τις διαταραχές του ύπνου( αϋπνία), τη φλεβίτιδα και τις υπερτροφικές αιμορροΐδες. Επιπρόσθετα έχει ωραία γεύση, που μοιάζει με λεμόνι, χωρίς να αφήνει όμως κάποια ξινή αίσθηση.
Πρόκειται για προϊόν πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας, όπου δεν έχει γίνει η χρήση φυτοφαρμάκων και χημικών λιπασμάτων κατά την καλλιέργειά τους.
Η παρασκευή του αφεψήματος είναι πολύ απλή, αφού το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι βάλετε μία ποσότητα του βοτάνου σε σκεύος με βραστό νερό και σε λίγα λεπτά θα είναι έτοιμο το ρόφημα σας.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος Βοτάνου
Λουίζα
Ποσότητα
20 gr

Διατροφικές Επιλογές

Βιολογικό Προϊόν
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

21 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη