CTC Σετ Θυροτηλεόρασης με Οθόνη και Κάμερα Λευκό
Θυροτηλέφωνα & Θυροτηλεοράσεις

CTC Σετ Θυροτηλεόρασης με Οθόνη και Κάμερα ΛευκόΚωδικός: 16454810

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Είδος: Θυροτηλεόραση
  • Ενσύρματη Επικοινωνία
  • Οθόνη 4.3''
  • Ενσωματωμένη Κάμερα
241,80
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 9 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 241,80 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 249,86 €

  2. 247,85 €

  3. 249,86 €

  4. 261,95 €

  5. 241,80 €

  6. 241,80 €

  7. 241,80 €

  8. 241,80 €

  9. 247,85 €

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
034113
Είδος
Θυροτηλεόραση
Ασύρματο
Όχι
με Οθόνη
Ναι
με Κάμερα
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 2
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Dimitris_Xerakias
    1
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον χρήστη takater. Το αγόρασα αρχές του 2022. Από τότε αντιμετωπίζω τα προβλήματα που αναφέρει. Αργές αποκρίσεις. Οι ερχόμενοι στο σπίτι παραπονιούνται ότι το περιμένουν και μας καλούν στο τηλέφωνο να τους ανοίξουμε. Αν πατήσεις δεύτερη φορά το πλήκρο ομιλίας ή σβήσει η κάμερα και την επιχειρήσεις να την ανοίξεις πάλι, απλά κατεβαίνεις στο κλιμακοστάσιο για να ανοίξεις.

    Γράφω τώρα, δύο χρόνια μετά την αγορά παρόλα τα προβλήματα που είχαμε γιατί την προηγούμενη εβδομάδα σταμάτησε να χτυπά το κουδούνι. Η οθόνη λειτουργεί κανονικά.

    Η αλλαγή είναι πλέον μονόδρομος.

    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ποιότητα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • takater
    1
    9 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μην το παρετε παιδιά...δε λειτουργεί παντα ειναι με τα κεφια του. Να εξηγήσω...η εσωτερική μοναδα εμφανισημη με touch κουμπια τα οποια ομως δεν πιανουν παντα κ εχουν κ αργη απόκριση. Η εξωτερικη μοναδα εχει καλη καμερα μεν αλλα αν καποιος πατησει το κουμπι η εσωτερική μοναδα αργει να χτυπησει και κανει αρκετα δευτερόλεπτα μεχρι να αναψει η οθονη κ να "παρει μπρος" για να πατησεις να ανοιξει ή να μιλησεις....αν ειδικα στο μεσοδιαστημα ο επισκέπτης πριν εσυ ανταποκριθεις ξαναπατησει το κουμπι η εσωτερική μοναδα κανει επανεκκίνηση και "ξανα μανα" απ την αρχη η καθυστέρηση π λεγαμε. Τωρα συγκεκριμένα σε μενα απο τοτε που το εβαλα (2 χρονια πριν σε καινουριο σπίτι) κατα διαστηματα δε δουλεύει το ανοιγμα της πορτας ή μπορει να δουλεψει μετα απο πολλα πατηματα του κουμπιου και το τελευταίο διαστημα συχνα πυκνα βουιζει το ηχειο της εξωτερικης μοναδας και δε μπορεις να συνεννοηθεις με τον επισκεπτη. Δεν εχω εμπειρια παιδια απο αλλες θυροτηλεορασεις αλλα αυτη μου εχει σπασει τα νευρα και να πω και την αληθεια και προβλήματα να μην εβγαζε παλι δε θα μου αρεζε τοσο αργη που ειναι η εσωτερική της μοναδα.... θυμιζει για να καταλαβετε τα πρωτα smartphone που σερνονταν αλλα τοτε δε μας εκανε εντυπωση γιατι ολα ετσι ηταν...σημερα ομως ειναι ασχημο μια ηλεκτρονική συσκευη να ειναι τοσο αργη

    • Ποιότητα
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη