Οδηγός Λύσεων για τις Ασκήσεις των Σχολικών Βιβλίων Δ΄ Δημοτικού
Σχολικά Βοηθήματα

Οδηγός Λύσεων για τις Ασκήσεις των Σχολικών Βιβλίων Δ΄ ΔημοτικούΚωδικός: 168664

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται κυρίως στους γονείς των μαθητών της Δ Δημοτικού και έχει ως στόχο να τους διευκολύνει και να τους δώσει ουσιαστική βοήθεια κατά τη διακριτική παρακολούθηση και τη μελέτη των...

Δες όλη την περιγραφή

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται κυρίως στους γονείς των μαθητών της Δ Δημοτικού και έχει ως στόχο να τους διευκολύνει και να τους δώσει ουσιαστική βοήθεια κατά τη διακριτική παρακολούθηση και τη μελέτη των παιδιών τους στο σπίτι.
Με το υλικό που περιέχει, αποτελεί σημαντικό οδηγό και χρήσιμο εργαλείο, γιατί δίνει άμεσες και ολοκληρωμένες λύσεις σε πρακτικά...

Δες όλη την περιγραφή
11,51
ΠαράδοσηΔευ, 07 Οκτ - Τετ, 09 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 11,51 €

Περιγραφή

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται κυρίως στους γονείς των μαθητών της Δ΄ Δημοτικού και έχει ως στόχο να τους διευκολύνει και να τους δώσει ουσιαστική βοήθεια κατά τη διακριτική παρακολούθηση και τη μελέτη των παιδιών τους στο σπίτι.
Με το υλικό που περιέχει, αποτελεί σημαντικό οδηγό και χρήσιμο εργαλείο, γιατί δίνει άμεσες και ολοκληρωμένες λύσεις σε πρακτικά ζητήματα που προκύπτουν κατά τη μελέτη των σχολικών μαθημάτων, κυρίως στις φάσεις της επεξεργασίας και της εμπέδωσης.
[...]

Χαρακτηριστικά

Είδος
Σχολικό Βοήθημα
Σχολική Μονάδα
Γενική Εκπαίδευση
Σχολική Τάξη
Δ' Δημοτικού
Μάθημα
Νέα Ελληνικά
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
383
Έτος έκδοσης
2003
Διαστάσεις
17x24 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη