SPRECHEN SCHREIBEN MITREDEN
Βιβλία Εκμάθησης Γερμανικών

SPRECHEN SCHREIBEN MITREDENΚωδικός: 16560393

Το Sprechen - Schreiben - Mitreden είναι ένα βιβλίο εξάσκησης του γραπτού λόγου (έκθεση) και του προφορικού (διάλεξη) στην ανώτερη βαθμίδα (Oberstufe). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ήδη από το επίπεδο C1...

Δες όλη την περιγραφή

Το Sprechen - Schreiben - Mitreden είναι ένα βιβλίο εξάσκησης του γραπτού λόγου (έκθεση) και του προφορικού (διάλεξη) στην ανώτερη βαθμίδα (Oberstufe). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ήδη από το επίπεδο C1 και προετοιμάζει κυρίως για το μέρος «Διάλεξη» (Vortrag) των εξετάσεων Kleines Deutsches Sprachdiplom (KDS, Goethe-Zertifikat C2) και Gro?es Deutsches...

Δες όλη την περιγραφή
24,52
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 24,52 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 26,91 €

  2. 24,52 €

Περιγραφή

Το Sprechen - Schreiben - Mitreden είναι ένα βιβλίο εξάσκησης του γραπτού λόγου (έκθεση) και του προφορικού (διάλεξη) στην ανώτερη βαθμίδα (Oberstufe). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ήδη από το επίπεδο C1 και προετοιμάζει κυρίως για το μέρος «Διάλεξη» (Vortrag) των εξετάσεων Kleines Deutsches Sprachdiplom (KDS, Goethe-Zertifikat C2) και Gro?es Deutsches Sprachdiplom (GDS), για το μέρος «Έκθεση» (Aufsatz) της εξέτασης Gro?es Deutsches Sprachdiplom, καθώς και για τις εισαγωγικές εξετάσεις για τη Γερμανική Φιλολογία. Παράλληλα συμβάλλει με τη συστηματική γλωσσική εξάσκηση στη βελτίωση του τρόπου έκφρασης και του λεξιλογίου. Ένα εισαγωγικό κεφάλαιο πραγματεύεται τις διάφορες μορφές διατύπωσης των ερωτημάτων και της δομής της έκθεσης και της διάλεξης όπως και τους διάφορους τρόπους παρουσίασης ενός θέματος. Tα 30 κεφάλαια που ακολουθούν επεξεργάζονται ισάριθμες θεματικές ενότητες από άποψη περιεχομένου και λεξιλογίου. Σε κάθε κεφάλαιο επιλέγεται ένα θέμα, το οποίο αναπτύσσεται διεξοδικά. Παράλληλα παρέχονται στο μαθητή σημαντικές βασικές γνώσεις, εκφραστικά μέσα και τρόποι διατύπωσης, καθώς και ένας σκελετός ως παράδειγμα για τη δομή του κειμένου. Ακολουθούν γλωσσικές ασκήσεις συναφείς με το θέμα και περιεκτικότατες λίστες λεξιλογίου που συμβάλλουν καθοριστικά σε έναν εύστοχο τρόπο έκφρασης. Κάθε κεφάλαιο ολοκληρώνεται με επιπλέον θέματα προς ανάπτυξη πάνω στη συγκεκριμένη θεματική ενότητα, τα οποία ο μαθητής μπορεί να επεξεργαστεί πλέον μόνος του. Ένα παράρτημα στο τέλος του βιβλίου με όλα τα εκφραστικά μέσα, στο οποίο μπορεί να ανατρέχει ο μαθητής ανά πάσα στιγμή, ολοκληρώνει το πολύτιμο αυτό βοήθημα.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Kursbuch
Επίπεδο
B1-B2
Διδακτική Σειρά για Ενήλικες
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • p.mpaklesis
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εξαιρετικό βιβλίο για προετοιμασία, περιέχει λεξιλόγιο, ασκήσεις γραμματικής, ερωτήσεις για σκέψη στα θέματα, καθώς και γενικές οδηγίες για την ανάπτυξη των θεμάτων.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα χαρτιού
    • Κατανόηση περιεχομένου
    • Αποτελεσματικότητα
    • Θα το πρότεινα για αγορά

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

31 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη