Πολυθρόνες

SL-A38Μ Πολυθρόνα Relax Massage με Υποπόδιο από Δερματίνη Μπεζ 135x76x113cm Κωδικός: 16350986

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Επένδυση από Τεχνόδερμα
  • 6 Λειτουργίες Μασάζ
  • Zero Gravity
  • Λειτουργία Αποθήκευσης Προγραμμάτων
Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 8 μήνες πριν

Περιγραφή

Zero Gravity

Όταν ξεκινά η λειτουργία zero gravity, υπάρχει μία γωνία κλίσης περίπου 118 μοίρες μεταξύ του σώματος και των ποδιών. Η θέση των μοιρών και των γαμπών είναι υψηλότερη από τη θέση της καρδιάς. Η δύναμη της βαρύτητας από κάθε μέρος του σώματος μοιράζεται ισομερώς στην πολυθρόνα, έτσι ώστε να απελευθερωθεί όλη η ένταση του σώματος. Αυτό σας δίνει μία αίσθηση έλλειψης βαρύτητας, ώστε να απολαύσετε απόλυτη χαλάρωση χωρίς περιορισμούς.

Zero Space

Σχεδιασμένη για να λειτουργεί ομαλά με ένα μόνο κουμπί, η πολυθρόνα μπορεί να τοποθετηθεί σε απόσταση μόλις 5 εκατοστών από τον τοίχο. Κατά τη διαδικασία της μετακίνησης προς τα μπροστά κατά 22 εκατοστά, η πολυθρόνα εγκαταλείπει την παραδοσιακή στάση της τυπικής πολυθρόνας μασάζ, η οποία περιορίζεται από το χώρο μεταξύ της πολυθρόνας και του τοίχου.

Καμπύλη Σχήματος "L”

Η μακριά καμπύλη σχήματος "L” αυξάνει το μήκος δράσης της πολυθρόνας στα 135 εκατοστά, κάτι που επιτρέπει εξατομικευμένο μασάζ σε όλο το σώμα. Αυτό βοηθά να συντηρείται η καμπύλη σχήματος "S” των σπονδύλων, το οποίο συντελεί σε χαλάρωση της σπονδυλικής στήλης και κατ’ επέκταση στην ανακούφιση τεταμένων μυών.

Μασάζ Πελμάτων Σημείου Guasha

Αυτή η λειτουργία μιμείται το άγγιγμα του ανθρώπινου χεριού χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία κυλίνδρων. Με ακτίνα δράσης 3 εκατοστών, το μασάζ επικεντρώνεται στο σημείο Youngquan των πελμάτων, είτε με ένα απαλό σταθερό μασάζ, είτε με ένα μασάζ σταδιακά αυξανόμενης έντασης, το οποίο μπορεί να φέρει αξεπέραστη άνεση και απόλαυση.

Μασάζ από Αερόσακους των Ποδιών

Αερόσακοι διαφορετικών σχημάτων για τις γάμπες, τους αστραγάλους και τα πέλματα, σας προσφέρουν τριπλή απόλαυση. Η μέθοδος συμπίεσης, παύσης και απελευθέρωσης αέρα, διεγείρει τα σημεία βελονισμού Xuanzhog και Taixi, προσφέροντάς σας ανακούφιση και αρμονία.

Μαγνητική Θεραπεία

Μαγνητική θεραπεία με 8 μαγνήτες 300CC, τοποθετημένους σε στρατηγικά σημεία, βελτιώνει τα χαμηλά επίπεδα μαγνητίτης στο σώμα με το να διεγείρει τα σημεία βελονισμού Chengshang και Zhonmai στις γάμπες.

Μασάζ από τους Αερόσακους των Χεριών

Εξοπλισμένη με 12 αερόσακους που είναι τοποθετημένοι με βάση την καμπύλη του χεριού, έτσι ώστε να προσφέρει to perform πλήρες μασάζ στα σημεία Yangchi και Quichi των χεριών. Ισορροπημένη έλξη τριών διαστάσεων, που προέρχεται από τους φουσκωμένους αερόσακους, θα σας αναζωογονήσει από το χέρι ως την παλάμη.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Πολυθρόνα Relax
Υλικό
Δερματίνη
Χρώμα
Μπεζ
Στυλ
Μοντέρνο
Απαιτείται Συναρμολόγηση
Ναι

Δυνατότητες & Λειτουργίες

με Υποπόδιο
Ναι
Massage
Ναι
Περιστρεφόμενη
Όχι

Διαστάσεις

Πλάτος
135 cm
Βάθος
76 cm
Ύψος
113 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • niko31101961
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    .Καρέκλα μασάζ κορυφαίας κατηγορίας

    • Άνεση καθίσματος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Είδες πρόσφατα

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες