3MK Tempered Glass (Amazfit Stratos)

3MK Tempered Glass (Amazfit Stratos)Κωδικός: 16337283

Τζαμάκι της εταιρείας 3MK για την προστασία της οθόνης του ρολογιού σας από γρατσουνιές, φθορές και δαχτυλιές. Τοποθετείται εύκολα και δεν επηρεάζει τη λειτουργία αφής. Συμβατό με το Amazfit Stratos.

16,00
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 16,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 16,00 €

Περιγραφή

Τζαμάκι της εταιρείας 3MK για την προστασία της οθόνης του ρολογιού σας από γρατσουνιές, φθορές και δαχτυλιές. Τοποθετείται εύκολα και δεν επηρεάζει τη λειτουργία αφής. Συμβατό με το Amazfit Stratos.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 2
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • DrNewbious

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Έχω πάρει ξανά προστατευτικό οθόνης 3MK για το κινητό μου και έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Γι' αυτό και διάλεξα το συγκεκριμένο προϊόν για το Stratos.
    Δεν έχω να προσθέσω κάτι στην αξιολόγηση του georgiou01. Τα είπε όλα όπως έχουν. Μόνο μια μικρή διόρθωση:
    Από την εμπειρία που έιχα με τα άλλα 3ΜΚ προστατευτικά, οταν τραβάς το τελευταίο αυτοκόλλητο, αυτό θα πρέπει να "τραβήξει" το πάνω στρώμα της προστατευτικής μεμβράνης και να μείνει ουσιαστικά το tempered glass μόνο του. Στο συγκεκριμένο προϊόν απλά ξεκόλλησε το αυτοκόλλητο, οπότε έμεινε πράγματι η κόλλα πάνω στην μεμβράνη!!! Μάλλον αυτό δεν το κατάλαβε ο προηγούμενος σχολιαστής! Εγώ αναγκάστηκα να ξεκολλήσω χειροκίνητα την πάνω μεμβράνη, με αρκετή δυσκολία και αφού είχα ξεκολλήσει το tempered glass από το smartwatch, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αρκετές "φούσκες"..
    Μπορεί να είναι αστοχία της παρτίδας. Όταν θα δοκιμάσω και τα άλλα 3 ανταλλακτικά, θα επανέλθω. Σε όσους το πάρουν πάντως, να το έχουν υπόψιν ότι πρέπει να αφαιρεθεί η επιπλέον μεμβράνη, με κάποιο τρόπο!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • georgiou01
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Έχω το amazfit stratos περίπου 1 μήνα.Έχω αλλάξει ήδη 2 φορές tempred glass απο διαφορετικές εταιρίες και τα 2.Δεν θα αναφέρω ποιές ,δεν έχει σημασία.Το συγκεκριμένο tempered glass της 3ΜΚ είναι μακράν το καλύτερο που έχω βάλει.Απλά δεν υπάρχει.Καλύπτει την οθόνη του stratos κατα 99,9%.Ποιοτικό.Είναι 1mm πάχος,ελαφρύ μαύρο στο χρώμα,το οποίο δεν επηρεάζει σχεδόν καθόλου.ταιριάζει απόλυτα με το υπόλοιπο μαύρο του ρολογιού και είναι σαν να μην υπάρχει ! 4 τεμάχια στη συσκευασία αντί για 1 ή 2 που προσφέρουν οι άλλες εταιρίες!,σούπερ κιτ που περιλαμβάνει μέχρι και ξύστρα για να αφαιρέσετε τυχον φουσκάλες αέρα που θα δημιουργηθούν κατα την τοποθέτηση,προσωπικά σε εμένα δεν χρειάστηκε καν,μπήκε πολύ ομαλά και δεν έβγαλε καμία απολυτως φουσκάλα.Πρωτή φορά μου τυχαινει αυτό σε tampered glass.Πραγματικά φοβερο προιόν ! το συνιστώ ανεπιφύλακτα.Τώρα γιατι δεν έβαλα 5 αστερια; για έναν και μόνο λόγο.Άλλοι μπορεί να τον θεωρήσουν γελοίο λόγο,για μένα όμως δεν είναι.Πάνω στο tampered glass,έχει ενα αυτοκολλητάκι(όπως όλα άλλωστε),το οποίο,εφόσον το τοποθετήσεις σωστά εκεί που θέλεις,το τραβάς ,για να κολλήσει τελείως,στο τελείωμα και να αφαιρέσεις και τις τυχόν φουσκαλιτσες που μπορει να έχουν δημιουργηθεί.Όλα τα tempered glass,όταν αφαιρεις αυτο το αυτοκόλλητο,αφήνουν λίγη κόλλα,την οποία,με το χέρι,ή ενα πανάκι,ή ακόμα και με το πανάκι με το υγρό καθαριστικό που περιέχει η εκάστοτε συσκευασία,το αφαιρει,εύκολα.Στην 3ΜΚ ΔΕΝ γίνεται αυτό.Αυτή η ρημάδα η κόλλα,δεν βγαίνει με τίποτα !.οτι και να έκανα ! .Αντί να διαλύεται με το υγρό πανακι,αυτή εξαπλωνόταν σε όλη την οθόνη ! κολλώντας παντού !μέχρι και σαπουνάδα δοκίμασα και σφουγγάρι,μάταια όμως.Το μόνο που κατάφερα ,ηταν μια τρύπα στο νερό.Ίσα,ίσα που διαλύθηκε λίγο.Δεν έχω οινόπνευμα δυστηχώς για να δοκιμάσω και με αυτό και να δω τι θα γίνει.Φυσικα,αυτό επηρεάζει την λειτουργία του ρολογιού,καθώς δεν μπορείς να κάνεις slide ,γιατί,κολλάει το δάχτυλο !,συν οτι φαίνεται άσχημα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη