ΑΝ99 Ενδοσκοπική Κάμερα για Κινητό με Ανάλυση 640x480 pixels και Καλώδιο 5m
Ενδοσκοπικές Κάμερες

ΑΝ99 Ενδοσκοπική Κάμερα για Κινητό με Ανάλυση 640x480 pixels και Καλώδιο 5m Κωδικός: 16594196

USB ενδοσκοπική αδιάβροχη κάμερα. Καταγράφει video και φωτογραφίες σε Android κινητό ή tablet, στο laptop ή τον H/Y. Κατάλληλη για ηλεκτρονικούς, ηλεκτρολόγους, τεχνίτες, μηχανικούς...

Δες όλη την περιγραφή

USB ενδοσκοπική αδιάβροχη κάμερα. Καταγράφει video και φωτογραφίες σε Android κινητό ή tablet, στο laptop ή τον H/Y. Κατάλληλη για ηλεκτρονικούς, ηλεκτρολόγους, τεχνίτες, μηχανικούς αυτοκινήτων κλπ.

Δες όλη την περιγραφή
6,62
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

από 6,62 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 12,70 €

  2. 14,90 €

  3. 9,99 €

  4. 13,00 €

  5. 8,40 €

  6. 8,43 €

  7. 10,90 €

  8. 10,00 €

  9. 9,49 €

  10. 8,39 €

  11. 12,00 €

  12. 29,90 €

  13. 29,90 €

  14. 6,63 €

  15. 6,47 €

  16. 11,29 €

  17. 6,62 €

Περιγραφή

USB ενδοσκοπική αδιάβροχη κάμερα. Καταγράφει video και φωτογραφίες σε Android κινητό ή tablet, στο laptop ή τον H/Y. Κατάλληλη για ηλεκτρονικούς, ηλεκτρολόγους, τεχνίτες, μηχανικούς αυτοκινήτων κλπ.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Android Waterproof USB Endoscope Inspection Camera with 6 LED:
  • CMOS κάμερα
  • Αδιάβροχη IP66
  • Δυνατότητα λήψης φωτογραφίας / video
  • Format αρχείων: VGA/QVGA
  • USB 2.0
  • Φακός 2.4mm
  • Ανάλυση εικόνας: 640 x 480 / 320 x 240
  • Διάμετρος κάμερας: 5.5mm ή 7.0 mm
  • Μήκος καλωδίου 5m
  • Δυνατότητα ρύθμισης φωτεινότητας LED
  • Απόσταση εστίασης: 4cm – ∞

Κατασκευαστής

OEM

Χαρακτηριστικά

Λυχνίες LED
6
Ανάλυση
640x480 pixels
Αδιαβροχοποίηση
IP66
Wi-Fi
Όχι
Διάμετρος
7 mm
Μήκος Καλωδίου
5 m
Συνδεσιμότητα
micro USB, USB-A
για Κινητό
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 13
  2. 9
  3. 3
  4. 4
  5. 7
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

yianom
5
14 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Πολύ καλή κάμερα για τη χρήση για την οποία διαφημίζεται. Μου δούλεψε αποροβλημάτιστα (πρακτικά plug n play) και σε Windows και σε Android με την εγκατάσταση των εφαρμογών που προτέινει ο κατασκευαστής. Υπάρχει κουμπί στην USB Θύρα για την ρύθμιση της φωτεινότητας των led της κάμερας (σε τρεις κλίμακες). Το software και σε android και σε Windows επιτρέπει την εγγραφή του video στο τοπικό storage της συσκευής για μελοντική χρήση. Να υπενθυμίσω πως η κάμερα είναι fixed focus και βλέπει καθαρά αντικείμενα που είναι κοντά στην κάμερα. Μετά τα 5 εκατοστά αρχίζουν όλα και θολώνουν, κάτι απόλυτα φυσιολογικό για ενδοσκοπική κάμερα. Στη συσκευασία περιέχει επιπλέον μύτες για θέαση σε διαφορετικές γωνίες όπως επίσης και γατζάκια που βιδώνουν στην άκρη της κάμερας για ανάκτηση αντικειμένων (αν πχ έχει πέσει κάτι στο σιφόνι του νιπτήρα μας). Η άκρη στην μεριά της κάμερας είναι υποθετικά αδιάβροχη άλλα δεν θα εμπιστευόμουν την πολύωρη χρήση της κάτω από το νερό.

Σου φάνηκε χρήσιμη;

John Vasil
2
10 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Καλή αλλά δεν δουλεύει σε όλα τα κινητά μόνο σε ένα samsung παλιό μοντέλο κινητού μου δούλεψε, στα υπόλοιπα καινούργια κινητά όχι. Καλό είναι να αποσυρθεί το προϊόν ή να αναγράφεται με ποια μοντέλα είναι συμβατό.

Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • George_N55
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    καλή ποιότητα εικόνας και το συγκεκριμένο που πηρα είχε και ρύθμιση για την ένταση του φακού. θέλει μόνο προσοχή για τον ανταπρορα ανάλογα με το κινητό όπου θα το συνδέσεις. η κάμερα έχει micro usb και το κινητό μου έχει usb type c. έτσι πήρα σχετικό ανταπρορα αλλά δεν συνεργάστηκε και δοκίμασα αλλά μοντέλο και δούλεψε κανονικότητα!
    πραγματικά αξίζει η αγορά!!!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Christos_Dimizas
    4
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αρκετα καλη (Value for Money) καμερα!
    Δεν καταφερα ποτε να την κανω να δουλεψει απο κινητο βεβαια, μονο απο λαπτοπ δουλεψε. Αν καποιος χρεαζεται κατι φορητο τοτε αυτη η καμερα δεν μπορει να καλυψει τετοια αναγκη δυστυχως. Χρειαζεται καποια καμερα με ενσωματωμενη οθονη.
    Η αναλυση ειναι αρκετα καλη για να εντοπιζεις αντικειμενα, και με το ενσωματομενο φωτισμο γινεται ακομα πιο ευκολο! Την δοκιμασα και κατω απο το νερο και δουλεψε μια χαρα
    Το καλωδιο της ειναι μαλακο, οποτε δεν ειναι ευκολη η κατευθυνση, ειδικα μετα απο 1 με 1.5 μετρα. Την εδεσα πανω σε ντιζα για να μπορω να την ελεγχω καπως.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Vagelis_Xenos75
    4
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εντελώς άχρηστη δεν δούλεψε ποτέ, ούτε σε laptop, ούτε σε PC, σε Android mi A2. Δεν υπάρχουν πλέον drivers και είναι απαράδεκτο να πωλούνται ακόμη. Η αξία βέβαια είναι περι τα 13 ευρώ με μεταφορά και αντικαταβολή όμως τίποτα δεν χαρίζεται σήμερα. Εχει ευθύνη ο προμηθευτής.....
    Καλό είναι να διορθώνουμε την αξιολόγηση ...εφ όσον έχουμε τελική θετική κατάληξη.
    Ανασκευάζω την προηγούμενη αξιολόγηση, χωρίς να την διαγράψω, αφου ο προμηθευτης, σε λεπτα μετα το αίτημα επιστροφής, εστειλε νεα με μηδενική χρέωση, σε 24 ωρες. Λειτουργεί αψογα σε MI A2 με ανταπτορακι, θηλυκό mini usb δε αρσενικό type U, και με την εφαρμογή ΑΝ98 για Android . Χαμηλή ανάλυση μεν, αλλα η βαθμολογία αυτή ειναι για την καμερα αυτη και μονο αφου κοστίζει παμφθηνα....13 € περιπου με μεταφορικα και αντικαταβολή.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • βασιλειος οικονομου
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγορασα 2 με καλωδιο 5 μετρων....τα κουτια τους ομως αναγραφουν ΑΝ 99 με καλωδιο 2 μετρων.......λειτουργησαν αμεσως σε LAP TOP με W10.....σε κινητο ΧΙΑΟΜΙ ομως μονο η μια καμερα με εφαρμογη ΑΝ 98... γιατι? ανακαλυψα οτι η μια καμερα εχει χαμηλες αναλυσεις πχ 160Χ και 174Χ ενω η αλλη καμερα οι αναλυσεις ξεκινουν απο 320Χ και πανω ,με αποτελεσμα στο κινητο να λειτουργει μονο η καμερα με τις χαμηλες αναλυσεις εικονας......αρα θελει πριν την αγορα να δοκιμασει καποιος το κινητο που εχει με μια καμερα[οχι ενδοσκοπικη]η οποια να εχει μεγαλη γκαμα αναλυσεων για να καταλαβει εαν το μοντελο του κινητου του απο τι αναλυση εικονας ξεκινα να λειτουργει....διοτι σχεδον ολες οι ενδοσκοπικες καμερες ΑΝ εχουν αναλυση 320Χ και 640Χ,αλλα δεν εχουν ολες χαμηλωτερες...

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • maikpapad3
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εdit 18/02/22 **** 4 αστεράκια.Αναθεωρώ γιατί δεν είχα δει ότι μπορείς να ρυθμίσεις την ένταση στον φωτισμό που ήταν και το ζητούμενο. Παρόλη την χαμηλή ανάλυση εντόπισε άνετα διαρροή σε μπανιέρα. Το μαλακό καλώδιο δεν βοηθά στην κατεύθυνση και το εξάρτημα με τον καθρέφτη αντανακλά τα φώτα της κάμερας. Την δουλεία της λοιπόν θα την κάνει. Διαθέτει 2 διαφορετικά software . To inskam δούλεψε σε ένα samsung και το δεύτερο που δίνει ο κατασκευαστής μέσα στις οδηγίες με το xiaomi **************Ούτε για παιχνίδι δεν κάνει! Καταρχήν μου το έδωσαν χωρίς τον αντάπτορα για το PC .Έχει μόνο micro usb που δεν διαθέτει κανένα σύγχρονο κινητό οπότε θα χρειαστείτε επιπλέον αντάπτορα και ο οποίος φυσικά δεν περιλαμβάνεται! Δεν φωτίζει ούτε στους 2 πόντους οπότε ξεχνάμε την εστίαση και τον φωτισμό σε σωληνώσεις καλωδιώσεις μοτέρ κλπ. Να το κάνω τι? Το USB ξηλώθηκε στην πρώτη ώρα χρήσης από το κάλυμμα. Θα πάει πίσω όπως το πήρα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • teokozani

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Καλή αλλά δεν δουλεύει σε όλα τα κινητά πχ ulefon armor 3. Δούλεψε όμως σε Laptop Win 11. Εικόνα μέτρια.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Aris_Teidis
    2
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Φτηνό μεν αλλά πολύ κακή ποιότητα εικόνας. Το χρησιμοποίησα σε ένα βουλωμένο σιφόνι δαπέδου. Βοήθησε, αλλά "στραβώθηκα" για να βγάλω άκρη στο τι έβλεπα... Επίσης μεγάλη δυσκολία για τη συγκεκριμένη δουλειά δημιουργεί το γεγονός ότι ο σωλήνας των καλωδίων είναι πολύ εύκαμπτος με αποτέλεσμα να μην μπορείς να οδηγήσεις την κάμερα προς την κατεύθυνση που επιθυμείς. Αναγκάστηκα να κάνω πατέντα με σύρμα που τύλιξα γύρο από το σωληνάκι ώστε να λυγίζει όπως ήθελα εγώ. Η σύνδεση έγινε μέσω λάπτοπ - πολύ εύκολα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nick_pc

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλό, το καλώδιο δυστυχώς είναι κανονικό και δεν μένει στην θέση που το βάζεις με αποτέλεσμα να ζορίζει λίγο αλλά αξίζει. Πολύ εύκολη σύνδεση με το λαπτοπ και κινητό!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • reverse
    1
    4 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δεν συνδέθηκε σε Alcatel 1s και Samsung. Σε WIndows συνδέθηκε, το αποτέλεσμα : 1) πολύ χαμηλή ποιότητα ανάλυσης (δεν διακρίνεται τίποτα), 2) δεν εστιάζει, η εικόνα είναι θαμπή.
    Συνιστώ να το αποφύγετε, πολύ κακό προϊόν. Θα ζητήσω επιστροφή χρημάτων.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • george.saridakis
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλή κάμερα για οποιαδήποτε χρήση θέλετε να κάνετε. Συγχρόνισε πολύ ευκολα με την εφαρμογή app σε κινητό xiaomi και Huawei.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • lareniko
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Κανει αυτό που λέει.
    Μέτρια ανάλυση.
    Δύσκολη εγκατασταση
    Λειτουργεί κανονικά για απλή χρήση.
    Καλή επιλογή για το κόστος του.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • koutsoufi
    2
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δεν δουλεύει στα redmi παρόλο που δεν αναφέρεται τίποτα στα χαρακτηριστικά για εξαιρέσεις ή προϋποθέσεις λογισμικού.
    Δούλεψε κατευθείαν στο λάπτοπ, οπότε τη δουλειά μου την έκανα τελικά, με υπερβολικά χαμηλή ποιότητα εικόνας.
    Εξαρτάται για ποιο λόγο το χρειάζεται κάποιος. Προσωπικά δεν θα το ξαναγοραζα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    δεν παιζει με καμμια εφαρμογη

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    καλό για την τιμή του, τη χρησιμοποιώ για δύσκολα σημεία σε αυτοκίνητο και λοιπα

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αρκετα καλό για την τιμή του

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολυ καλο για τα λεφτα του.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Συνδεθηκα γρηγορα και ευκολα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 1
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Κακή εικόνα. Μη συμβατή με σύγχρονες συσκευλες Android

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 1
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    δεν δουλεύει σε κινητό, μονο σε pc.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Θέλει +8€ για να αγροάσεις αντάπτορα αλλά την δουλέια του την κάνει.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ μέτρια σε ποιότητα και προβληματική σε σύνδεση με το τηλέφωνο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αξίζει τα λεφτά του. Μου έλυσε τα χέρια και όχι μόνο για το αυτοκίνητο που το πήρα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 1
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δεν μπορούσα να το συνδέσω σε καμία συσκευή

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλό αξίζει τα λεφτά του

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πάρα πολύ καλό. Τό συνιστώ

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μέτρια ανάλυση. Κατά τα άλλα οκ.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • λιγο δυσκολη εγκατασταση ισως χρειαστει να ψάξεις 2-3εφαρμογες αλλα κανει αυτο που λεει

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Σε υπολογιστές λειτουργεί κανονικά.
    Σε 5 κινητά που το δοκίμασα, δεν δούλεψε σε κανένα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Εύκολο σετάρισμα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 1
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δεν συνδέεται καν με Xiaomi redmi note 8 pro

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

424 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις ερωτήσεις (2)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες