Mesko Mini Πλυντήριο Ρούχων 3kg MS-8053 MS8053
Πλυντήρια Ρούχων

Mesko Mini Πλυντήριο Ρούχων 3kg MS-8053 MS8053Κωδικός: 16615035

Το πλυντήριο ρούχων, από την εταιρία Mesko, είναι ιδανικό για ένα μικρό νοικοκυριό, για το κάμπινγκ ή για κάποιον που έχει περιορισμένο χώρο στο σπίτι ή στο μπάνιο. Είναι μικρό και ελαφρύ, επομένως

Δες όλη την περιγραφή

Το πλυντήριο ρούχων, από την εταιρία Mesko, είναι ιδανικό για ένα μικρό νοικοκυριό, για το κάμπινγκ ή για κάποιον που έχει περιορισμένο χώρο στο σπίτι ή στο μπάνιο. Είναι μικρό και ελαφρύ, επομένως εύκολο να μεταφερθεί σε κάποιο ταξίδι.

Δες όλη την περιγραφή
79,89
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+44,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 79,89 €

Περιγραφή

Το πλυντήριο ρούχων, από την εταιρία Mesko, είναι ιδανικό για ένα μικρό νοικοκυριό, για το κάμπινγκ ή για κάποιον που έχει περιορισμένο χώρο στο σπίτι ή στο μπάνιο. Είναι μικρό και ελαφρύ, επομένως εύκολο να μεταφερθεί σε κάποιο ταξίδι.

Το πλυντήριο μπορεί να πλύνει έως και 3 Kg ρούχα, είναι γρήγορο και διαθέτει χρονοδιακόπτη λειτουργίας 15 λεπτών. Είναι οικονομικό, με χαμηλή κατανάλωση νερού, ηλεκτρικού ρεύματος και απορρυπαντικού. Κατάλληλο για μικρές ποσότητες ρούχων και για υφάσματα ευαίσθητα στο πλύσιμο. Ιδανικό για το πλύσιμο των ρούχων του μωρού, καθώς δεν κρατάει νερό στην αποχέτευση το οποίο μπορεί να δημιουργήσει μύκητες και δυσοσμία στα ρούχα. Έχει επίσης ένα περιστρεφόμενο πρόγραμμα για χρήση μετά την πλύση των ενδυμάτων.

Χαρακτηριστικά:

  • Δυνατότητα πλύσης: 3 Kg
  • Κατάλληλο για μικρές ποσότητες ρούχων
  • Χαμηλή κατανάλωση νερού & ρεύματος
  • Χωρητικότητα περιστροφής: έως 1 Kg
  • Βάρος: 6 Kg


Κατασκευαστής

Mesko

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Mini Πλυντήριο
Τοποθέτηση
Ελεύθερο
Τύπος Προγραμμάτων
-
Χρώμα
Λευκό

Νέα Ενεργειακή Ετικέτα

Χωρητικότητα Πλύσης
3 kg

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Ψηφιακή Οθόνη
Όχι
Καθυστέρηση Έναρξης
Όχι
Τεχνολογία Ατμού
Όχι
Ζύγισμα Ρούχων
Όχι
Slim Line
Όχι
Για Μικρούς Χώρους
Όχι

Διαστάσεις

Ύψος
53 cm
Πλάτος
36 cm
Βάθος
37 cm

Smart Ιδιότητες

Λειτουργίες Smart
Ναι
Συνδεσιμότητα
NFC

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • το πήρα πρην ένα μήνα περίπου το χρισημοποιω για της διακοπές μου είναι μικρό ελαφρύ και χωράει άνετα στο ιχ αμάξι μου, για ένα άτομο είναι οκ για τα ρούχα της ημέρας, το αρνητικά του τώρα ζεστενετε εύκολα όταν βάζεις ζεστό νερό πολύ γιατί είναι από πλαστικό και μπωρει να κάνει του βάζω χλιαρό προς κρύο, έχει ένα πρόγραμμα 15 λεπτων και όταν τελειώσει η πλησει πρέπει να αλλάξεις το νερό και να ξεπληθουν τα ρούχα από το απορρυπαντικό δεν το κάνει μόνο του το κάνουμε εμείς και το στέγνωμα έχει πολύ μικρό κάδο που χωράει μόνο σοβρακα πετσέτες μικρές και φανελάκια και όταν γυρνάει κουνιετε πολύ και πρέπει να το κρατάμε λίγο και να αδειάζουμε εμείς το νερό και να το προσθέτουμε, στα θετικά τώρα πλένει οικανοποιητικα σε σχέσει με το να τα πλεναμε στο χέρι όχι κάτι ιδιετερο όμως αλλά κάνει δουλειά μεταφέρετε πανευκολα είναι οικονομικό στην αγορά του vfm για λίγα ρούχα είναι ότι πρέπει π.χ για τα ρούχα της δουλειάς να μην τα βάζουμε στο κανονικό πληντηριο μαζί με τα καλά μας είναι πολύ καλή λύση, κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να είχε η λίγο χώρο παραπάνω η κανένα 15€ πιο λίγο και θα ήταν πολύ ισορροπημένο σαν συσκευή, θα το ξαναεπερνα ναι θα το ξαναεπερνα σίγουρα αξίζει με άριστα το 10 περνει 7.5 πιστεύω!

    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Μέτριος θόρυβος
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Χωρητικότητα
    • Στράγγισμα ρούχων
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giannis_Siaperas
    5
    16 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Για ένα άτομο είναι ότι πρέπει, αν έχεις παράλογες προσδοκίες αγόρασε κανονικό πλυντήριο. Εγώ το πήρα γιατί χωράει στον χώρο μου σε αντίθεση με τα κανονικά. Είναι αρκετά μικρό και ελαφρύ αλλά χωράει αρκετά ρούχα (για 3 κιλά) και το στρίψιμο είναι οκ, πρέπει να βάλεις τα ρούχα καλά για να μην κάνει βόλτα. Αν δεν εχει ΠΑΡΑ πολύ υγρασία τα ρούχα μετά από 2 μέρες απλωμένα εξω είναι στεγνά. Προσωπικά μου έλυσε τα χέρια καθώς πλένω πράγματα που δεν μπορούσα να πλένω στο χέρι ( πετσετες, σεντόνια, βαριά φούτερ κλπ). Για ένα άτομο (φοιτητή κλπ) αν δεν εχει πρόσβαση σε κανονικό πλυντήριο είναι η αμέσως καλύτερη λύση. Δεν πλένεις τα ρούχα όσο εύκολα τα πλένεις σε κανονικό πλυντήριο αλλά σε καμία περίπτωση, ούτε κατά διάνοια, δεν είναι όσο κουραστικό και χρονοβόρο να τα πλένεις στο χέρι. Αφού το αγοράσεις θα σου πάρει μερικές μέρες να το συνηθίσεις, να δεις και πως σε βολεύει να το βάλεις χωρίς να γεμίζει νερά και πιτσιλιές το μπάνιο και στην πρώτη εβδομάδα θα είσαι τέλεια

    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Αθόρυβο
    • Χωρητικότητα
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Στράγγισμα ρούχων
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • vasilak1s
    1
    27 στους 31 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγόρασα αυτό το πλυντήριο, γιατί είμαι φοιτητής και μένω μόνος μου. Θεώρησα, ότι θα είναι καλό, αλλά δυστυχώς πέταξα τα χρήματα μου. Αρχικά, πλένει 2 φορές από 15 λεπτά και μετά αν το ξανά βάλεις, στα πρώτα 5 λεπτά σταματάει, γιαtτί το μοτέρ τα παίζει και μετά πρέπει να περιμένεις 10 λεπτά, να ξεκουραστεί και να ξανά ξεκινήσει να πλένει. Το στύψιμο είναι 5 λεπτά και μπορείς να βάλεις, 1Kg ρούχα, ΜΟΝΟ και σαν να μην φτάνει αυτό, κάνει και βόλτες κατά την διάρκεια της στύψης. Με πολύ απλά λόγια, θέλει επιβλέψει, όταν το κάνει αυτό. Δεν τα στύβει καθόλου καλά, προφανώς και κάνουν μέχρι και 5 ημέρες να στεγνώσουν, ειδικά αν είναι χειμωνιάτικα ρούχα, που έχουν πιο χοντρό ύφασμα και περισσότερο. Πρέπει εσύ να βάζεις το νερό, δηλαδή να βράσεις ξεχωριστά και μετά να το ρίξεις, οπότε καταλαβαίνετε.

    Καταλήγουμε, λοιπόν στο ότι είναι χρονοβόρο και σπάταλο, γιατί 1) βάζει να πλύνει, 2) μετά πρέπει να αδειάσεις το νερό για να μπει καθαρό και να γίνει ξέβγαλμα, μετά να βγάλεις το νερό 3) και μετά ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΜΟΝΗ να ξανά βάλεις νερό και το αρωματικό και μόλις τελειώσεις με αυτό, να αδειάσει ΠΑΛΙ το νερό και να κάνεις στύψει, ένα ένα τα ρούχα (αν δεν χωράνε όλα μαζί μέσα στον κάδο που έχει για να στύψει).

    Και μόνο που έκατσα να γράψω το τι κάνει, συγχύστηκα, φανταστείτε όταν πρέπει να βάλω πλυντήριο.. δηλαδή ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Θορυβώδες
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Χωρητικότητα
    • Στράγγισμα ρούχων
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

65 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Melita_Pekmestzi

τρια πουλοβερ με δυσκολια για πλυση. Δεν χωρανε στο καλαθι που εχει ομως για στυψιμο.

polina_panou

Καλημέρα!!! Ενδιαφέρομαι για αυτό το πλυντήριο αλλα δν ξερω αν έχει στύψιμο!!! Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει??

Melita_Pekmestzi

Οχι, εχει ενα αποσπωμενο καλαθι μεσα που γυρναει πολυ γρηγορα και τα περιεχομενα απλα καταληγουν να μην σταζουν. Δεν τα λες και στυμμενα. Επισης ειναι πολυ μικρο καλαθι, χωραει δυο χοντρες μπλουζες το πολυ. Για ενα φουτερ δυσκολα

verakgr

Καλημερα. Σκέφτομαι να το πάρω σαν δεύτερο, μόνο για παπούτσια κ για να πλένω τις θήκες από τις μαξιλάρες της γάτας κ του σκύλου μου. Χωράει ένα ζευγάρι παπούτσια; Θεωρείτε ότι μπορεί να τα πλύνει;

Έχω καταλάβει καλά ότι βάζεις μέσα αυτό που θέλεις να πλύνεις μέσα στο πλυντήριο ΧΩΡΙΣ καλαθάκι κ το καλαθάκι μπαίνει μετά μόνο στο στύψιμο;

Δες όλες τις ερωτήσεις (4)