ΜελιΜπαμπά Αμυγδαλέλαιο 100ml
Σπορέλαιο

ΜελιΜπαμπά Αμυγδαλέλαιο 100ml Κωδικός: 16334831

Αμυγδαλέλαιο της εταιρείας ΜελιΜπαμπά, το οποίο αποκτάται από αποξηραμένα αμύγδαλα και είναι πλούσιο σε βιταμίνες. Χρησιμοποιείται στη μαγειρική αλλά είναι κατάλληλο και για χρήση ως καλλωπιστικό προϊόν. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, Ε, Β1, Β2, Β6, Κ, ιχνοστοιχεία -ασβέστιο, μαγνήσιο και φώσφορο- ενώ είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα, ψευδάργυρο και σίδηρο....
Δες όλη την περιγραφή

  • Ποσότητα : 100ml
5,50
ΠαράδοσηΠαρ, 16 Αυγ - Πέμ, 22 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

από 5,50 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 5,50 €

  2. 8,28 €

Περιγραφή

Αμυγδαλέλαιο της εταιρείας ΜελιΜπαμπά, το οποίο αποκτάται από αποξηραμένα αμύγδαλα και είναι πλούσιο σε βιταμίνες. Χρησιμοποιείται στη μαγειρική αλλά είναι κατάλληλο και για χρήση ως καλλωπιστικό προϊόν. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, Ε, Β1, Β2, Β6, Κ, ιχνοστοιχεία -ασβέστιο, μαγνήσιο και φώσφορο- ενώ είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα, ψευδάργυρο και σίδηρο. Είναι πηγή μονοακόρεστων και πολυακόρεστων λιπαρών, τα οποία ενισχύουν το ανοσοποιητικό βελτιώνοντας την υγεία. Μπορεί να ανακουφίσει από τα συμπτώματα της δυσκοιλιότητας, ενώ μόλις δύο κουταλάκια του γλυκού καθημερινά, είναι αρκετά για να ενισχύσουν την υγεία της ουροδόχου κύστης και να βελτιώσουν τη λειτουργία του εντέρου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σαλάτες, ζυμαρικά και σούπες.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Αμυγδαλέλαιο
Ποσότητα
100 ml

Διατροφικές Επιλογές

Βιολογικό Προϊόν
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες