LG Therma V R32 Monobloc 1Φ HM141M.U33 Αντλία Θερμότητας 14kW Μονοφασική 65°C Monoblock
Αντλίες Θερμότητας

LG Therma V R32 Monobloc 1Φ HM141M.U33 Αντλία Θερμότητας 14kW Μονοφασική 65°C Monoblock Κωδικός: 16961021

Η αντλία θερμότητας Therma V R32 Monobloc 1Φ HM141M.U33 της εταιρείας LG, έχει ισχύ 14 kW και μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μιας κατοικίας έως 140 m². Είναι μία συσκευή η οποία έχει την ικανότητα να αντλεί υπάρχουσα ενέργεια από έναν εξωτερικό χώρο και να την μεταφέρει σε έναν άλλο εσωτερικό, προσφέροντας θέρμανση και ψύξη. Για να θερμάνει τον χώρο η...
Δες όλη την περιγραφή

  • Ονομαστική Θερμική Ισχύς (7ºC - 35ºC): 14kW
  • Μέγιστη Θερμοκρασία Νερού: 65°C
  • Τεχνολογία: Αέρος - Νερού
  • Είδος Συστήματος: Monoblock
  • Ψύξη

  1. 14 kW

    από 5.599,00 €
5.599,00
ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Πέμ, 25 Ιουλ
+198,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αγοράζοντας μέσω Skroutz έχεις:

Δωρεάν παράδοση σε όροφοΕπικοινωνία από τη μεταφορική πριν την παράδοση

Παρόμοια προϊόντα

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 5.599,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 5.518,78 €

  2. ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ LG HM141M.U33

    Δωρεάν παράδοση σε όροφο για αγορές μέσω Skroutz!
    5.599,00 €

Περιγραφή

Η αντλία θερμότητας Therma V R32 Monobloc 1Φ HM141M.U33 της εταιρείας LG, έχει ισχύ 14 kW και μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μιας κατοικίας έως 140 m². Είναι μία συσκευή η οποία έχει την ικανότητα να αντλεί υπάρχουσα ενέργεια από έναν εξωτερικό χώρο και να την μεταφέρει σε έναν άλλο εσωτερικό, προσφέροντας θέρμανση και ψύξη. Για να θερμάνει τον χώρο η αντλία θερμότητας, αντλεί θερμότητα από το περιβάλλον και την διοχετεύει στο εσωτερικό της κατοικίας προκειμένου να αυξήσει τη θερμότητα του εσωτερικού χώρου. Αντίθετα για να ψύξει τον χώρο, αντλεί θερμότητα από το εσωτερικό της κατοικίας και την αποβάλει στο περιβάλλον, δροσίζοντας σταδιακά τον χώρο.
Μπορεί να συνδεθεί σε μονοφασική ή τριφασική παροχή, καταναλώνοντας ένα μικρό ποσοστό ηλεκτρικής ενέργειας από το δίκτυο, αντλώντας την υπόλοιπη ενέργεια από το περιβάλλον. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων, αφού δεν υπάρχει πλέον η ανάγκη για αγορά πετρελαίου ή ξύλων. Η χρήση ηλεκτρικής ενέργειας απαιτείται μόνο στο στάδιο της άντλησης θερμότητας, και όχι στη μεταφορά της. Η αναλογία της ενέργειας που απαιτείται για τη λειτουργία της αντλίας, αντιστοιχεί περίπου σε ¾ από το περιβάλλον και ¼ από το ηλεκτρικό ρεύμα. Αυτό για παράδειγμα σημαίνει ότι για κάθε 3 kWh που αντλεί από το περιβάλλον, σε συνδυασμό με 1 kWh ηλεκτρικής ενέργειας που απαιτείται για τη λειτουργία της, έχουμε στο σύνολο 4 kWh ωφέλιμης θερμικής ενέργειας.
Η τεχνολογία που χρησιμοποιεί είναι αέρος-νερού, χρησιμοποιεί δηλαδή τον αέρα ως πηγή θερμότητας και το νερό ως μέσο μεταφοράς. Θερμαίνει ή ψύχει δηλαδή το νερό, το οποίο στη συνέχεια διοχετεύεται στο εσωτερικό της κατοικίας.
Το σύστημα είναι monoblock, που σημαίνει ότι όλα τα επιμέρους κατασκευαστικά του στοιχεία (όπως για παράδειγμα ο συμπιεστής, ο εναλλάκτης θερμότητας, οι ανεμιστήρες, κλπ), είναι ενσωματωμένα μέσα σε μια μονάδα, η οποία τοποθετείται σε εξωτερικό χώρο. Αυτό σας προσφέρει ευκολία εγκατάστασης και απευθείας σύνδεση με το σύστημα νερού.
Θεωρείται μεσαίων θερμοκρασιών, καθώς η θερμοκρασία νερού του συστήματος μπορεί να φτάσει έως τους 65 βαθμούς κελσίου, και μπορεί να συνδυαστεί και να είναι εξίσου αποδοτική τόσο με ενδοδαπέδια θέρμανση όσο και με fan coils.
Η αντλία μπορεί προαιρετικά να δεχτεί δοχείο για να παράγει ζεστό νερό χρήσης καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Το δοχείο δεν περιλαμβάνεται και θα πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά.
Τέλος σε κάθε περίπτωση, η πρόταση για το ποια είναι η καταλληλότερη αντλία θερμότητας βάσει των αναγκών, γίνεται από έμπειρο μηχανικό. Κατόπιν μελέτης, θα προτείνει την κατάλληλη αντλία που θα προσφέρει τη μέγιστη απόδοση με το χαμηλότερο κόστος ετήσιας λειτουργίας. Εάν επιλέξετε μια αντλία θερμότητας μεγαλύτερης ισχύος από αυτήν που χρειάζεται το κτίριο στο οποίο θα τοποθετηθεί, πέραν του μεγαλύτερου αρχικού κόστους για την αγορά της, την αναγκάζουμε σε συνεχόμενες επανεκκινήσεις, με αποτέλεσμα να καταπονείται η αντλία και να αυξάνεται το κόστος λειτουργίας της.

  • Ονομαστική Θερμική Ισχύς (7ºC - 35ºC): 14kW
  • Μέγιστη Θερμοκρασία Νερού: 65°C
  • Τεχνολογία: Αέρος - Νερού
  • Είδος Συστήματος: Monoblock
  • Ψύξη

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά

Ονομαστική Θερμική Ισχύς (7ºC - 35ºC)
14 kW
Μέγιστη Θερμοκρασία Νερού
65 °C
Τεχνολογία
Αέρος - Νερού
Είδος Συστήματος
Monoblock
Ψύξη
Ναι
Ζεστό Νερό Χρήσης
Προαιρετικό
Τροφοδοσία
Μονοφασική
Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό (R32)
Ναι

Ενεργειακά

Ενεργειακή Κλάση (35ºC)
-
Ενεργειακή Κλάση (55ºC)
-
COP (7ºC - 35ºC)
4,5
Ισχύς Θορύβου Εξωτερικής Μονάδας
-

Διαστάσεις Εξωτερικής Μονάδας

Μήκος
1239 mm
Ύψος
1450 mm
Βάθος
404 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • decom122
    1
    5 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ονομαστική θερμική ισχύς (7ºc - 35ºc): 12 kW

    Ανειδίκευτο εξωτερικό service που απλά κάνει εξειδίκευση και πρακτική στις αντλίες των πελατών και αν το πετύχει καλώς.

    • Απόδοση θέρμανσης
    • Αθόρυβη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Anna_Tsirkou
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ καλή απόδοση, βασική προϋπόθεση να υπάρχει ένα καλό δίκτυο εγκατάστασης.

    • Απόδοση θέρμανσης
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giannis_Patsis9204
    1
    27 στους 30 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αντλία είναι μια χαρά. Το σέρβις είναι κακό. Χάλασε ο συμπιεστής 31 Ιανουαρίου, μου τον άλλαξαν 27 Μαϊου και τώρα δεν λειτουργεί πάλι γιατί βγάζει σφάλμα στο κύκλωμα του νερού. Μάλλον έτσι θα περάσει το καλοκαίρι. Η υποστήριξη είναι η χειρότερη δυνατή. Εγκατάσταση αξίας 10000 ευρώ και δεν μπορώ να την αξιοποιήσω.

    • Απόδοση θέρμανσης
    • Αθόρυβη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dimflo82
    5
    21 στους 23 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ονομαστική θερμική ισχύς (7ºc - 35ºc): 12 kW

    Η αντλία τοποθετήθηκε τον Νοέμβριο του 2021. Από τις 6 Δεκεμβρίου μπήκε ο μετρητής στον πίνακα και η αντλία δεν έχει κλείσει καθόλου. Η κατανάλωση είναι αυτή που βλέπετε. Ζεστό νερό στους 45 βαθμούς σταθερά και ζεστή στο σπίτι στους 20 βαθμούς σταθερά μέχρι σήμερα. Τοποθετήθηκε σε σπίτι 85 τμ. Η μονοφασική παροχή καλύπτει και την λειτουργία της αντλίας ταυτόχρονα με τις ανάγκες του υπόλοιπου σπιτιού.

    • Απόδοση θέρμανσης
    • Αθόρυβη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • atsesmeli
    1
    9 στους 45 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εξωφρενική κατανάλωση ρεύματος, χωρίς απόδοση. Με το λέβητα πετρελαίου ξοδεύαμε λιγότερα και το σπίτι ήταν ζεστό. Τώρα πλέον, όχι.

    • Απόδοση θέρμανσης
    • Θορυβώδης
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • prosperity
    5
    31 στους 39 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Στην αρχή ήμουν πολύ επιφυλακτικός , 2 χρόνια το έψαχνα το θέμα με την αντλία ( πόσο καίει , αν συμφέρει γενικά ) . Πήρα την απόφαση να ρισκάρω και κέρδισα . Λοιπόν , σπίτι μονοκατοικία , κοντά σε θάλασσα , υπερυψωμένο σε βουνό , σπίτι 35 ετών , με κακή μόνωση , με 90% υγρασία έξω , εκτεθειμένο στο βορειά . Αποφάσισα να κάνω ριζική ανακαίνιση , ένα από τα ποιο σημαντικά ήταν να θωρακίσω το σπίτι από καιρικές συνθήκες αλλά γενικά να μην έχω μεγάλες απώλειες θερμοκρασίας . Άλλαξα κουφώματα αφού έχω πολλά ανοίγματα και έβαλα ενεργειακά . Λοιπόν , έβαλα την αντλία LG THERMA V R32 MONOBLOCK 3Φ HM163M.U33 , μέχρι να μπει σε λειτουργία είχα καπνίσει 3 πακέτα από την αγωνία μου , μετά κάπνισα άλλα 3 από τη χαρά μου . Άρα αναφέρω , 1) αρπάζει γρήγορα και γίνεσαι μπόμπα
    2) στον πίνακα έχω βάλει μετρητή κιλοβατώρας μόνο για την αντλία , αυτό που θα πω το τονίζω . Ακούστε , 24 ώρες ανοιχτή στους 22 βαθμούς για ένα μήνα μου έκαψε 2160 κιλοβατώρες , βέβαια θα αλλάξω πάροχο ενέργειας .
    3) Ο θόρυβος που κάνει η αντλία είναι ακριβώς ίδιος σαν μια μονάδα air-condition .
    4) Πανεύκολη λειτουργία και όμορφος πίνακας .
    Σε γενικές γραμμές είναι μια επένδυση τρελή , αξίζει πάρα πολύ .

    • Απόδοση θέρμανσης
    • Αθόρυβη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • stavr_trag
    5
    9 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τρομερή αντλία έχω γράψει σχετικά https://www.michanikos.gr/forums/topic/55196-αντλία-θερμότητας-κατανάλωση-και-άλλα-συγκριτικά-στοιχεία/

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Ζ1970
    5
    43 στους 47 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Γιάννης .Τοποθετήθηκε η 14 άρα πριν δύο περίπου μήνες.Είναι το καινούργιο μοντέλο ,όπου τη θερμοκρασία νερού τη φτάνει μέχρι 65 βαθμούς.Μπήκε σε μονοκατοικία.Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.Και από πλευράς απόδοσης αλλά και οικονομίας.Συνδέθηκε στα σώματα καλοριφέρ.Πέρυσι μέχρι τα Χριστούγεννα έκαψα περίπου 800 λίτρα πετρέλαιο δουλεύοντας το λέβητα 4 με 5 ώρες.Με την αντλία που δουλεύει όλο το εικοσιτετράωρο μέχρι στιγμής δεν έχει κάψει τίποτα.Και ζεσταίνει και το νερό του ηλιακού.Χρειαζόμουνα με το λέβητα γύρω στα 1,500 με 1,800 λίτρα πετρέλαιο τη σεζόν .Με την αντλία όπως δείχνει το πράγμα μέχρι στιγμής δεν θα κάψει ούτε τα μισά χρήματα από το πετρέλαιο. Πρέπει να την έχετε όλο το εικοσιτετράωρο ανοιχτή για να κρατά σταθερή τη θερμοκρασία.Αθόρυβη με συμπιεστή inverter και με το νέο υγρό R32 που πιάνει θερμοκρασίες πολύ γρήγορα.Εγώ προσωπικά τη δουλεύω από 50 έως 55 βαθμούς .Αξίζει .Ένα φανταστικό προϊόν από μια αξιόπιστη εταιρία στην Ελλάδα που έχει αντιπροσώπους παντού.Αυτό είναι σημαντικό να υπάρχει αντιπρόσωπος.Γιατί υπάρχουν κι άλλες μάρκες που δεν έχουν αντιπρόσωπο στις επαρχίες.Αυτό να το προσέξετε.Βέβαια στοιχίζει η αγορά της αλλά αξίζει.Ούτε συντηρήσεις ούτε τίποτα.Μόνο το φίλτρο νερού στην είσοδο της αντλίας (που κι αυτό δεν το βάζουν όλοι και κακώς) ανοίγουμε το βρυσάκι για να φύγουν τυχόν βρωμιές και εξαέρωση κάθε αρχή της σεζόν.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
vastsig8141

Έχει αντιπαγοτικη προστασία και αν ναι πως λειτουργεί;

IOANNIS_z12

Βεβαίως και έχει. όταν η εξωτερική μονάδα πιάσει πάγο στο πισω μέρος αμέσως η αντλία μπαίνει σε κατάσταση αντιπαγωτικής προστασίας βγάζοντας την κατάλληλη ένδειξη στην οθόνη . Αυτό διαρκεί μερικά λεπτά.Αμέσως μετά αφού εξαφανιστεί ο πάγος από την εξωτερική μονάδα επανέρχεται αυτόματα στη κανονική λειτουργία που την είχαμε .

hatzi1711

Δουλεύω εφέτος για πρώτη φορά την αντλία και θα ήθελα κάποιες διευκρινίσεις - απαντήσεις από πιο παλιούς κατόχους.
Έχω ένα διαμέρισμα 25ετίας 85 τ.μ. τελευταίου ορόφου (6ου) στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά χωρίς μονώσεις, θερμομονώσεις κ.λ.π. πανταχόθεν ελεύθερο με μοναδικό προτέρημα τα διπλά τζάμια.
Είχα αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, κι έπειτα από εκτίμηση - μελέτη ειδικού, τοποθέτησα στα παλιά κλασικά σώματα καλοριφέρ μια μονοφασική μεσαία αντλία 14 kW.
Οι ερωτήσεις που θα ήθελα να θέσω είναι οι εξής:
α) Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία νερού που έχετε καταφέρει να επιτύχετε, εγώ δεν έχω καταφέρει πάνω από 62 βαθμούς κι ενώ η ρύθμιση που έχω είναι για να φτάνει στους 65 αλλά μάταια.
β) Ποιος είναι ο πιο σωστός - οικονομικός τρόπος λειτουργίας της, να έχει σταθερή θερμοκρασία όλο το 24ωρο ή μια σταθερή θερμοκρασία με μικρά σκαμπαναβέσματα +1, -1 βαθμούς;
γ) Ποια είναι η πιο υψηλή θερμοκρασία που έχετε επιτύχει όταν η θερμοκρασία έξω πέφτει κάτω από τους 10 βαθμούς κελσίου;
δ) Κάθε πότε κάνετε συντήρηση και περίπου ποιο είναι το κόστος της;

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες