NSKN Games Teotihuacan City Gods
Επιτραπέζια Παιχνίδια

NSKN Games Teotihuacan City GodsΚωδικός: 16489322

Ταξιδέψτε πίσω στον χρόνο, στη μεγαλύτερη πόλη της κεντρικής Αμερικής. Μαζέψτε πλούτο,την εύνοια των Θεών και χτίστες την πυραμίδα του Θεού Ήλιου. Το παιχνίδι παίζεται σε 3 εποχές.Ο παίκτης με τη...

Δες όλη την περιγραφή

Ταξιδέψτε πίσω στον χρόνο, στη μεγαλύτερη πόλη της κεντρικής Αμερικής. Μαζέψτε πλούτο,την εύνοια των Θεών και χτίστες την πυραμίδα του Θεού Ήλιου. Το παιχνίδι παίζεται σε 3 εποχές.Ο παίκτης με τη μεγαλύτερη φήμη είναι ο νικητής.

ΠαράδοσηΠαρ, 20 Σεπ - Τρί, 24 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 44,89 €

Περιγραφή

Ταξιδέψτε πίσω στον χρόνο, στη μεγαλύτερη πόλη της κεντρικής Αμερικής. Μαζέψτε πλούτο,την εύνοια των Θεών και χτίστες την πυραμίδα του Θεού Ήλιου. Το παιχνίδι παίζεται σε 3 εποχές.Ο παίκτης με τη μεγαλύτερη φήμη είναι ο νικητής.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία

Τύπος
Παρέας
Είδος
Στρατηγικής

Γενικά

Ταξιδίου
Όχι
Ηλικία
12 +

Πληροφορίες

Παιχνίδια με Κάρτες
Όχι
Γλώσσα
Αγγλικά
Διάρκεια Παιχνιδιού
120 min
Επεκτάσεις
Όχι
Γλωσσικά Ανεξάρτητα
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • stelios kazantzidis
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Παιχνιδι για 2-4 ατομα παίζετε πολυ καλα με δυο, με 3 ή 4 αλλαζει ο χρονος και λιγο η στρατηγικη.Μεγαλη επαναληψιμοτητα λογο οτι το ταμπλο δεν ειναι σταθερο και λογο των επεκτασεων ,επισης λόγω των διαφορετικων προσεγγίσεων για τη νικη.Πολυ ωραιος σχεδιασμος που βεβαια ειναι το ατου του παιχνιδιου μαζι με πολλα ποιοτικα και διαφορετικα κομματια.Παιχνιδι στρατηγικής με βάθος που κραταει αμείωτο το ενδιαφερον. Οι οδηγίες σίγουρα δεν ειναι κατι απλο αλλα και το παιχνιδι δεν ειναι απλο, ειναι ενα επιπεδο πανω ομως και σε δυσκολία αλλα και στο ποσο μας κρατα σε ενδιαφερον και ποσο μας προσελκύει να το παίξουμε. Για αυτο που προσφέρει αξίζει να ασχοληθεί καποιος μερικες ωρες να το μαθει και θα τον κερδίσει. Για μενα ειναι απο αυτα που πρεπει να παρει καποιος που εχει κανει τα πρωτα του βηματα με τα πιο απλα και θελει να παει στο επόμενο επίπεδο δυσκολίας αλλα και ενδιαφέροντος. Η τιμη του ειναι πολυ καλη για τη ποιοτητα του.

    • Διασκεδαστικό
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριας δυσκολίας κανόνες
    • Μέτριος χρόνος ολοκλήρωσης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

7 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη